Select All
  • Hate You Mr. Sup Bonjot
    23.9K 1.4K 24

    Nak tahu sinopsis blurb, so open on your read. Terima kasih :) UPDATE: Tak ada set masa untuk update. Maybe [slow update] PSS: Orang kata, orang yang bersabar ni cantik. Berseri muka. So bersabarlah. Banyak ganjarannya. (hihi) FOLLOW BLOG: mimpi2yumna.blogspot.com

  • Saya Tunggu Tau ✔
    2.1M 64.7K 63

    Airis Medina disatukan dengan Hayyan Mikael dengan kerelaannya dan keterpaksaan Hayyan. Hidup sebumbung dengan lelaki bernama Hayyan Mikael sangat mencabar tahap kesabaran Airis. Kewujudan Airis di rumah itu bagaikan orang asing bagi Hayyan. Lebih mencabar bagi Airis apabila Hayyan menyatakan hasrat untuk berkahwin de...

    Completed  
  • Kawanku Isteriku (✔)
    1.6M 21K 49

    Sarah arissa- seorang perempuan yang agak selekeh, pewatakannya seakan-akan lelaki Ariel daniel- seorang lelaki yang berkulit cerah, tetapi perwatakannya agak lembut berbanding lelaki-lelaki yang lain, dia juga seorang lelaki yang nerd. mereka berkawan sejak dari form 1 hingga la form 5 dan ada suatu kejadian yang m...

    Completed  
  • Kawan Sampai Kahwin!
    536K 20.8K 39

    "Kita kawan sampai bila-bila" -Nadine Sophia "Tak. Kita kawan sampai kahwin" -Naqiuddin Ahmad

    Completed  
  • Senior Itu Aku Punya!
    602K 22.9K 71

    [ CERITA INI TIADA KAITAN DENGAN WATAK YANG BERADA DI COVER BUKU . TERIMA KASIH ] Zuhdi Arfan - pahal lak kau nak jeling - jeling aku , bukan aku yang nak duduk sini , pengawas tu yang suruh lah Dahlia Nasuha - aku takde mood lah nak gaduh dengan kau hari ni #entertainment ℹ️ Complete in January 2017 #roadto1millionr...

    Completed   Mature
  • Isteri 17 Tahun
    4.8M 163K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • Suami Stranger
    889K 27.4K 51

    Kalau mencintai itu senang seperti kata orang lain pasti aku akan mencintai Zafran dengan setulus hati sejak dari awal perkenalan. - Bella Kalau aku tau kau adalah jodohku, aku akan pastikan kau jadi milik aku dari dulu. Aku takkan tinggalkan kau. - Zafran Jika cinta itu sebenarnya satu pembohongan aku pasti sudah men...

    Completed  
  • Saya Ke?! ✔
    1.1M 48K 53

    Eryna, wanita yang perlu berkahwin dengan sepupu lelaki dari keluarga angkatnya. Dia cuba sedaya mungkin untuk jadi isteri yang terbaik buat suami yang langsung tidak mencintainya. Apakah masih ada peluang untuknya menerima kebahagian dari sang lelaki? Atau adakah rasa terhutang budi ni melebihi rasa cinta? Mengapa...

  • Cinta Untuk Crush
    1.5M 11.7K 11

    jangan paksa cinta. biar cinta yang memaksa kita jatuh.

    Completed  
  • Sayang Aku Rindu ✔
    1M 11.1K 58

    Cerita ini adalah rekaan sepenuhnya, tiada kaitan dengan yang hidup mahu pun yang sudah meninggal dunia. cerita mengandungi unsur-unsur keju , sila pastikan umur anda sesuai sebelum membaca kalau tak selesa . pandai - pandai lah scroll laju-laju yea. dah letak papan tanda tak akan tak nampak pulak kan hihi ( jangan ke...

    Completed   Mature
  • Suratan Takdir Untukku
    3.4M 77.4K 58

    Kerana satu insiden yang tidak di ingini telah menjadikan mereka sepasang suami isteri. Bukan atas kemahuan diri, bukan atas kerelaan hati. Safa Safiyyah, dirinya akhirnya dibuang keluarga. Dicurangi suaminya sendiri dan dibenci oleh semua. Dirinya dibuang ibarat anijing kurap, tanpa bantuan sesiapa kecuali Tuhan Ya...

