Select All
  • Encik Hubby, Puan Wifey
    534K 17.4K 65

    Sebuah perkahwinan yang tak dirancang. Menjadi sebuah kisah yang manis dan pahit. Manis bila suami super romantik dan super sabar. Dapat isteri yang workaholic dan tak reti duduk diam. Pahit bila doa tidak dimakbulkan. Si nenek campur tangan. Memaksa sebuah pengorbanan. Tapi... Betulkah kena berkorban? Betulkah kena...

    Completed  
  • KAU BUAT AKU RESAH M.A.I.D PROJEK
    239K 9K 40

    Disebabkan projek dari profesor Firda dari falkuti Seni. Daviena Safiaa terpaksa menjadi pembantu rumah. Apa yang patut Daviena lakukan?? Seorang yang terpengaruh. Hati yang keras akhirnya di hancurkan oleh seorang gadis. Pemilik hati Adam Rizky Khun. Kenapa kau muncul dalam hidup aku??? Di sebalik pertemuaan ada sebe...

  • Tersuka Dalam Diam
    464K 25.1K 55

    Bila hati tertutup rapat, tiba-tiba ada orang mengetuk, orang yang dulunya menyakitkan hati tapi lama kelamaan menyenangkan. Tak nak buka, tapi last last ... Ia terbuka dengan rela hatinya. Ehh, datang pula orang yang membuat hati itu tertutup rapat suatu ketika dulu, mahu menagih cinta kononnya. Si gedik pun beraksi...

  • Bekas Cikgu, Bakal Suamiku?
    245K 8.1K 43

    "Eh.....Arjuna. Daddy belum jemput Juna ke? Ummi dah nak balik ni." Jam ditangan dikerling sekilas dan jarum kecil jam menunjukkan angka dua. Sepatutnya pelajar Sekolah Rendah Kebangsaan Emerald Justin sudah balik jam satu setengah petang tadi. Haizad sibuk sangat ke? Apa yang penting sangat tu? Sejak kebelakangan in...

  • Never leave you ✔
    426K 11.8K 44

    "Maafkan saya,saya betul-betul tak sengaja langgar awak" - Aryana "Eh kau ni ikut aku ke ape ? Dulu kat sekolah muka kau, kat tempat kerja pun muka kau" - Najmi "Yana, saya ada sesuatu nak bagitahu awak"-Nazim ~ Never leave you~

    Completed  
  • Ya, Aku Isteri Dia
    404K 10.2K 117

    "Kami dah bincang pasal ni. Kami nak Airil dan Asya kahwin", kata Puan Tengku Marliana. "Ha ah. Kami nak korang berdua kahwin", sokong Puan Nora. Kahwin muda? Tidak pernah terlintas di fikiran Asya Syafiera untuk berkahwin pada usia yang terlalu muda. Lagi-lagi berkahwin dengan Tengku Airil Syazwan! Mengarut! Tengku D...

  • KERANA CINTA
    204K 7.5K 53

    KERANA CINTA mengisahkan tentang seorang gadis, Isha Damia yang sering dilanda musibah dalam hidupnya. Bermula episod dimana hatinya telah dikecewakan dan segalanya telah berubah dalam sekelip mata, sehingga dia kehilangan ayahanda tercinta. Muncul pula seorang lelaki yang menjengkelkan, Fariz Elman. "Awak dah curi s...

  • Sayang kau Abang Sado
    347K 9.8K 56

    Highest rank-No1 in #romance Zulhilmi-Nama yang sering meniti di mulut Zafa.Senior kepada Zafa.Seorang yang digilai ramai perempuan kerana badannya dan mukanya yang kacak.Penghina Zafa yang paling tidak boleh Zafa lupakan sejak kejadian di sekolah menengah. Zafariyah-Mencintai lelaki bernama Zulhilmi sejak masuk ke a...

  • My Husband Is My Enemy
    230K 4.7K 46

    Cinta saya untuk awak akan kekal selamanya.. DN (DhiaNiel)

    Mature
  • Aku Dah Kahwin Wei...
    348K 3.8K 16

    Dani Irfan bin Dato' Ahmad - Seorang pensyarah di sebuah Politeknik. Dalam diam, dia telah jatuh cinta dengan pelajarnya sendiri. Diera Qaisara - Seorang gadis yang sederhana tapi manis serta senang didampingi, dan gemar memberi idea-idea gila. Gara-gara sikapnya itu, dia telah diikat selamanya. "Sampai hati En. Irfa...

