Select All
  • 30 vět, které by nikdy nepronesl Severus Snape
    640K 46.5K 30

    Parodie na Harryho Pottera. Probereme Severuse Snapea a řekneme 30 vět, které by nikdy nedokázal říct...

    Completed  
  • Neštovice
    16.2K 1.2K 6

    Kniha je o škole, kterou vede náš Pán. Dozvíte se zde o kolejích, vyučování a o spoustě jiných věcech. Na konci knihy si budete moci udělat test, do jaké koleje patříte. Tak si přečtěte o Voldemortovské verzi Bradavic.

  • Avengers na facebooku
    243K 23K 30

    Tony Stark přidal novou fotku do alba: OU JEE Tony Stark - Párty končí.... After party začíná za pět minut!!!! . . . Zábavná parodie na Avengers v podobě Facebooku! Zjistěte s námi, co se honí Iron manovi nebo Hulkovi hlavou!!

    Completed  
  • Harry Potter na facebooku
    1M 112K 130

    Hermiona Granger je právě aktivní Harry Potter - Hermiono!? Ehm...nezapomněla si mi něco říct? O.o . . Hermiona Granger je offline! Zábavná parodie na Harryho Pottera v podobě Facebooku! Zjistěte s námi, co se honí Voldíkovi hlavou. #2 v humoru (14.4. 2016 - 22.4.2016 ) #1 v humoru ( 23.4.2...

  • Osamocen
    263 14 4

    Mé jméno je Dimitri a tohle je příběh o mém přežívání ve zničeném světě. Všichni lidé, kteří nebyli imunní zemřeli virem zvaným PCS. Zbyli je stovky lidí na celé planetě.

  • Muitamae
    490 42 7

    Jmenuji se Vanessa. Žiji ve světě, který byl zničen jadernou válkou. Moji rodiče zemřeli před dvěma lety při svržení zbytku bomb. Oblast, kde žiji je obklopena vysokým plotem a označena za vysoce radioaktivní. Dva roky jsem neviděla člověka. Dá se v tomhle světě vůbec žít? Kdo ví, možná někde daleko za plotem existuje...