Select All
  • [OG] Travel ° Han Jisung °
    1.4K 418 16

    "Hai, awak. nak berkenalan boleh?" tangan yang dihulurkan hanya dipandang. perlahan-lahan dia menarik tangannya semula. °°°°°°°°° "Kenapa aku?" -Lee Yeena- "Aku sayang kau Yeena. Kau pergi aku pergi kat kau," -Han Jisung- Yeena pegang janji dia. Tapi bila Yeena pergi meninggalkan dia, dia dia...

  • S A V A G E || JJK [SU]
    44.1K 5.1K 48

    "welcome to my hell baby." "Ouh kalau macam tu aku pun nak jugak. Welcome to my nerakatopia. Don't worry, VIP service"

  • short form ❧ jjk [ss]
    183 61 3

    - kau ni tak reti type elok elok ke. dah nak terkeluar taik mata aku memikir apa yang kau maksudkan nih .

    Mature
  • ▶Left Behind °Adora• [⚪G]
    334 71 7

    "eh! awak !" "ya bery bery sayang saya, kenape?" "awak ada tertinggal sesuatu nih hah" "apa dia?" "saya, cinta awak" "aciahaciahaciamnakwjfheugsvxkajqoa" Apa aku menghanad pun tak taulah.. Storyline by @Shazjoon Cover by @droneyeosang_ Start :- 17 / 11 / 19 End :- idk nan molla :P Highest Ranking # 1 journey

  • 【✔️BTS】𝑷𝒂𝒌𝒘𝒆 𝑼𝒑𝒂𝒉𝒂𝒏 𝑩𝒖𝒂𝒕 𝑮𝒂𝒅𝒊𝒔 || 𝓚𝓲𝓶 𝓣𝓪𝓮𝓱𝔂𝓾𝓷𝓰
    11.4K 2.1K 68

    ©2018 -𝐏𝐔𝐁𝐆𝐌𝐈𝐍 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐘𝐋𝐈𝐍𝐄 [BANGTAN SERIES #8] ✧══════•❁❀❁•══════✧ Anda antara gadis yang kesunyian? Tiada pakwe? Jika anda memenuhi kriteria yang tertera di atas , sila muat turun applikasi PAKWE UPAHAN BUAT GADIS [PUBG] di Play Store dan Apple App Store.Dengan hanya cara log masuk dan pilih hot guys...

    Completed   Mature
  • ↪Tauke Downy↩ ◽ jjk ✔
    56.3K 10.7K 57

    [ Complete ] "Soflan euww.. Of course downy." - Raut wajah yang menenangkan hanya dalam masa sesaat bertukar bengis. Layanan mesra diberi, kini ditarik semula akibat terkesan dengan satu pendustaan. Pendustaan yang telah dicipta oleh Kim Haeyo tanpa sengaja. Bolehkah dia menambat hati Jeon Jungkook semula setelah kej...

    Completed  
  • [C] Mama || 정호석
    7.7K 2.1K 59

    Kisah kita tersimpan rahsia dan terkandung segala serpihan duka. Kisah kita bagaikan suatu jampi, yang cukup memukau. Sayang, dapatkah kita bersatu? p/s: Untuk sayangku yang comel, Jung Hoseok❤

    Completed  
  • fat ; min yoongi
    37.5K 4K 18

    -Dia seorang perempuan yang dulu penah diejek,dimaki-hamun, di buat bahan lawak dan sebagainya. Tetapi itu dulu. Sekarang, dia dah slim lagi slim dari iphone 7 plus kau tu. Sampaikan seorang lelaki yang setia membuli dan mengejeknya di sekolah menengah terjatuh hati terhadapnya. ▷Started : 5 Aug 2016 ▷Ended : 16 Sep...

    Completed  
  • Oh My! Youtube Star!!
    52.7K 3.7K 42

    SEASON 1 Dua orang gadis yg terkenal bukn kerana lakonan atau nyanyian tetapi youtube,di sekolah mereka digelar youtube star,dengan rupa paras yg cantik membuat kan mereka lagi terkenal,mereka sering MENGcover lagu² idol korea ataupun lagu inggeris suara mereka yg sungguh merdu membuatkan orng tidak jemu² melihat vide...

