Select All
  • Cinta Paksa ?! ( berhenti disini )
    30.3K 1.4K 28

    [[ PENULISAN DARJAH 6 , HARAP TIADA YANG MATI PADA SESIAPA YANG MEMBACANYA MEKASIH ]] song jihyo.siapa yang tidak kenal dengan gadis hotstuff ini ? dia terlampau famous dengan kecantikannya,kecomelannya,kesexyannya dan kekayaannya..tetapi ada satu sebab yang membuatkan para jejaka di sekolahnya itu takut untuk meluahk...

    Mature
  • Ya, Saya Terima.
    300K 17.6K 83

    -Si Nerdy sedar yang dia tidak akan pernah bercinta kerana penampilannya yang buruk dan biasa. Tapi Si Nerdy tak pernah sedar yang lelaki dia suka selama ini mengharap yang Si Nerdy mempunyai perasaan yang sama terhadapnya. -Si Pembuli suka kepada kawan baik Si Nerdy.Tapi bila Si Pembuli memberitahu perasaannya kepad...

    Completed  
  • I Got You![Kris EXO Fanfic]
    79.2K 3.1K 42

    Arina seorang gadis Malaysia yang mengikut keluarganya berpindah ke Korea untuk menemani abangnya Arian menyambung pelajaran di sebuah Universiti di Seoul,Korea.Di sana dia telah bersekolah di sebuah sekolah Star High School(rekaan)dan mengejutkan dia satu sekolah dengan ikon kpop kegemarannya iaitu Exo.Kerana peranga...

  • Nerd Guy Next Class [COMPLETED]
    31.4K 2.1K 13

    Mengisahkan si You Jung yang mempunyai taste yang pelik terhadap lelaki. Ramai gadis yang sukakan lelaki yang sado, ada muscle, terror dalam basketball etc and sweet talker. Tapi lain bagi You jung dia tertarik dengan lelaki di kelas sebelahnya. Iaitu Kyungsoo. Pelajar lelaki yang terlebih nerd, IQ nya melebihi cikgu...

    Completed  
  • Love Me Back | Kyungsoo
    62.1K 5.3K 24

    LOVE IN THE AIR mengisahkan Hera yang meminati Kyungsoo dalam diam, namun Kyungsoo sering bersikap kasar terhadapnya. Perasaan cemburu mula menguasai Kyungsoo apabila dia sering ternampak Luhan bersama Hera. Apa yang akan berlaku seterusnya? Mampukah Kyungsoo meluahkan perasaannya? ALL RIGHT RESERVED 2015 DO NOT PLAG...

    Completed  
  • I Hate You But I Love You
    51.9K 3.1K 26

    Cast : Song Ji Hyo Oh Sehun Kwon BoA Son Naeun Bae Suzy Jung Jessica Jung Krystal Exo Dan lain lain Ni first time aku buat fanfic. Sory kalau tak best. Sory kalau fanfic yang aku buat ni ada sama macam fanfic yang korang buat. Mungkin kebetulan. Kalau tak best...

    Completed  
  • sweet lover,xoxo
    60K 4.1K 54

    eunji,seorg yg tomboy kerana msa silamnya mmbuatkn dia berubah menjdi seorg yg kasar,anti queenka dan anti boys,perasaannya yg mmbenci namja dgn tetiba sja berubah akibat seorg namja,chanyeol yg bru sja pindh ke klasnya,akibat chanyeol hadir di dlm hidupnya, perasaan anti boys tu makin lma mkin hilang.chanyeol seorg y...

    Completed  
  • galaxy fan dont leave us <exo>
    2.5K 107 3

    Suho:its about us its about your fans kris...tolong jangan tinggalkan kami...kami semua perlukan hyung. Kris:tapi sye mesti pergi..sye akan kembali x lama lagi..jangan risau pasal saya..saya akan okey kat china nanti..