    Mature
  • Kahwin Ganti
    754K 5.5K 9

    CERITA INI BERUNSURKAN SEX IAITU 18+. JIKA PEMBACA ADALAH BAWAH 18. SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB. MAAF JIKA SAYA MENGGUNAKAN BAHASA YANG KASAR DAN TIDAK SOPAN. Nur Nadia Qaisara seorang Gadis yang periang Dan Ayu. mempunyai wajah yang sangat manis. Tetapi nasibnya malang apabila Encik Tunang nya melarikan diri. ap...

  • B E B A S
    316K 892 2

    AMARAN !! - Buku ini dipenuhi dengam Unsur 18+ - Kalau belom cukup umur jangan baca tapi kalau nak jugak tanggung sendiri - Jika stim jangan cari author

    Mature
  • HATE OR LOVE
    182K 3.8K 28

    Irham Zafran . Kehadiran Adira di dalam kehidupannya banyak merubah dirinya . Dia mula rasa sayang kepada gadis itu tetapi kerana ego , dia menafikan . "Kenapa perasaan benci ini bertukar kepada cinta ? Cintakah aku kepada si dia ?" Nur Adira Farhana . Seorang gadis yang lemah lembut , ceria , manis dan bersemangat...

  • Suamiku Pelajarku
    145K 2.9K 11

    Dia akan jadi suami aku? Macam takda lelaki lain kat dunia ini?Yang buat aku geram betul dengan dia yang langsung tak kisah yang bahawa dia akan bernikah dengan perempuan yang lapan tahun lagi tua daripada dia. Bahagiakah aku dengan dia?

  • Jodoh Aku Dengan Playboy? (On Hold)
    204K 8.6K 32

    Armel Syafiqah seorang gadis yang brutal kerana ingin melindungi hatinya daripada patah buat kali kedua.Namun kehadiran Syafiq Danial untuk menjadikannya teman wanita palsu sedikit sebanyak menggugat hatinya.Tengku Rayyan yang cuba dilupakan juga datang kembali untuk meraih cintanya.Syafiq atau Rayyan? Dua playboy yan...

  • dia? cikgu? suami?
    304K 3.2K 10

    ahmad iqmal Danial adalah ckg yg aku paling benci. benci dan benci. die ajar aku matapelajaran Fizik dan selalu cari salah aku. mak aku nak kahwinkan aku dengan seorang jejaka yang aku tak pernah kenal , jumpa , tahu.. mak aku cakap. nama dia Ahmad Iqmal Danial, waktu tu jugak. aku rasa nak pengsan. Dia? cikgu? dan...

  • Cinta Sejati Queen #Wattys17
    32.1K 1.2K 23

    Cinta sejati? Wujudkah sesuatu seperti itu? Adakah insan yang setia menanti hingga bertahun-tahun untuk sesuatu yang tidak pasti? Yakin perasaan 'cinta' itu tidak pudar? Yakin hati tidak goyah setelah mengenali orang lain yang lebih baik? Yakin dia memang tercipta untuk kau? Kalau ya, Adakah Ethan raphael cinta sejati...

  • Saya Tunggu Tau ✔
    2.5M 80.8K 63

    Airis Medina disatukan dengan Hayyan Mikael dengan kerelaannya dan keterpaksaan Hayyan. Hidup sebumbung dengan lelaki bernama Hayyan Mikael sangat mencabar tahap kesabaran Airis. Kewujudan Airis di rumah itu bagaikan orang asing bagi Hayyan. Lebih mencabar bagi Airis apabila Hayyan menyatakan hasrat untuk berkahwin de...

    Completed  
  • MUSUHKU IALAH SUAMIKU (SLOW UPTADE)
    69.2K 24 5

    Musuhku ialah suamiku berkaitan diantara dua manusia yang susah berinteraksi. Bila mula bercakap pasti pertengkaran akan berlaku. Sesuatu pekara yang ngeri bagi mereka akan memusnahkan hidup mereka. "Aku nak kau batalkan majlis tu"-Tengku Adriana Addyson Bermula la rancangan mereka. Tetapi seperti orang tua-tua berkat...

  • Suamiku Encik PLAYBOY
    174K 4.7K 25

    Mengisahkan Nur Aqira Qistina seorang gadis yang lincah dan comel malah kuat membebel sepatah ditanya sepuluh patah dijawabnya ... qistina disuruh bekerja sebagai personal assistant di AA Holdings iaitu di syarikat kawan ayahnya dan bekerja dibawah Tengku Ammar Aiman seorang jejaka yang pernah mencintai dan dicintai t...