    Completed  
  • [C]NERD TAPI QUEENKA...???
    212K 12.2K 49

    Dia Nerd Kemasukannya ke sekolah baru hanya menjadikan dirinya sebagai mangsa buli disebabkan oleh perwatakannya yang dikatakan 'nerd' Abangnya Joshua anat menyayangu nya. Tetapi disebabkan permintaan Jihyo, hubungan mereka tidak diketahui. Rasa bersalah sering timbul dalam hati apabila melihat satu satunya 'dongsa...

    Completed  
  • MISCHIEVOUS LOVE [C]
    113K 8.8K 19

    Satu kelas dengan EXO? Woah! Itu adalah perkara yang sangat diinginkan oleh semua pelajar perempuan Sekolah Tinggi Swasta SM. SPECIAL A! Kelas yang hanya diduduki oleh lapan pelajar lelaki kacak paling popular disekolah. Agak sukar untuk masuk ke kelas tersebut kerana terdapat syarat kelayakan yang tinggi. Tetapi ba...

    Completed   Mature
  • Beautiful Angel
    59.4K 3.8K 24

    Jihyo merupakan seorang pelajar nakal tapi bersikap 'friendly' dengan org org yang berada di sekelilingnya.. Bahkan, ramai yang suka dengan perempuan ini walaupun perangai kasar mengalahkan lelaki. Ditakdirkan pada satu hari ada seorang pelajar lelaki dipindahkan ke sekolahnya. Punyalah susah nak dengar suara.. Dan di...

    Completed   Mature
  • MANAGER a.k.a STUDENT(2)
    5.8K 266 6

    Watak ~Ji hyo Cantik Baik hati Manager(exo) aka pelajar(universiti) ~Luhan handsome Baik ~Exo Terkenal ~Yura Kwn baik ji hyo ~Vixx Terkenal Dan ramai lagi watak tambahan

  • [OG] personal assistant « kth
    2.4K 673 8

    " Jadi personal assistant aku sampai bila bila. Sehidup dan semati. Ini arahan bukan pelawaan." eh boleh tolong support tak ? start ; 081218 end ; dunno

  • jamban || pjm
    39.1K 7.5K 27

    "sial punya manusia. kau berak tak reti nak flush ke bangang? Dah la kat kepala tahi ada petai wtf!" Alkisahnya bermula apabila seorang lelaki yang tersilap masuk jamban rosak dan tanpa sengaja tertinggal khazanah turun temurun atok nenek moyangnya. semua nama cast perempuan dalam cerita ni rekaan sendiri. tamat. Cov...

  • Fall in love with MR.V
    370 178 14

    Lelaki yg penuh dengan misteri dan rahsia yg tersembunyi..

    Completed   Mature
  • [C] Handphone | Jimin
    65.8K 10K 24

    "Remember me, sweetheart? I,m Jo." "Jo? Siapa Jo? Maaf saya tak ada kawan nama Jo. Dan telefon ni bukan saya punya." "Tipu awak tak ingat. Kita baru jumpa beberapa jam lepas kot. Saya Jo. Nama penuh Jodoh awak " Aku speechless. ______________________________ START: 17022018 END: 18022018

    Completed  
  • [C] Crush 👑 Kth
    57.9K 4.9K 22

    " menyesal aku crush on kau. seriously i talk" --- 22/09/16 3/12/16 Sugasbae- present

    Completed  
  • L.O.V.E ?
    21K 1.6K 20

    Dahyun gadis yang tidak tahu erti cinta terpaksa berkahwin dengan sepupunya , Jun atas dasar kehendak halmeoni mereka. Saat cinta mula berputik kekasih Jun muncul bagi mengambil kembali haknya.

