Select All
  • #1 Masih Mahu Berahsia?|✔|
    1.4M 56.9K 88

    DAHLIA ARIANA-Seorang remaja yang dihujani pelbagai dugaan dan menjadikannya matang dalam membuat keputusan. Banyak rahsianya dipendam ke dasar lubuk memori dek kerana masa lalunya yang kelam. TENGKU MUHAMMAD FAYYADH HAIDAR-Seorang remaja yang diasuh dalam keluarga yang senang. Bonus, dia dianugerahkan kesempurnaan wa...

    Completed  
  • My Husband Mr Bully?
    923K 39.5K 21

    Bagi Mia Elysha, cukuplah 3 tahun dia dibuli oleh Adrian Harris di bangku sekolah. Selepas sahaja Mia Elysha tamat sekolah, dia dipaksa pula berkahwin dengan calon pilihan papanya. Dan paling teruk pilihan papanya ialah Adrian Harris! Adrian Harris. Namanya cukup gerun apabila disebut. Adrian memiliki pakej yang leng...

    Completed  
  • Bad Boy Is My Classmate And My Husband?
    676K 31.9K 21

    Permulaan tahun baru di sekolah,Emma Qistina akan masuk ke kelas baru iaitu 5 Alpha yang dia tidak kenal siapa pun dalam kelas itu. Emma Qistina terpisah kelas dengan rakan baiknya iaitu Jasmin Rania dan terpaksa berkenalan dengan orang baru di kelas 5 Alpha. Semasa hari pertama di tingkatan 5 Alpha, Emma terpaksa pu...

    Completed  
  • Lelaki Misteri Sepertinya ✅
    422K 16.2K 53

    Cerita tamat! But dirombak semula mengikut kesesuaian~ Cerita tidak di unpublish ^^ Utk membaca bab yg dah diedit, boleh unpublish dari library dulu then amik semula <3 --- Mula pertemuan hanya kerana deal, lama-lama kepincut sendiri. Benar kata orang dulu-dulu, dari mata turun ke hati. - Asqalani Fida'iy Encik...

    Completed  
  • Masih Aku Cinta
    6.4M 95.9K 67

    Hampir 2 bulan hidup sebagai seorang isteri kepada seorang pensyarah muda tidak pernah disesali Saffiya Aliya. Tidak pernah menyesal mencintai lelaki yang terpaksa di kahwinnya atas wasiat arwah ayahnya. Pelbagai kenangan di cipta pasangan ini. Cinta yang berputik secara tidak sengaja amat di hargai kedua insan yang...

    Completed  
  • Dear Aqirah
    4.3M 213K 95

    Highest ranking : [#1 in romance] - 7 August 2017. THANKF FOR 4M VIEWS. MUCH LOVE, WANIEL. Radz Aqirah cuma pembantu rumah di Vila Bahagia. Bukan saja-saja dia nak jadi pembantu rumah tak bergaji, tapi sebab cincin Tiffany & Co yang dia secara tak sengaja terbuat sepakan penalti ke dalam longkang. Empat bulan itu c...

    Completed  
  • Dia Si Pembeku Cinta
    2.5M 127K 104

    Tiada ungkapan lain yang boleh diucap selain beku, sejuk dan dingin. Dialah lelaki yang mudah membuatkan gadis lain jatuh hati walaupun dengan perwatakannya yang sebegitu. Bandana Headband yang sering tersarung di dahi dan dibawa olehnya kemana sahaja dia pergi. Walaupun begitu, adakah kisah hidup lelaki ini sama in...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    8.9M 382K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • Satu Mimpi ✔
    913K 43.6K 54

    [Just so you know, aku tak sependapat dengan 18y/o me anymore, like this is so cringy and stupid so read at your own risk] Kau tahu beza sayang dengan cinta? Cerita Nazreen dan Emilin ni bermula dari Senior Year. So yeah, this is a sequel but it still can stand on its own. Walau masa dan benua memisahkan mereka, kala...

    Completed  
  • 5 L O V E S
    1.2M 57.4K 89

    Tentang 5 orang pelajar perempuan dan 5 orang pelajar lelaki. Bila percintaan antara mereka bersatu ia menjadi 5 cinta. yang perempuan terkenal di sekolah dengan sikap 'nakal' mereka yang suka mengenakan pelajar dan guru lain. Datang pula 5 orang pelajar baru lelaki di sekolah itu membuatkan mereka mula rapat dengan...

    Completed  
  • Encik Suami Terlajak Macho. (THE DIAMOND LOVE)
    1.3M 44.3K 49

    Tengku Danish Edward, seorang lelaki yang handsome. Siapa tidak kenal jejaka paling macho sekali dan popular dengan sikap nya yang peramah menjadi CEO Karisma Holding. Lelaki kacukan Rusia mempunyai kembar seiras, Tengku Danial Edward sangat berlainan perwatakan antara mereka. Walaupun Tengku Danish Edward menjadi...

    Completed  
  • Soulmate Forever
    3.8M 216K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • BABY BOO ✔(TAMAT)
    26.5K 1.5K 7

    (TAMAT) Baby dan Boo. Si kepala batu dua-dua. Siapa harus tunduk pada siapa?

    Completed  
  • Lecturer Sebelah Rumah | Terbit
    4.5M 74.1K 22

    3rd Romance by CikMardiah [BEST ROMANCE WINNER FABULOUSAWARDS 2017] [ Highest Ranking #1 , ●5 Feb 2018 ●17 Feb 2018] Rhea Nabella ; Gadis tinggi lampai , putih melepak dan dilahirkan serta dibesarkan di kota New York . Genap sahaja umurnya 21 tahun , dia dihantar pulang ke Malaysia oleh mama dan papanya . ; Busuk ! A...

    Completed