Select All
  • 𝑯𝒊𝒄𝒌𝒆𝒚 . • kth
    36.1K 4.7K 32

    You're a fuckgirl , Changing dicks day by day like clothes off a hanger . hurting each heart as if none of it was a big deal . Yet after slept with one hot stranger , changed everything . Park jimin , the playboy . Jeon jungkook , the holy ex . Then theres him . the boy that could actually change everything for you . ...

    Completed   Mature
  • Untuk Arkan
    1.4M 30.8K 8

    Amelia Salsabila hanya mengerti bahwa mencintai Damar Ardian Pramudya adalah hal termenyakitakan yang pernah ia tahu. Terlebih ketika Damar melontarkan caci-maki padanya juga pada Arkan, yang notabenenya putra kandung laki-laki itu sendiri untuk alasan yang tak pernah Amelia ketahui. Hubungan yang mereka bina dengan i...

    Completed  
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    346K 33.7K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • Breathless [Claudia Jasmine]
    14.1M 250K 22

    A barely breathing story. ----- Temui Claudia Jasmine. Anak dari super model Amerika, super cantik yang kini menggantikan kedudukan ibunya. Lahir di keluarga kaya dan putri dari super model membuat ia diikuti paparazi sedari balita. Ia sombong dan arogan. Enggan bersentuhan dengan sembarangan orang. Apapun yang ia l...

    Completed   Mature
  • [DIBUKUKAN] The Mask Man: The Hidden Face | 김태형《C》
    55K 7.7K 27

    ⚠TELAH DIBUKUKAN⚠ Guess who am I - Kim Taehyung ↺ the нιdden ғace ⚫Start : 25 / 10 / 2017 ⚪End : 23 / 2 / 2018 Ranking (#mystery) ⤴#92 | 8/12/17 ⤴#83 | 10/12/17 ⤴#69 | 10/12/17 ⤴#67 | 16/12/17 ⤴#16 | 17/12/17 ⤴#50 | 23/12/17 ⤴#26 | 23/12/17 ⤴#13 | 25/12/17 ⤴#16 | 26/12/17 ⤴#15 | 27/12/17 ⤴#19 | 28/12...

    Completed  
  • HOW COULD?
    3.2M 210K 12

    {SUDAH TAMAT) Vee berniat untuk menyelamatkan nama baik Valery yang tiba-tiba menghilang setelah mereka sepakat untuk menikah. Cinta membuat Vee menjadi gila hingga dia membuat rencana untuk menjaga nama baik Valery di hadapan neneknya. Vee lalu membuat sebuah rencana untuk menikahi Aily, adik dari Valery yang kebetu...

    Completed  
  • How Come?
    5.3M 508K 24

    Ryu Keira adalah orang yang sudah menata semua masa depannya dengan baik. Dia punya daftar hal-hal apa saja yang akan dia lakukan bahkan sampai ia tua nanti. Tetapi, semua yang direncanakannya berubah karena satu faktor yang tidak bisa ia hindari. Takdir membuat seorang Ryu Keira harus hidup bersama Park Jimin. Keira...

    Completed  
  • HOW TO SEE?
    1.7M 204K 26

    "Tell me how to see?" . . A project Romance-Fantasy by asabelliaa, inspired by grammy.osk fanart

    Mature
  • Butterfly Kisses : Way To Love Him
    1.1M 46.7K 39

    Available in ebook version! ❇ A badboy and a tutor ❇ Genre : Romance ••••• (EDITED) Chapter 1 - 36 = paparan umum Chapter 37 - 65 (+ special chapter) = privated, only for followers. ••••• STATUS : Completed

  • Gincu #1: When You Have Hot Neighbor but He Does(n't) Like You (SELESAI)
    2.3M 85.2K 12

    Imajinasikan dirimu menjadi seorang editor rekomendasi yang bertetangga dengan psikiater ganteng yang menggantung perasaanmu, tapi kau disukai penulismu pula Project #GINCU Jangan lupa baca yang kedua :D

  • [C]Sinderella | JJK
    50.4K 9.5K 24

    Hate me and love me then. Cover by: @ziraneolemon #3 in fanfiction (23/5/2020)

    Completed  
  • [√] Suami Mithali ° kth
    264K 33.3K 62

    "Kau nak pikat isteri kau kan ? Jadi dengar cakap aku, jangan banyak cerita. Kau kena jadi suami mithali." ••• Warning : 15+ Winner Best Fanfiction Fabulous Award 2017

    Completed  
  • How To Be A Hoe
    14.4M 648K 48

    "Angry sex is the best sex." Just to remind you that playboys have hearts too. winner of The Fiction Awards 2019 as Best Fanfiction and Best Overall story. Highest Ranking: #1 in Fanfiction

    Completed   Mature
  • æ.
    172K 32.9K 36

    Dia adalah kawan yang periang dan ambil berat tentang kawannya. Tapi, disebabkan 'dirinya yang lain', dia gagal mengawal dirinya dan tanpa dia sedari, dia telah membunuh satu persatu kawannya. "Are you started to think that's me?" "There will be no longer YOU." ㅡ Fy's storyline. Highest rank : #1 in mystery/thriller ...

