Select All
  • 【C】Tadika Mesra Sebongs
    169K 21K 65

    ⚠️WARNING⚠️ BUKU NI AKU BUAT MASA AKU MASIH BOCAH DAN BUKU NI MENGANDUNGI AYAT YANG BUAT AKU NAK NANGIS BACA SEBAB CRINGE HIKS.. Mari ikuti kisah perjalanan sebuah kumpulan kanak-kanak bernama Seventeen ketika menjadi pelajar di Tadika Mesra Sebongs bersama guru kelas mereka, Cikgu Kang Siyeon. Gelagat riang dan lucu...

    Completed  
  • Please , Notice Me Dear.
    97 39 3

    She just wanted the attention from her life time crush. He just wanted to tell her the truth. Why is it too hard for them to notice every hints ?

  • single father club. ˢᵛᵗ
    44.4K 5.6K 25

    ❝ duda berjiwa teruna! ❞ ㅡ 13 orang bapak tunggal yang terhangat di Korea Selatan bersatu di dalam sebuah kelab sosial. ➤ completed

    Completed  
  • svt gila. ˢᵛᵗ
    45.2K 5.5K 20

    ❝ seventeen merapu ❞ ㅡ jokes seventeen yang hambar tetapi segar dari kepala otak author. ➤ completed

    Completed  
  • tackle hati sepupu. ʲʷʷ
    12.1K 2.2K 15

    ❝ sepupu sendiri pun boleh ❞ ㅡ dimana seketul jeon wonwoo memulakan misi memikat hati sepupunya sendiri , park yena. ㅡ bagi melarikan diri daripada jung saetan , wanita beruk bertopengkan syaitan. ➤ completed

    Completed  
  • 13 atok 13 teruna. ᵉˣᵒ , ᵇᵗˢ , ˢᵛᵗ
    52.5K 7K 21

    ❝ atok kami ranggi ❞ ㅡ 13 jejaka Korea balik ke kampung untuk berjumpa dengan 13 atok mereka di Malaysia. ㅡ atok diorang bekas retis kpop ha ko pe tau. ✗ AMARAN : PENULISAN NOOB! ✗ ➤ completed

    Completed  
  • Tersuka + YJW ✓
    11.4K 2.8K 12

    ⿻ 𝗧𝗘𝗥𝗦𝗨𝗞𝗔 : Jangan pernah percaya kat adik korang, sebab gara-gara adik aku lah, aku tersuka jiran baru aku. ⿻ 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗷𝘂𝗻𝗴𝘄𝗼𝗻 | 𝗷𝗲𝗼𝗻 𝗮𝗲𝗿𝗮 ©SKIECAFES,, 2O2O S : completed Cover by me.

    Completed  
  • [OG/RE-EDIT] Earphone || Jeon Wonwoo
    16.4K 1.6K 20

    " Take this." " Tapi-" " Ambek jela, dasar-" - " Miss, you dropped your earphone." " Really? Thank- sunbae?" " Wow, hai. Earphone yang aku bagi ke tu?" Start : 23/08/2018 End : //

  • ⌦ Dreams | Han Jisung Fanfiction
    790 112 6

    Unfortunately , it's all only a dream. - written in bahasa ,, completed short story ..

    Completed  
  • [C] Fake Smile || H.J.S ✓
    12.9K 1.5K 17

    Han Jisung. Seorang remaja yang tinggal bersama ibu tiri dan abang tirinya. Dia telah kehilangan ibunya sejak berusia 9 tahun. Hanya bapa dia sahaja. Tapi kini dia tidak lagi tinggal bersama bapanya kerana bapanya sentiasa tiada di rumah. Hari harinya bukanlah seperti remaja yang lain. Dipenuhi dengan hari yang gembi...

    Completed  
  • [C] jokes of sebongs ⦂ 𝙩𝙝𝙧𝙚𝙚
    19.4K 1.8K 200

    Last series of this joke bebeh. + kiyowo cover by Pinterest + last series of svt jokes + svtbbuing's storyline 2O2O start : 21O32O end : 2OO121

    Completed  
  • memory. yjg
    1.4K 250 20

    [completed] sudah beberapa tahun tiada khabar dari dia dan tiba-tiba dia telefon aku. " kita jumpa dekat sana tau " ©yangjoengin's ss ® aiscoups- 2020

    Completed  
  • [C]Him || L.M.H ✓
    24.6K 3.1K 71

    Seorang budak yang berumur 16 tahun tinggal bersama adik kembarnya iaitu Lee Felix dan Lee Daehwi yang baru berumur 10 tahun...terpaksa hidup bersendiri setelah ketiadaan ibu bapanya... Bagi dia adik kembarnya adalah segalanya.Tanpa mereka,tiadalah dia di dunia ini.Dia bersyukur kerana masih memiliki orang yang baik...

    Completed  
  • (C) Tablemate ┋ H.Jisung [ S1&S2 ]
    15.9K 2.1K 32

    ✐┊ Han ; Manusia yang suka mencuri barang orang sebelah... telah mengubah hidup aku ❝ Why , i need to meet you and then you leave me.. ❞ S1 ; finished S2 ; finished - full complete • ꒰ ❏' Stray Kids Han '☕ ⊹ 100% @suweggyrapper idea ⊹

  • ⌦ Unexpected Love | KSM FT. YJI
    541 182 7

    Bukan semua kita boleh expect. Ada benda yang unexpected juga. Inspired by some high school themed k-drama Status : On Going / Slow Update

  • Blind love ▪Straykids▪Felix
    1.9K 199 23

    "I don't care who you are, but I will protect you until my last breathe. Because LOVE IS BLIND."Lee Felix " I can see you with my heart's eyes and you are my future." -Lee Kai Xin "Demi cinta, aku korbankan. Dan demi kau, aku sanggup menangis." Park Jimin. Cerita yang mengisahkan tentang konflik kehidupan dan percinta...

  • [ C ] dream ⦂ 𝙡𝙚𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣
    4.4K 735 18

    ❝ It's just a dream, isn't it? ❞ + kiyowo cover by Pinterest + lee chan fan fiction + svtbbuing's storyline 2O2O start : 11O72O end : 3OO72O

    Completed  
  • Gadis Acah Popular #1
    57.6K 3.3K 18

    Bermulanya kisah, dengan empat orang sahabat di Institut Agung Altair. Maira yang tegas dan cantik, Fiya yang lemah lembut dan bergaya, Mini yang lasak dan kelakar serta Firah yang berkaca mata dan baik hati. Empat orang gadis ini ialah murid yang agak terkenal di sekolah. Kumpulan mereka yang selalu mendapat anuger...

    Completed