Select All
  • Crush Sebelah Mata 👀
    1.9K 209 16

    Zaman remaja adalah zaman percintaan untuk manusia . Di sekolah, ada saja cerita couple sana couple sini. tapi, aku ? crush sudah memadai .. hanya riri dan lulu (nama manja) yang aku cintai dari jauh ... crush pun .. ada halangan dan dugaan jugak . huh ! masalah masalah .. apa yang jadi pada aku nanti ?

  • Fakta Menarik
    46.5K 2.8K 65

    Collaboration story with:@baytwry Meh le singgah..kat sini ada banyak fakta-fakta yang mungkin korang tak tau.. Highest ranking:#19 in Humor[23/6] #20 in Humor [22/6] Cover by:@baytwry- Start:21/6/17 End:Kita tunggu dan lihat

  • P.A : First Journey [ Re- Edit ]
    218 36 7

    + I'm sorry, this is my fault. Aku yang berani sangat terima cabaran sampah ni. - Stop blaming yourself, bij. PA : Chapter One First Journey. Start : 17/6/17 Re edit : 5/1/18 Collaboration ff with zombae- Caution: Maybe this ff about to same with another ff, but just a conversation. The ideas is originally fresh fr...

  • Fakta Kehidupan
    158K 13.2K 89

    Aku tak tau sinopsis tu apa? Highest ranking:#13 in ChickLit [15/5] #104 in Random [22/6] #105 in Random [18/5] Start;110517 End:101117

  • [ C ] Username + KTH
    222K 20.8K 76

    [ COMPLETE ] Highest ranking: #13 in Short Story[14/6] Start;230417 End;190717

    Completed  
  • She is mine
    190 50 11

    Ini ff pertama author jdi kalau ade silap apa apa jgn la bash author ye

  • Shining Flower{Slow Update}
    156 32 6

    "Aku nak kawin ngan kau." "Mian.." ................................................................................. "Kau ni comel la.. Jom kawin!! " "Eii!! Tak de sape nak kat kau la gigi arnab! " ................................................................................. "Let's get married.. " Gulp ...

  • Obsession [COMPLETE]
    626 90 17

    🔥💉🔪I want you back🔪I got you🔪I hurt you🔪I kill you🔪💉🔥 🔪Cast: 🔪-Kim Jong In(Kai) 🔪-Jeon Jung Kook(Jung Kook) 🔪-Yeon Hae Ra(Haera) 🔪-Min Hae Rie(Haerie) 🔪-Bae Seo Eun(Eunly)

    Completed  
  • My Love [COMPLETE]
    1K 178 26

    💕My husband...My brother...They are my love..But...When I sick,you come to me..You take care of me...Yeah...You are my love...My brother...BYUN BAEK HYUN...💕 ❤️Cast:❤️ ❤️-Byun Baek Hyun(Baekhyun)❤️ ❤️-Byun Ji Hyun(Hyuny)❤️ ❤️-Zhang Yi Xing(Lay)❤️ ❤️-Do Hye Soo(Soo)❤️ ❤️-Kim Tae...

    Completed