    Completed   Mature
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4.1M 480K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [C] AIANOS | 뷔 ✓
    312K 46K 73

    Pernah dengar istilah bersalin tikar? Yup, bila salah seorang adik beradik meninggal dunia dan bekas isteri atau bekas suami mahukan pengganti dalam kalangan adik beradik. Ya, itulah maksud istilah bersalin tikar. Dan aku, Park Haerin sedang menghadapi kemelut tersebut. Dipaksa berkahwin dengan bekas suami kakak sendi...

    Completed   Mature
  • The Long-awaited Mr Han
    348K 33.8K 161

    "Bawa aku, aku akan melakukan apa pun yang kamu mau aku lakukan!" Dalam kehidupan sebelumnya, Lu Man dikirim ke penjara setelah dijebak oleh saudara tirinya dan seorang bajingan. Setelah dibebaskan dari penjara, satu-satunya hal yang menyambutnya adalah batu nisan ibunya. Melihat si brengsek dan perempuan jalang itu b...

  • [C] On/Off | Kim Taehyung
    86.8K 14K 22

    Setiap kali namaku diseru, akan ku beri seluruh kebahagiaan. Hanya untuk kau seorang. Start: 16 June 2019 End : 17 July 2019 Cover: Ochi❤ #7 in fanfiction 27/7/2019

    Completed  
  • [ON GOING] DEVIL's SLAVE (18++) + pjm
    185K 10.8K 91

    Baru sebulan kau lari, kau dah tak ingat aku sayang? Cantik permainan kau Ellen.." - Park Jimin "Awak dah salah orang..saya tak kenal awak..saya langsung tak pernah berjumpa dengan awak mana mungkin saya berjanji nak kahwin dengan awak..Lepaskan saya.." - Ellen. "Kau boleh bodohkan orang lain tapi bukannya aku!!- Park...

    Mature
  • Gincu #2: When You Have Evil Rival But He's Extremely Handsome
    2.2M 83K 12

    Bekerja menjadi jurnalis di kota metropolitan memang asyik. Tapi, akan jadi bencana saat kamu bertemu lagi dengan cowok tsundere yang pernah menolak pernyataan cintamu.

  • 17 July.
    136K 21.6K 119

    ❝ KAU mungkin terkenal dengan masalah jenayah kau, tetapi itu tidak membuatkan aku takut pada kau. ❞ TUJUH BELAS Julai merupakan hari jenayah sedunia yang di sambut oleh ke semua jenayah sebagai suatu keadilan buat mereka. Mereka yang menyambut hari ini akan melakukan jenayah-jenayah yang berat seperti kes pembunuhan...

    Completed   Mature
  • The Fall Of A Drama Queen
    17.7M 908K 54

    Emerald did not want anything to do with Harry Allen again. He broke her heart when she was young. But, when he offered her to make a crown for the Queen of England, she immediately accepted. The Queen's crown would be the highlight in her first jewellery exhibit. But things did not turn out according to her plan. Her...

    Completed  
  • Sweet Bastard
    61.2M 2.7M 83

    Lisa and her boss, Alessandro, agree to spite their exes by pretending to date, but things begin to backfire when fake feelings become real along the way. ***** For two years, Lisa Brooks worked as a secretary to the powerful self-made billionaire...

    Completed  
  • [COMPLETED] Frust 좌절하다 (Jungkook BTS)
    941K 82.2K 102

    "Jangan pernah tunjuk muka kau depan aku. Aku geli. Aku jijik. Sebab memperisterikan perempuan yang dah kena sentuh dengan jantan lain." Nantikan... [#2 in Fanfiction along 2 weeks.] [#1 in Fanfiction along 1 weeks.]

    Completed  
  • [COMPLETED] Silent Married 침묵 결혼 (Mingyu Fanfic)
    435K 33.5K 77

    Sepatutnya Kang Aeyeon yang menjadi pasangannya. Tetapi apabila tiba masa, dia menghilang. Meninggalkan Kim Mingyu sendirian seminggu sebelum majlis berlangsung. Majlis terpaksa ditangguhkan untuk mencari Aeyeon. Bukan senang hendak menemui gadis itu. Mingyu mula kebuntuan. Majlis semakin dekat. Akhirnya, satu-satunya...

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] Bad Boy ✔️
    300K 34.5K 50

    "Every girl wants a bad boy who will be good just for her." Dipertemukan dengan lelaki yang jelas bukan seperti lelaki yang diimpikannya. Kim Taehyung, lelaki itu telah meragut satu-satunya harta yang berharga bagi seorang perempuan. Dan yang malangnya, dia telah mengandungkan anak kepada lelaki itu. Perubahan sikap T...

    Mature
  • Marriage By Law
    40M 420K 37

    What happens when two are summoned together by a long remembered deal between two enemies to force their alliance in the industry business. Heartbroken, angry and confused Ivory says yes to the first thing she hears as she barges throgh the door. Perhaps she should have stopped and listened, but then again they had no...

    Completed  
  • [C] Grandpa and Six Idiots » BTS «
    361K 62.1K 44

    + Atok, nak jajan. - Aku bukan atok kau setan. #3 in Humor [ 19 November 2016 ] #2 in Humor [ 26 November 2016 ] #1 in Humor [ 29 November 2016 ] Ended ;- 7 January 2017 THA━━\('∀`●)/━━NKS!!!!!