  • ego or love [kaifanfic]
    610 23 5

    apabila cinta berputik takkan ada apa yang boleh menghalang...hanya satu kelemahan...EGO antara mereka...apakah yang akan berlaku pada channa dalam mengharungi dan menghadapi perasaan seperti ini terhadap kim jong in...dan bagaimana pula dengan kim jong in yang mempunyai perasaan yang sama.....mari kita ikuti kisah in...

  • You come in my life
    5.3K 235 10

    kim jongin akan gantikan tempat kris...

  • my 12 weird brother..hehe
    38.9K 2.3K 10

    hmmm...klau korang ade 12 abg...and exo is yours brother? ape korang rse..? bahagia..gile..sakit...pengsan...? read this if you want feel some weird imagen... ..IF EXO YOUR BROTHER..

  • Help Me [Seventeen x Apink]
    8.2K 859 19

    Cuti sekolah selama seminggu telah bermula , Kelas 3C-2 terpaksa membuat projek (?) tentang paranormal (?) . Apink dan Seventeen merupakan 1 kumpulan . Mereka telah diberikan tempat yang paling menakutkan di bandar tersebut . Adakah tempat tersebut memang berhantu ? Atau hanya khabar angin ? Dapatkah mereka semua pula...

  • When BTS become Appa [COMPLETED]
    42.5K 3.6K 8

    Just Imagine.Read it now and please vote it.Just for fun (Malaysian Imagine)

    Completed  
  • HeSeOk ItU nAmChIn AkU???
    217 29 7

    hai sume arinie nk buad sbb nk releasekan tesion. "be my cutie girl......"hoseok.. "urmm.....yes....saranghae(peluk hoseok)...

  • Miss Kpopers & Mr.Haters
    211K 12.2K 44

    Peminat tegar kpop menjadi suri hati kepada pembenci tegar kpop?Dapatkah dua hati ini saling merasa cinta apabila masing-masing berbeza pendapat? "Apa yang bagus sangat mamat muka plastik tu?Aku tengok biasa je!Kalau nak dibandingkan muka aku dengan mamat kpop tu,aku rasa muka aku lagi ok!So,apa kata kau tengok muka a...

    Completed  
  • Husband And Wife Byuntae
    20.6K 342 1

    About it......Jimin dan seolhyun dipaksa kawin akibat kemalangan tanpa sengaja. Kejadian itu adalah mereka di tangkap didalam bilik bersama dengan hanya bertuala.Demi menjaga nama baik keluarga mereka terpaksalah mereka berkahwin..... Tiba di dalam hati masing masing perasaan cinta apabila duduk satu rumah.... "Awk na...

  • MALAY FANFICS RECOMMENDATION
    36.6K 775 26

    Ingin membaca Fanfic? Tapi tak jumpa cerita yang menarik? Ingin baca fanfics menarik yang belum anda pernah baca? Kami ada recommedkan fanfic-fanfic menarik disini~ CHECK HERE! ps: admin diperlukan.

  • CRUEL LOVE
    4.1K 109 2

    "Aku bukan pemuas nafsu kau semata-mata! Ya! Memang kau beli aku tapi kau tak boleh beli perasaan,hati,cinta aku! Aku bukannya seperti anak patung perempuan murahan yang kau tidur dekat kelab malam sana" Mengisahkan tentang Rae Hee yang dibeli oleh seorang pemuda yang terkaya diseoul. Dari situlah segalanya kehidupan...

  • Our Beautiful Memory..(Kpop fanfic)
    74 5 1

    Mengisahkan seorang gadis yang bernama Yoona yang hilang ingatan sejak dia berumur 12 Tahun kerana cuba untuk membunuh diri dengan terjun ke dalam sungai. Sewaktu bersekolah rendah Yoona sering dibuli dan itu penyebab kenapa dia ingin membunuh diri. Tetapi, apabila dia pergi ke sekolah tinggi. Seseorang yang bernama l...

    Completed  
  • Something You Must Know
    3.5K 151 8

    Soo Kyo kehilangan ingatan saat usianya delapan tahun karena trauma. Ibunya menikah lagi dengan duda beranak satu yang justru menyukainya.