    Completed  
  • My Feelings Towards You © [EDITING]
    21.6K 2.5K 67

    [EDITING] Kisah cinta sekolah yang cliche yang berlaku apabila seorang pelajar perempuan yang lambat ke sekolah dan ditambah dengan heronya seorang pelajar lelaki yang membuatkan pelajar perempuan itu didenda. Takdir yang menemukan mereka lagi di kantin dan kisah selanjutnya bacalah. Takkan nak bagi semua kat sini? ...

    Completed  
  • Kingka Vs Queenka
    3.2K 247 9

    Mengisahkan Queenka ( Dahyun ) dgn Kingka ( Lay ) yang sering bergaduh . Satu hari halmeoni Dahyun menyuruh Dahyun berkahwin dengan Lay . Adakah mereka akan jatuh cinta ? " Aku langsung tak suka kau , sikit pun tak " Dahyun " Aku akan buat kau jatuh cinta kat aku " Lay Cast : Lay Dahyun Exo Twice #cover by YoonJin...

  • My Lovely Housemate. ( malay fanfic )
    2.2K 196 5

    Dahyun yang baru berpindah ke Seoul, ingin mencari sebuah rumah sewa untuk disewa bersama rakannya, Momo iaitu dari Jepun ( bukan momok ye ) Akhirnya, mereka berjumpa dengan seorang lelaki yang menawarkan sebuah banglo yang sungguh besar tapi sewanya sungguh murah. Dahyun dan Momo segera bersetuju dengan lelaki itu un...

  • 『COMPLETED』 Diam - Diam Suka | K.M.G
    137K 10.9K 60

    "Kau nak buat dekat aku macam ni kan?" Sengaja Mingyu menuangkan mineral water pada gadis itu. "Permainan baru sahaja bermula." - Mingyu. ↢↣↢↣💘 "Selagi si mamat poyo tu tak rasa macam mana air tu kena dekat dia, selagi tu aku tak akan puas!" - Tzuyu ↢↣↢↣💕 "Aku, nak bagi sesuatu dekat kau. Tanda terima kasih sebab su...

    Completed  
  • Miss Queenka Love Mr Kingka
    2.6K 182 18

    Kim dahyun seorang gadis yang ceria dan garang telah jatuh cinta pada Min Yoongi(Suga).Dan mulalah pergaduhan antara Kingka Bangtan Boys Dan Queenka TWICE. Saranghae Min Yoongi~Dahyun Nado Saranghae Kim Dahyun~Suga Korang x kan bahagia!!~Momo Ape kesudahannya??

  • You Are Not Yeonam [Suga And Jungyeon]
    1.8K 143 3

    You Are Not Yeonam Sipnosis ★ Kisah seorang Yeoja yang bernama Jungyeon berpura-pura menjadi Namja apabila memasukki sekolah yang dinamakan sebagai Bangtan Sonyeondan HighSchool yang hanya khas untuk Namja sahaja !! Dia terpaksa berbuat demikian kerana untuk melindungi satu satunya adik kesayangannya yang bernama J...

    Completed  
  • Shy, Shy, Shy, Love |ONESHOT| [ Jungkook&sana_ff ] Btstwice,
    2K 132 2

    #sana #twice #jungkook #bts ___ Sana adalah seorang gadis yg cukup pemalu kerna itu orang² sekeliling nya sering memangil nya "shy, shy, shy, girl" meski pemalu sana amat di minati kerna wajah cantik nya, dan sifat baik nya, Tetapi dalam diam sana juga menyukai seseorang iaitu subaem nya jeon jungkook, namja yg begit...

    Completed   Mature
  • TWICE Jokes
    103K 9.9K 118

    published - July 11, 2016 :') Hi readerss!!!Dalam buku ni, Saya buat cerita pasal Jokes, Lawak, Fakta, dan respond (terhadap sesuatu) dan yeahh Obviously la watak-wataknya TWICE!! Vote✔ Comment✔ Put On Library✔ Follow ✔ ^^ *Im Nayeon *Yoo Jeongyeon *Hirai Momo *Minatozaki Sana *Park Jisoo (Jihyo) *Myoui Mina *Kim...