Select All
  • Cinta classmate
    463K 17.4K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed  
  • Pengawas Gila!
    1.8M 93.9K 66

    Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi. Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendn...

  • Mr.Pilot..I Love You.. (Completed)
    176K 3.8K 14

    AMARAN CERITA NI TAK BEST..SAPE YANG X SUKA JANGAN BACA!!KOMEN YG MURNI2 JE YG NAK BASHH2 TU JANGAN BACA!! AWAK X SAKIT MATA SAYA X SAKIT HATI😂 Cerita ini mengisahkan tentang sebuah percintaan selepas nikah.. "Sape yang jatuh cinta dulu dia kalah"Qayyum. "ok no hal lah,kalau awak nak tahu saya yakin awak yang akan ja...

    Completed  
  • KIDOL FF HORROR (EXO & BTS)
    4.4K 208 8

    Just for army and exol

  • Creepypasta | K-Idol
    1.4K 116 7

    50% idea sendiri. Klau nak rasa seram, baca waktu tengah malam atau 2-3 pagi. Baca sendirian itupun klau korang berani. - Author taktau seram ke tak tapi author nak pendapat korang. - Yang tak berani, jangan lah baca ok. Tapi klau nak, boleh juga. Dpat atasi ketakutan tu [√] Vote [√] Comment Dialu - alukan

  • Secret In The House | jjk
    77.3K 7.5K 18

    'S I N O P S I S' ; Dia pelik, dia kejam. Namun ada sesuatu yang dia sorokkan dari aku. Rahsia ini, Hanya aku dan kau sahaja mengerti. Aku lakukannya kerana aku sayang. Tidak ke engkau fahami? Usah kau bimbang, Usah kau takut. Kerana aku akan melindungimu. Jangan kau lari. Jangan kau pergi. Jangan kau hilang. Jangan...

    Completed  
  • Listen To Me .
    192 9 12

    Completed  
  • Creppypasta || K- idol (Malay)
    74.9K 6.7K 52

    [ COMPLETED ] + dont read this book after 12.00 am + if you read this book after 12.00 am maybe 'they' also with you THE END °°°° Start : Sept 2016 End : May 2018 / Nov 2019 / June 2020

    Completed  
  • Seram X Seram
    5.5K 230 31

    .this is my first crita..seram lah sgt...haha..seram rated budak 5 thun..haha..mmg x seram pun..hehehe Ianya bkn juga sebuah crita..tpi..cam..senario..je..hehe..x tahu nk explain..bce je lah..ada dri imagine..n pengalaman author..hehhe

  • GHOST.
    1.3K 139 17

    Setiap tempat ada kisah seram tersendiri... Ada pelbagai cerita seram yang dialami . Dan mungkin anda merasa tidak seseram mana tapi anda kena mengalaminya. Vote n comment

    Completed  
  • creepypasta
    343K 30K 130

    Semua kisah yang diceritakan adalah dari pengalaman sendiri, pengalaman dari pembaca yang mahu dikongsikan dan cerita seram dari internet yang akan diubah semula supaya boleh di baca dengan lebih menarik. Walaupun karya yang dihasilkan dari saya ini tidak berapa menarik, harap anda semua boleh hormat dengan cara penul...

  • SPECIAL |horror.love Ff| J.j.k√
    20K 1.7K 33

    " waa tak pernah aku nampak hantu sehensem ni daebak " hana. " aku manusia lah. ada ke hensem macam ni kau cakap hantu"jungkook. ---- " tunggu nasib kau lepas ni" taehyung. " okey aku tunggu" hana. --- " ehh kejap. Just nak bagi tau jangan bencikan kelebihan yang kau ada tu sebab untuk pengetahuan kau.." " kau SPECIA...

    Completed  
  • love me right
    6.8K 364 15

    exo and snsd taeyeon @ baekhyun jessica @kris sunny @ xiumin tiffany @.suho sooyong @chanyeol hyoyeon @ kai yuri @ lay yoona @ sehun seohyun @luhan

  • ✌Kpop Lyrics And Songs 2 ✌
    18K 401 79

    Hello Guys! Stil Remember me? Yes , I am the Author of Kpop Lyrics And Songs. If you want to improve the skill of speaking korean/english , my work full with hangul and english writing . After you read and improve and skill.... Vote ✔ Comments ✔ Supports ✔ If you doesn't like my works ..... Message me and tell me wh...

  • Never Stop Loving You
    2.1K 92 5

    Eunji telah berpindah sekolah iaitu HyeongSeok High School (HHS) atas arahan ibunya iaitu pengetua sekolah tersebut. Sekolah ini amat popular kerana terdapat kumpulan artis seperti EXO, BTS dan lain-lain lagi. Disebabkan ibu Eunji pengetua, dia dimasukkan ke dalam kelas AA iaitu kelas terhebat di sekolah kerana hany...

