Select All
  • (Preview) MEREKA - sebuah novel Ariff Adly
    15.1K 313 1

    Versi cetak boleh dibeli di fixi.com.my. Akan masuk kedai-kedai biasa pada September 2015.

    Mature
  • Kisah Seram Sebelum Tidur
    463K 20.5K 50

    Cukup taksub? Berani? Tsk. Bacalah. Silakan. Aku tak tanggung kalau kau kena 'kacau' nanti. **** Cover by @moonizz ✔

  • # Midnight.
    394K 28.1K 109

    [ H I A T U S ] previously known as; Segmen Tengah Malam Tepat jam 12 tengah malam cerita seram akan diupdate. Seram bukan sekadar hantu atau setan. Seram bila kau rasa diri tak selamat dan diperhatikan. ;you are not alone. started : around 2015 - 2016 end : - Cr; Sahabat handai mampai. ⓒ🎈Alien...

  • DORM (Certot)
    240K 16.8K 116

    Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot... Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided...

  • [REALITI] SERAM
    519K 35.3K 119

    Highest ranked #1 in Horror [10/12/16 - 24/3/18] Idk how to write synopsis actually. But basically, as you guys can see, this is HORROR story. Takda pasal cinta ke korea ke cinta monyet ke one direction lanc tu semua. Okay? Mostly reka, and ada yang realiti. Enjoy, While you can. All right reserve...

    Completed  
  • Rawak
    71.4K 4.1K 37

    Rawak: rambang/campur/random Antologi cerpen. Pelbagai genre. Kebanyakan genre seram/creepy. Ini cerpen rawak. Jadi, ikut suka awaklah nak merawakkan pelbagai emosi dalam pembacaan antologi cerpen rawak ini.

  • Creepypasta s2 ∽ malay ✔
    235K 21.7K 28

    ■ Malay version ■ Horror - Feeling brave? Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters , urban legend and the unknown Cover by berrynass- Original translate by me @itsmaniesa

    Mature
  • Seram
    233K 7.3K 25

    Koleksi cerpen seram untuk semua. Hantu ni sebenarnya wujud, cuma kau je yang tak nampak. Cuba kalau nampak? Mungkin dia ada belakang kau tu sekarang, tengah perhati kau dengan mata terjegil dan gigi taring berlendir.

  • Aspuri
    119K 4.9K 51

    Lebih banyak jembalang, hantuu, jin, jenglot, syaitan di asrama aspuri berbanding aspura. Pelik semua hantu betina pulak tu. Lesbian ker apa? Tak semua cerita di dalam ini benar. *Bermula dari INI BUKAN CERITA HANTU . . TIADA lagi cerita hantu VERSI ASPURI, dengan itu akan berlaku pertambahan cerita hantu dari pelba...

    Mature