daddy issues 🤍
19 stories
ZİFİR KARASI +21 by hatuncukk
hatuncukk
  • WpView
    Reads 33,396
  • WpVote
    Votes 1,868
  • WpPart
    Parts 26
+21 Bu hikaye bir avcının kurbanı köşeye sıkıştırma masalı olamayacak kadar gerçek. Onların aşkı bir labirentin içinde kaybolmuş birbirini arayan iki kara ruh misali. Birbirlerini bulmak için ikisi de kendi içlerindeki celladı kanlı aynine davet edecek ve herkes kendi günahıyla boğulacak... 🚩 İçerik Uyarısı 🚩 Bu kitap KARANLIK ROMANTİZM türündedir ve bazı okuyucular için rahatsız edici olabilecek unsurlar içermektedir. Zorlayıcı ve dengesiz güç dinamikleri Psikolojik manipülasyon Zorla yakınlık / rıza sınırlarının bulanıklaşması Açık smut sahneler Kaçış, kapatılma ve kontrol temaları Aile, inanç ve kimlik çatışmaları Fiziksel şiddet ve silah kullanımı Travma, korku ve yoğun psikolojik gerilim Bu hikaye sağlıklı bir ilişkiyi temsil etmez. Karakterlerin seçimleri ve davranışları etik olarak sorgulanabilir ve rahatsız edici olabilir. Bu yüzden okuyucu takdiri önemlidir.
KAFESTEKİ CEYLAN | +18! by incilersigmazdenize
incilersigmazdenize
  • WpView
    Reads 171,745
  • WpVote
    Votes 11,339
  • WpPart
    Parts 30
"Seke seke kaçabilirsin Ceylan. Seni bir hayvan gibi avlayacağım bu gece. İster avım, ister karım ol. Tercih senin." #1 - PSİKOPAT #1 - SAPLANTI #1 - KORKU #1- DARKROMANCE ~ Pansuman yaparken tanıştığı adamla yatan hemşire Ceylan, onunla hayatında hiç yaşamadığı kadar güzel bir ilişki yaşamaya başlar. Ancak zaman geçtikçe sevdiği adamın kendisinden sakladığı sırlar olduğunu fark eder. Karşılaştığı korkunç olayların izini sürüp gerçeği öğrenir. Ancak sevgilisinin kendisine saplantılı bir psikopat olduğunu öğrendiğinde kaçmak için çok geç kalmıştır. Onun için yapılmış altın bir kafesin içinde hapsedilir. Şimdi onu hastalıklı bir şekilde seven adamın avuçları içindedir... !!! Kan, vahşet, işkence, sadizm, mazoşizm, yamyamlık, cinsellik, saplantı, takıntı, hastalık, korku, fanteziler, psikolojik rahatsızlıklar, tarikat ve kült benzeri yapılanmalar, travma unsurları ve karanlık romantizm seni kötü etkiliyorsa bu kitabı okumanı asla tavsiye etmiyorum !!! (Ağır bir dark romance kitabıdır. Eğer cinsel ve psikolojik aşırılıklar hoşunuza gitmiyorsa devam etmeyin, son uyarımdır.) #1 - darkromance #1 - psikopat #1 - saplantı #1 - tarikat #1 - sadist #1 - dark #1 - korku #1 - wattpad #1 - tutsak #1 - şizofren #1 - esir
GÜNAHIN SOYADI +18 [TAMAMLANDI] by okuryazarrA
okuryazarrA
  • WpView
    Reads 324,088
  • WpVote
    Votes 11,392
  • WpPart
    Parts 45
"Ben senin için bir cehennemim. Benim varlığımın olduğu bir odada, sen sadece benim izin verdiğim kadar nefes alırsın." ⚠️Bu hikaye; zoraki evlilik, ağır psikolojik manipülasyon, duygusal şiddet, yetişkinlere yönelik cinsel içerik (+18) ve toksik ilişki dinamikleri gibi tetikleyici unsurlar içermektedir. Hassas ve 18 yaşından küçük okurların dikkatine sunulur.
Sessiz +18 by Lifethemove
Lifethemove
  • WpView
    Reads 14,229
  • WpVote
    Votes 158
  • WpPart
    Parts 5
!Yetişkin okurlar içindir! Şiddet,argo konuşma ve uygunsuz bir temaya sahiptir.