    Mature
  • Si Lembut itu aku punya ✔
    335K 10.9K 41

    Siapa tidak kenal Alya Safiya , gangster terkenal. Segangster-gangster dia pun, dia masih berbudi bahasa di depan ibu bapanya.Dahulu dia seorang gadis yang baik dan ayu.dia juga pernah bertunang tetapi putus dipertengahan jalan. Kenapa?nak tahu bacalah. Suatu hari, setelah balik dari membelasah orang... mama nya mema...

    Completed  
  • Hello,Mr Arrogant!
    120K 3.1K 30

    Heykal, lelaki yg paling macho kat sek. Ramai peminat. Pengawas pula tu tpi sombong. Aulia,perempuan yg cantik,comel,slim (perasan tol) tpi tomboy ckit pon ade peminat gak..tapi xlah ramai.. Aulia pon pengawas. "Dpt jawatan? Oo okaylah. Partner pon ok gak"-Heykal "Aq dpt jawatan?!? Dgn Heykal?!? Argh tidak!! Aq xnak...

    Completed   Mature
  • Cikgu ! Jom Kahwin
    317K 11.7K 48

    Adam Hafeizul seorang guru praktikal yang ditugaskan untuk menjadi guru di SMK Semarak selama hampir 3 bulan sahaja . Namun begitu , beliau mempunyai suatu misi untuk mengenali seorang gadis , Intan Natasha yang begitu asing baginya . Maka bermula lah misi ' Ops pikat hati murid ' . Setelah hampir berjaya misi ' Ops...

    Mature
  • I love you, cikgu!
    159K 3.3K 19

    Mengisahkan tentang pelajar tingkatan 5 yang bernama Sara berkahwin dengan guru baharu sekolahnya iaitu Idzham Iskandar anak kawan Papanya kerana dipinang. Namun, walaupun sudah bergelar isteri, Sara masih tidak dapat menerima kenyataan bahwa dia sudah menjadi isteri kepada gurunya. Apakah perkah...

    Mature
  • Losing you,Mr Add Math! (LYMAM 2)
    97.8K 2.9K 38

    (Love You,Mr Add Math! 2) *As usual,FULL SINOPSIS ada di dalam HARD WARNING!! +Bab di dalam berterabur jadi readers yg mempunyai kesabaran yang tinggi saja digalakkan membaca.Kalau phone rosak sbb geram dgn bab kat dalam ni,author tak bertanggungjawab -Hak cipta WaniEllyz,dilarang merompak,mencuri,menciplak dan sabag...

  • Love in paris
    67.4K 262 2

    (Be cautios for certain 18sxpart ) Life like a wheel kadang dia atas kadang di bawah, Mika,seorang perempuan outspoken malah terlalu gamble meniti kehidupan seharian, "be educated,find properties,go travel & earn money" adalah prinsip yang diamalkan dalam hidupnya. Tapi mampukah seorang manusia hidup tanpa cinta? Se...

  • Love you,Mr Add Math!
    515K 16.1K 60

    Rayyan Zhafrin,seorang guru Add Math yang telah jatuh cinta pada pelajarnya.Sejak insiden yang membawa kepada pertemuan pertama,hatinya benar-benar merasakan gadis comel itu adalah jodohnya.Sejak dari itu,mereka berdua sering terjumpa.Berjiran pula tu!saat itu,die tidak berterus terang,namun sedikit demi sedikit hint...

  • Marrying a Millionaire!
    468K 11.2K 69

    Adrianna Sofea Nak kahwin ke tak nak? Kalau aku tak kahwin nanti aku disebut penipu..tak nak aku..hancur maruah. Kalau aku kahwin dengan dia alamatnya makan hati berulamkan jantung setiap hari..dahlah badak sumbu tu hati beku tak ada perasan sombong nyer tinggi mengalahkan langit. Ana kau nak ke tak nak nie?.. Ryan Ad...

  • Pleasure
    660K 4.3K 16

    Bella yang baru sahaja mendapat bestfriend pertamanya selama 18 tahun dia hidup , kini dia sangat mempercayai dan menyayangi sahabat karib nya itu Camiela. "Dulu i selalu bawa my friends lepak dekat rumah i tapi i rimas sebab most of them bila tengok Adam dah sasau i rimas nak layan , i harap u tak sangkut jugak deng...