Select All
  • KUMSALDAKİ METEOR (raflarda)
    19.1M 463K 48

    Lisedeki ilk yılımdan sonra her zamanki Bodrum tatilinin düşüncesi, benim için fazlasıyla sıradandı. Ama sıradan olmayan bir şey vardı ki o da yan evdeki çocuktu. (Tüm hakları yastığımın altında saklıdır)

    Completed  
  • -ÖĞRETMENİM-
    36.8M 1.1M 63

    "Özür dilerim." "Dileme.Ben özür diliyor muyum? Sana köpek gibi aşık olduğum için senden özür diliyor muyum?" *** O benim öğretmenimdi, bana nasıl güzel sevilir o öğretti.

  • YAZ ÖKÜZÜ
    38.7M 1.7M 61

    Hikayeyi güncellemeyi unutmayın

    Completed  
  • Hayata Bağlayan Sözler 2
    185K 2.1K 201

    Yeni duygularla, yeni sözlerle bağlanacağız hayata. Sımsıkı tutup bırakmayacağız. Nefret edeceğiz bazen, seveceğiz, aşık olup ilişkimizi bitireceğiz. Ama hayattan vazgeçmeyip tekrar bağlanacağız.

  • GURUR
    3.1M 125K 57

    "Ben harama bakamam. Sen bana haramsın. Gözlerine bakmak, ateşe düşmek demek. 'Saçlarına dokunmak istiyorum' diyorsun lakin o dokunuşların benim için bir adet kurşun olduğunu biliyor musun? En acısı da ne biliyor musun? Benden, saçımdaki örtümden utandığını söylüyorsun ve bunu söylemene rağmen yine de karşıma geçip a...

  • Hayatımın Aşkı 2 ◇
    82.7K 3.4K 8

    ★ BU KİTAP HAYATIMIN AŞKI KİTABININ 2.KİTABIDIR. HAYATIMIN AŞKI ADLI KİTABIMI OKUMADAN BU KİTABA BAŞLARSANIZ KAFANIZ KARIŞABİLİR. ÖNCE O KİTABI OKUYUN LÜTFEN ★ ◆Bu kitabı okurken; her bir duyguya tanık olacak ve bütün olayları hissedeceksiniz.◆ ◆Bu kitapta mutluluğunu korumaya çalışan, birbirlerine sadık iki gencin hi...