Select All
  • Sayangku! Jandaku, aku masih sayang (COMPLETED)
    309K 9.1K 47

    SILA BACA MASIH ADA SAYANG DULU SILA BACA MASIH ADA SAYANG DULU sequel masih ada sayang. Hafiq berubah. demi memikat jandanya. janda bukan sebarang janda, dua kali kahwin. dua kali cerai. namun kalau sudah jodoh, siapa yang mampu melawan takdir Tuhan. mampu kah Hafiq menawan kembali hati jandanya agar akan ada pernika...

    Completed  
  • Adakah Masih Ada Kita (Completed)
    147K 6.3K 33

    "Kenapa you kembali? Kenapa you kembali setelah you buang I dari hidup you?" - DR MAWAR ELENA. Perkahwinan yang dibina atas dasar cinta terhenti seketika apabila sang suami pergi membawa diri tanpa sebarang kata sambil meninggalkan sang isteri yang baru sahaja ingin merasai kebahagiaan mahligai cinta. Perkahwinan yan...

    Completed  
  • Kisses (Love You!)✅
    116K 6.8K 41

    "You are my sýzygo!" ======================= Lya Zandra yang banyak sangat baca novel dan tonton drama pelbagai jenis dari drama Melayu, Hindustan, Sinetron, Korea, China, Jepun dan Inggeris menyebabkan dia nekad untuk cari calon suami sendiri dengan cara yang clishe dan pelik. "Kau ni gila ke? Aku tak suka kau lah!" ...

    Completed  
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8.4M 372K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • Mr. Headhunter
    3.8M 290K 71

    [In Updating] [SLOW UPDATE] Siri ke-3 Jejaka Blue & Gadis Hazel. "I'm not just a killer, but I'm also a headhunter. Peluru aku takkan pernah tersasar dari kepala orang. Ramai yang dah jadi mangsa, kau nak jadi yang seterusnya?" -Mark Hayden William Jejaka yang sentiasa digilai ramai kerana perwatakannya ya...

  • SUPER MAMA
    1.2M 78K 76

    Seawal usia 20-an , aku terpaksa bekerja sebagai pengasuh kepada anak-anak encik duda demi tiga ribu sebulan . Pada pandangan orang kaya , tiga ribu tu apalah sangat . Tapi pada aku ..tiga ribu tu besar ya bapak bapak ibu ibu! Anak dia bukan satu , bukan dua tetapi tiga ! Perangai anak-anak encik duda, Isyraf Ayriel...

  • Mrs. Riyaz: The Royal Diva
    3M 170K 44

    (ON GOING) Apa akan jadi bila si diva dan inspektor beku mula tinggal serumah? "Abang jangan lupa basuh pinggan!" "That's your job sayang!" Siapa kata mereka pasangan serasi? "Sayang nak pergi Itali" "Nope! Kita ke Thailand." Dari titik mula pertemuan mereka di Istana Werland,Tengku Juliana dan Inspektor Riyaz m...

  • Love Happen In That Way.
    178K 328 13

    Ainul Raina dan Fahim Idlan?Mahu ribut bergegar bergoncang dunia andai ada yang tahu rahsia mereka berdua telah disatukan terbongkar... Datin Hajah Kamilah, pengetuanya, ibu Fahim, datang meminang dia. Ainul keliru... Walau usianya sudah 19 tahun, tapi Ainul masih mahu mengejar cita-citanya. Menjadi pelajar cemerlang...

    Mature
  • Mr. Artist ku ✔
    517K 20.8K 51

    Masaalah disiplin sekolah? Sudah lali bagi Nur Adiya Sufiyya. Selalu juga dia keluar masuk pejabat pengetua, pejabat GPK Hem, bilik disiplin dan juga bilik kaunselor. Tapi pada tahun akhir Diya bersekolah, kemunculan Encik Izzat Aisy Shah, seorang guru seni A.K.A guru disiplin baru telah mengganggu ketenteraman hidup...

  • [C] Jika Harus Begitu
    4.8M 220K 105

    [ Highest rangking #1 in romance] "Awak dah melampau tau! Awak hina saya. Sampai bila awak nak hina saya?" - Darleesa "Sampai bila-bila pun aku akan hina kau! Sampai bila-bila!" - Khairul Firhad Darleesa dan Khairul. Dua insan yang tidak pernah saling mengenali. Badai melanda disaat mereka terjebak dalam satu tragedi...

    Completed   Mature
  • He's An Assassin
    7.4M 375K 77

    [COMPLETE] Highest rank #1 in Romance [No.1 hot in Killer] [No.1 hot in Mafia] [No.1 hot in Comedy] Siri ke-2 Jejaka Blue & Gadis Hazel. Ariq Frandy Louise memang dilahirkan untuk membunuh. "Frandy !!!!" "I'm an assassin. Of course my hobby is killing. Stay away from me if you want to stay alive, bi...

    Completed  
  • Cinta Untuk MrGarang
    5.8M 287K 77

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    4.6M 266K 74

    (COMPLETED) AIDAN HARIZ "Janji adik akan tunggu abang?" NUR TASNIM "Adik janji" 🌼🌼🌼 Dua insan, Satu janji. Dan disini, kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil, menyahut! Bila abang cakap pandang mata abang!" Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim. Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang m...

    Completed  
  • Mr. Zayyan Saya Punya!! [ON GOING]
    811K 17.7K 51

    1 in Dangerous [19/11/2019] BOOKONE || ROMANCE . . Hidupku berubah apabila ayah kandungku sendiri telah menjualku kepada mafia terkenal diseluruh negara. Kerana dia hidupku jadi musnah Kerana dia juga aku benci pada diri sendiri Ya semua dia. Tapi entah mengapa semakin hari semakin aku rasa sesuatu tentangnya Cinta...

  • Kerana Adam Iskandar
    2.1M 73.2K 82

    Hariz pelajar yang bermasalah di sekolah. Muncul saja mukanya di sekolah, pasti ada saja perkara yang menyusahkan pihak sekolah. Murid lain, balik sekolah dengan Ilmu, tidak pula pada Hariz yang pulang dengan surat gantung sekolah. ----- Alya pengawas yang ayu. tapi Inside out dia sangatlah lain. Inside dia...

    Completed  
  • BAD TEACHER ©️
    1.9M 97.1K 50

    he's so tall and handsome as hell. he's so bad but he does it so well. - Jahat. Nakal. Beku. Sarkastik. Egonya seperti vibranium , jika kau bukan Black Panther atau Captain America kau takkan tahu cara mengawalnya. Kerana aku bukan salah seorang daripada ahli Avengers , aku tidak pernah berjaya menundukkan ego seor...

    Completed   Mature