fmp
31 stories
yearning | aref. by zezeinwatt
zezeinwatt
  • WpView
    Reads 2,930
  • WpVote
    Votes 502
  • WpPart
    Parts 6
efe: ne bu sakinlik arda: ne yapmam lazımdı, manitamın beni aldattığı dallamanın boynuna atlayıp aldatıldım diye ağlamam mı gerekiyordu?
hinge, milbat by maetbean
maetbean
  • WpView
    Reads 8,278
  • WpVote
    Votes 1,460
  • WpPart
    Parts 15
milan, batu'nun kaslı erkeklerden hoşlandığını duyunca sahte bir hinge profili oluşturur. [ texting ]
Graffiti | Milbar by puskullubocek
puskullubocek
  • WpView
    Reads 30,001
  • WpVote
    Votes 3,354
  • WpPart
    Parts 17
Milan, evinin duvarına graffiti yapan kişiyi ararken bulduğu instagram hesabına yazar. texting × düzyazı
obsessica, milbar by wonsberry
wonsberry
  • WpView
    Reads 3,563
  • WpVote
    Votes 689
  • WpPart
    Parts 8
barış sıradanlaşmaktan korkuyor, milan ise biraz takıntılı birisi. text, tw, düzyazı. gerçek kişi ve kurumlardan bağımsızdır.
erasmus | milbar  by adhdlibatucengiz
adhdlibatucengiz
  • WpView
    Reads 13,819
  • WpVote
    Votes 2,210
  • WpPart
    Parts 22
barış'ın tek istediği sakin bir üniversite hayatıydı. sonra erasmus öğrencilerine mentor olması için gönüllü oldu. sonra rus bir çocuk geldi. ve işler biraz kızıştı. çoğunlukla texting. gerçek kişilerden bağımsızdır! gerçek olaylardan bağımsızdır! hayal ürünüdür, gerçeklik yansıtmaz.
sweet nothing | aref by cigarettsaftrthv
cigarettsaftrthv
  • WpView
    Reads 2,918
  • WpVote
    Votes 428
  • WpPart
    Parts 12
‎ . ݁⋆ yanlıs siparis ݁˖ . ݁ ・ ༝ ・ ‎
lobby boy, aref by m1njeongguk
m1njeongguk
  • WpView
    Reads 6,756
  • WpVote
    Votes 994
  • WpPart
    Parts 16
arda twitterda yazdıklarıyla bilinen anonim bir hesap efe ise hesabın sahibini bulmaya çalışan meraklı bir kullanıcı texting, düz yazı
pervane | aref by starrwoven
starrwoven
  • WpView
    Reads 56,102
  • WpVote
    Votes 4,267
  • WpPart
    Parts 12
Dudaklarının arasındaki sigaradan bir nefes çeken Efe, "Bence sen olduğunu sandığın kişi değilsin," diyor Arda'ya. "İstediğin kadar kendini dizginlemeye çalış, hatta tasmanı boynuna kendi ellerinle tak. Gözüne kestirdiğin ilk kişiye dişlerini geçirmek isteyen bir köpek olduğunu görebiliyorum ben."
fanservis | alpmet by alcakperen
alcakperen
  • WpView
    Reads 27,198
  • WpVote
    Votes 4,902
  • WpPart
    Parts 16
ahmet emre ve alperen'in gruplarının yükselişi için fanservis yapması gerekir. gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur!
i knew you once│aref by venussh1
venussh1
  • WpView
    Reads 341,299
  • WpVote
    Votes 31,129
  • WpPart
    Parts 29
Aradan geçen üç koca yılın ve telafisiz bir kopuşun ardından; Efe ve Arda aynı villanın çatısı altında, aynı sahnenin eşiğinde yeniden karşı karşıya. Birlikte büyüyen, birbirinin ilk gençliğini ve en saf hisleri ile dolu hallerini tanıyan iki çocuk artık geçmişin kırgınlığı üzerinde duran iki genç yetişkin. Şimdi ise kendi sınırlarıyla, bastırdıklarıyla, yarım kalmış hisleriyle ve en çok da birbirleriyle yeniden yüzleşmek zorundalar. Bir zamanlar sığnağın olan birini yok saymak mı daha zordur, yoksa onu yeniden tanımaya cüret etmek mi? Seni bir zamanlar tanıyordum.⊹ ࣪ ˖ Bu kurgu, karakterlerin henüz 12 yaşındayken tanışıp dost oldukları ve sonrasında karmaşıklaşan hislerle lise sonuna kadar olan anıları ile günümüzdeki 22 yaşındaki halleri arasında gidip gelecek bir slowburn hikaye olacaktır. Anılar günümüzle eşitlenene kadar da çıkış yapmaya çalıştıkları günümüz kısmı yavaş ilerlemeye devam edecektir. Yetişkin oldukları bölümlerde yetişkin içeriklere de yer vermeyi düşünüyorum. Tamamen kurgusal bir fanfictiondır ve ilham aldığım kişilere yönelik hiçbir iddia taşımamaktadır.