    Completed  
  • #1 Masih Mahu Berahsia?|✔|
    1.5M 57.1K 88

    DAHLIA ARIANA-Seorang remaja yang dihujani pelbagai dugaan dan menjadikannya matang dalam membuat keputusan. Banyak rahsianya dipendam ke dasar lubuk memori dek kerana masa lalunya yang kelam. TENGKU MUHAMMAD FAYYADH HAIDAR-Seorang remaja yang diasuh dalam keluarga yang senang. Bonus, dia dianugerahkan kesempurnaan wa...

    Completed  
  • My Husband Mr Bully?
    964K 41.4K 21

    Bagi Mia Elysha, cukuplah 3 tahun dia dibuli oleh Adrian Harris di bangku sekolah. Selepas sahaja Mia Elysha tamat sekolah, dia dipaksa pula berkahwin dengan calon pilihan papanya. Dan paling teruk pilihan papanya ialah Adrian Harris! Adrian Harris. Namanya cukup gerun apabila disebut. Adrian memiliki pakej yang leng...

    Completed  
  • SIAPA DIA
    209K 6K 24

    Kehidupan kami bermula kerana satu permintaan. Permintaan yang sangat besar that come with a big reponsibility. Siapa dia? tu aku pon nak tahu sebab aku kena kawin dengan stranger ni. Nak tahu cerita kami dari A-Z bacalah... Written: 2015

    Completed  
  • Dia Si Pembeku Cinta
    2.5M 128K 104

    Tiada ungkapan lain yang boleh diucap selain beku, sejuk dan dingin. Dialah lelaki yang mudah membuatkan gadis lain jatuh hati walaupun dengan perwatakannya yang sebegitu. Bandana Headband yang sering tersarung di dahi dan dibawa olehnya kemana sahaja dia pergi. Walaupun begitu, adakah kisah hidup lelaki ini sama in...

    Completed  
  • Satu Malam Di New York
    159K 1.7K 9

    Satu malam di New York Keisya terlanggar seorang lelaki handsome yang ada six pack abs dan memakai suit yang mahal . Panik dan takut Keisya bawa lelaki itu ke rumahnya. Ops?

    Mature
  • Masih Aku Cinta
    6.5M 96.9K 67

    Hampir 2 bulan hidup sebagai seorang isteri kepada seorang pensyarah muda tidak pernah disesali Saffiya Aliya. Tidak pernah menyesal mencintai lelaki yang terpaksa di kahwinnya atas wasiat arwah ayahnya. Pelbagai kenangan di cipta pasangan ini. Cinta yang berputik secara tidak sengaja amat di hargai kedua insan yang...

    Completed  
  • Bekas Kekasih Dia! ☑
    1.8M 70.8K 52

    Genap 6 tahun hubungan cinta antara Dian Raisya dan Aidil Zulkarnain, akhirnya hubungan mereka terputus juga. Dian merupakan seorang gadis yang ceria dan setia tetapi hubungan mereka terputus semuanya angkara Aidil yang mahu hubungan cinta mereka dirahsiakan daripada pengetahuan orang ramai. Mula-mula, Dian masih bole...

    Completed  
  • True Love
    202K 4.9K 90

    Ika dan Hakim .Berlainan bangsa dan keturunan namun sama agama.Bolehkah mereka hidup bahagia dalam kehidupan rumah tangga ?

    Completed  
  • OK..we will see!!
    624K 5.8K 10

    (Saya hanya buka 15 chapter sahaja untuk novel ni sebab cerita ni dah dibeli oleh novel plus. Kalau nak baca full, boleh baca dekat novel plus.) Qisnurul Humaira terpaksa disatukan dengan Zafril Husni kerana terjadi kejadian yang tak dijangkakan. Mereka diperangkap oleh seseorang yang amat tak puas hati dengan mere...

    Completed