  • [C] My Love Husband 내 사랑 남편 (EXO SUHO) [MALAY]
    65.6K 3.5K 35

    [WARNING!] Tolonglah jangan baca lagi story ni. Ya Allah ayat dia serius tak matang. Bukan setakat tak matang boleh meroyan saya bila baca balik. Saya tak sempat nak edit lagi. Harap faham.

    Completed  
  • Apink Lyrics
    50.5K 901 43

    All Apink song you want is here

  • Make You Love Me _ONeshot_[ baekhyun X eunji _ Exopink FF]
    3.3K 165 3

    [ MAKE YOU LOVE ME ] . . shoot/lengh: TWO shot Genre: happy Cast: Jeong eunji/eunji [ apink ] Byun baekhyun [ exo ] Kim taehyung/ v [bts ] Wu yi fan/kris . . . . . . . . . . Baekhyun dan eunji adalah sepupu...kedua keluarga mereka bersauddara..namun tiada satu pun antara mereka berniat nak jodoh kan baekhyun dan eun...

    Completed  
  • Young Marriage [Complete]
    62K 4.1K 27

    Yura merupakan seorang gadis yang cantik dan terkenal di universitinya . Dia baru berusia 20 tahun . Pada suatu hari , dia telah dipaksa oleh ibu bapanya untuk berkahwin dengan seorang lelaki berusia 23 tahun yang tidak dikenalinya . Pada masa yang sama , teman lelaki Yura , Yoseob mahu bertunang dengannya . Hanya ker...

    Completed  
  • Lονe Love Bakery
    6.8K 675 11

    watak : chanyeol eunji chorong bomi baekhyun sooyoung exo apink sinopsis : eunji , chorong , bomi telah berkawan sejak kecil lagi . mereka juga mempunyai kawan bernama baekhyun . bomi dan baekhyun kerap bergaduh setiap kali mereka bertemu . mereka juga kerap pergi ke bakery kepunyaan eunji , kadang-kadang kalau mereka...

  • sweet lover,xoxo
    60.1K 4.1K 54

    eunji,seorg yg tomboy kerana msa silamnya mmbuatkn dia berubah menjdi seorg yg kasar,anti queenka dan anti boys,perasaannya yg mmbenci namja dgn tetiba sja berubah akibat seorg namja,chanyeol yg bru sja pindh ke klasnya,akibat chanyeol hadir di dlm hidupnya, perasaan anti boys tu makin lma mkin hilang.chanyeol seorg y...

    Completed  
  • [✔] Dear Mr.Neighbor + Park Jimin
    111K 11.4K 34

    Park Jira dan Park Jimin, berjiran sejak kecil tapi tak pernah berbaik. Selalu bergaduh ada la! Tapi, ada satu perkara yang Jira tak tahu tentang Jimin, Mr Neighbornya itu. Perkara apa yang Jira tak tahu tu? Kenalah baca ff ni ^^ Vote and comment juseyo

    Completed  
  • BESTFRIEND. [YOONMIN]
    122K 17.4K 48

    " Kau gembira berkawan dengan aku ?" " Ya. Memang aku gembira. Tapi sayangnya, aku patut berkawan dengan orang lain dari dulu lagi. " " Tak apa. Asalkan aku ada untuk kau sebagai kawan. Aku senang tengok kau gembira. " " Aku tak mampu nak balas budi baik kau. Kalau boleh, aku akan buat. " " Kau patut balas budi aku...

  • [✔] 13th FLOOR + BTS
    131K 13.1K 18

    Segalanya bermula setelah tujuh orang lelaki tinggal bersama dalam satu rumah, iaitu di tingkat 13...

    Completed  
  • Butterfly | BTS |
    96.6K 8.4K 25

    [15 Episodes] Persahabatan yang dibina sejak dulu lagi menjadikan mereka seorang yang mengerti antara satu sama lain. Namun,sekuat mana pun sesebuah persahabatan itu pasti akan menemui cabarannya dan adakah persahabatan kekal mereka ini akan menemui penghujungnya ?Tragedi yang tidak diduga terjadi dan akhirnya ? //Do...

    Completed  
  • Koleksi Seram dan Mistik sepanjang zaman - Slow update
    136K 4.6K 31

    Ini adalah himpunan cerita seram, mistik sepanjang zaman. At least; cerita yang berlaku atas diri aku la... Kalau cerita mulut tu aku tak jamin kesahihan... Takde sanad yang meyakinkan. haha.. Aku cuba kongsikan segalanya, dari aku zaman aku nampak Hidangan Hapy Meal adalah keterujaan yang mengkhayalkan sehingga aku...

  • [✔] Curse Of The Voodoo Doll + BTS
    40.2K 4.1K 11

    Hanya kerana sebuah patung...

    Completed