Bxb
5 stories
Mafya'ya Çattık by theorka
theorka
  • WpView
    Reads 2,075,984
  • WpVote
    Votes 87,257
  • WpPart
    Parts 77
Yanlış bir numaradan doğan biraz alevli, biraz tatlı, birazda mizah dolu bir aşk... ****************************************************** Müzik bitmişti, biz hâlâ birbirimize aşkla bakıyorduk. Devam ediyordu bizim için melodi, devam ediyordu bizim için tüm sözler; dans ediyordu notalar, dans ediyordu ayışığında kahverengi gözlerimizi süsleyen yıldızlar. Titrek bir nefes verdik ikimizde, uzunca bir süre birbirimize baktık. Sanki uzun yıllar boyunca birbirini görmeyen iki sevgiliydik. Buyduk biz. Ne kadar yanyana dursak da yine de özlerdik birbirimizi, kalbimizi, gözlerimizi... Hiç kimse bakamazdı bize bizim gibi. Anlayamazdı kimse, birbirimiz için atan kalplerimizin sözlerini. Ben o'ydum, o bendi. Birdik biz, farklı bedenlerde atan tek bir kalptik. Tek nefes, tek dudak, tek söz, tek beden, tek kalp. Korkmaya, kaçmaya dair bir şey aradım kalbimde. Ama yoktu... Sadece güven vardı, sevgi vardı, aşk vardı. Korkmuyordum, eşim olacak bu adamdan da yeni hayatıma atılmaktan da korkmuyordum. Bana elini uzattı, gözlerinin içine bakmaya devam etmek istedim, uzandım eline. Sıkıca tuttu beni, bırakmadı sonsuza değin. Başparmağı usulca elimin üzerini okşarken alnımda dudaklarını hissederek gözlerimi yumdum. "Hazır mısın birtanem?" Gözlerimi açarak ona baktım. Dudaklarımı bir gülümseme kaplarken uzanabildiğim kadarıyla minikçe boynundan öptüm. "...Hazırım sevgilim."
Bir Doğu Meselesi (bxb) by PipiliHatun
PipiliHatun
  • WpView
    Reads 3,501,918
  • WpVote
    Votes 243,818
  • WpPart
    Parts 79
TAMAMLANDI "kardeşim adamlar aşiret diyorum." "bizde Sivas'lıyız ne olmuş." "silahları var." "kangalımız var."
AĞIR ABİ BXB by malisteyaa
malisteyaa
  • WpView
    Reads 802
  • WpVote
    Votes 55
  • WpPart
    Parts 16
Karadenizli çocukluğu ve geçmişi kirli olan dövüşçü mahalle abisi Ateş Karahan Ve o mahallenin en sevilen çocuğu olan Deniz Demir
söyle o abine (gay) by ktnosh1
ktnosh1
  • WpView
    Reads 88,449
  • WpVote
    Votes 11,006
  • WpPart
    Parts 26
cengiz: sole o abine 5dkya asagi inmezse babanizi rehine alicam (@ktnosh hesabının eski kitabıdır)
Snapchat ||texting (BOY×BOY) by sengulbenoleyim-
sengulbenoleyim-
  • WpView
    Reads 212,063
  • WpVote
    Votes 15,306
  • WpPart
    Parts 24
"İspanyolca'da "duende" diye bir kelime varmış. Anlamı; Bir sanat eserinin kişide yarattığı açıklanamaz etki demekmiş. Senin bana hissettirdiklerini açıklayacak daha güzel bir kelime daha olamazdı." Merkür.