  • My Lovely Husband
    2K 47 8

    Seorang namja yang bernama Jungkook dan berasal dari keluarga sederhana kaya dan Yein pula berasal dari keluarga yg sama seperti Jungkook.tetapi Jungkook dan Yein ialah pasangan yg paling popular di syarikat diorang omma dan appa nk jodoh kan Jungkook ngn Yein pada masa itu juga omma ngn appa Jungkook ialah kawan baik...

    Completed  
  • THIS IS MY LIFE
    1.4K 117 6

    tajuk-this is my life.. cast-park shin hye sebagai shin@shinhye..jeon jungkook sbg jungkook@kookie..park sun young sbg luna.. another cast-jimin,snsd,exo n rm.. sinopsis; shinhye dh lama berkwn dgn jungkook..kehadiran luna membuat jungkook mula berjauhan dgn shinhye.. disebabkan shinhye buat pasal dgn snsd yg begitu b...

  • [C]Love Him Not||김명수|
    7.7K 527 17

    Cerita ini mengisahkan tentang seorang gadis yang kehilangan ayahnya dan terpaksa menjalani kehidupan yang susah dengan ibunya. Bagi Sara, ibunya adalah segala-galanya. Melebihi kebahagiaannya sendiri. Hasratnya berkerja di bandar untuk mencari duit. Tetapi lain pula jadinya apabila dia dituduh berkhalwat dengan anak...

    Completed  
  • Love With Vampire's
    34.6K 1.9K 29

    Mengisahkan empat orng pelajar yng sedang bercuti disebuah hutan yng terletak di Pulau Jeju..Mereka terkejut kerana kehilangan Jihyo semasa bersama dengan Luhan...Mereka bertiga bertekad dn berusaha untuk mencari Jihyo,akan tetapi mereka berputus asa, mereka membuat keputusan untuk berhenti mencari Jihyo... Kali in...

    Completed  
  • Who are you? ( Malay fanfic )
    5.3K 227 8

    Kehidupan Song Jihye yang merupakan anak kepada perdana menteri membuatkan hidupnya sulit dan terkongkong daripada kebebasan yang selama ini didambakannya. Kai,lelaki berdarah mafia yang berasal dari Jepun kembali ke korea untuk melaksanakan misi khasnya iaitu menjejak keberadaan pewaris milik hartanah bernilai jutaan...

  • Naughty Boy [BaekHyun Ff] Malay Version {Complete}
    67.6K 3.6K 32

    So this is my first Malay Version Fanfic...yey..i hope u gys enjoy (if u gys are Malaysian lol) Main Character Boy:BaekHyun Girl:Yoon RiNa Exo-as themself ♡~vote and comment are really appreciate it ^^ ~♡ Start published: 14/10/2015 End published: 12/12/2015

    Completed  
  • {HIATUS} Hate Become Love (Malay FanFic)
    14.6K 537 11

    안녕하세요 I hope you all enjoy and vote my ff :)) 감사합니다

  • Failed Cinderella Story [ Malay ]
    39.3K 2.2K 15

    Kim Minju could be well known as Cinderella yg tak berapa nak jadi. Just like typical Cinderella, she lives along with her step mom and sis. But! Minju might be lain dari yg lain. Being clueless, blur and seems to not even care of what people do on her - instead, dia kekal dgn emotionless face dan ayat ayat pedasnya...

  • [C] ❝ mingyu in love ❞
    61.7K 5.5K 25

    ▫ Seventeen ▫ [ MIL ; SECRET MARRIAGED ] Cinta tidak selalunya indah. Eh, apa kaitan ? Cinta memang selalunya indah. Jung Eunji, seorang gadis yang baru sahaja menamatkan zaman sekolahnya dan telah berkahwin dengan seorang jejaka yang tidak dikenali pada mulanya. Namun, setelah dia mengenali suaminya itu, apakah reaks...

    Completed