+3 more
Sipariş Üzerine Aşk! +18 by piyanosiliueti
piyanosiliueti
  • WpView
    Reads 8,165
  • WpVote
    Votes 305
  • WpPart
    Parts 15
Yetişkin okurlar içindir. Clem, bir gece çok uykuluyken internetten absürt bir hizmet sipariş eder. Gece yarısı kapısı çalınır ve karşısında devasa, kollarında garip dövmeler olan Vane duruyordur. Clem, Vane'in bir kurye olduğunu sanır ama Vane aslında siparişin kendisidir. Şirket politikası gereği, Clem'in çizimlerini bitirmesi için 1 ay boyunca onun yanında kalmak ve ona her konuda "hizmet etmek" zorundadır.
ACIMASIZ 19+ {FİNAL} by nihils
nihils
  • WpView
    Reads 85,078
  • WpVote
    Votes 345
  • WpPart
    Parts 39
"Siktir..." dedi derin bir nefesle. "Boşalmak üzereyim. İçine..." "Dayan," diye tekrarladım; sesim bu kez bir tehditle doluydu. Gözlerinin içine bakarak verdiğim bu emir, bedeninin kontrolünü tamamen bana teslim etmesine yol açtı. Hareketlerimiz hızlandı, ritim sınırları aşan bir enerjiyle taştı. Aleksandr'ın boğuk iniltisi odada yankılandı - zevk, acı ve teslimiyetin karışımıydı bu. Bedeni artık tamamen kasılmıştı. Sırtı gerilmiş, karın kasları taş gibi sertleşmiş, damarları derisinin altında mavi bir ağ gibi belirginleşmişti. Parmakları bacaklarımda morluklar bırakacak kadar güçlü sıkıyordu; tırnak izleri tenimde kırmızı çizgiler ve ince kan izleri oluşturuyordu. Zevkle acının o ince çizgisinde kaybolmuştu. Ritmimi acımasızca sürdürdüm. Her inişimde içimdeki kaslar onu daha derine çekiyor, karşılıklarımız ritimle birleşince hakimiyetimin tadını çıkarıyordum. "Beni becermeyi seviyorsun," diye fısıldadım dudaklarına yaklaşıp, "En az benden nefret ettiğin kadar." Gözlerindeki çaresizliği görmek istiyordum - kontrolü tamamen kaybetmiş, bana teslim olmuş hâlini. Aleksandr'ın boğazından çıkan sesler artık kelimeye dönüşmüyordu; sadece boğuk iniltiler, hırıltılar ve nefes nefese kalışlar havayı dolduruyordu. Bedeni her hareketimde titriyor, kasları istemsiz seğiriyor, göğsünün hızlı inip kalkışı kontrolün bende olduğunun kanıtıydı. Sonunda kendimi tutamayacağımı anladığım an geldi. Ritimimi hızlandırdım, başımı omzuna yasladım, nefeslerimiz karıştı. "Şimdi," diye fısıldadım kulağına, "Şimdi boşal. İçime."
●Öğretmenim● by cansuxgll
cansuxgll
  • WpView
    Reads 4,635
  • WpVote
    Votes 140
  • WpPart
    Parts 10
Ondan uzak durmalıydım... Benden uzak durmalıydı... Birbirimizden uzak durmalıydık. ~Ö&E~ 19.06.22/01:24
KÜLDEN ADAM by iremtopan
iremtopan
  • WpView
    Reads 471,958
  • WpVote
    Votes 23,266
  • WpPart
    Parts 31
Sezen Aslanoğlu'nun zarif boynu canından çok sevdiği abisi ailesinin saadeti için husumetli ailenin oğluyla evlenmesi gerektiğini söylediğinde ilk kez eğilmişti. Ailesi için üzerine düşen sorumluluğu kabullenmişti ta ki evlenmek zorunda olduğu adamın onu mahveden eski sevgilisi olduğunu öğrenene kadar. Ne yapacağına dair hiçbir fikri olmasa da ne yapmayacağını adı kadar iyi biliyordu. O adamla evlenmeyecekti. Sezen bu evlilikten kendi iradesiyle kurtulamayacağını ve tek çıkar yolunun kendi kontrolü altında yapacağı bir anlaşmalı evlilik olduğunu fark ettiğinde, kartlar yeniden dağıtıldı. Aradığını buldu. Abilerinden borç alıp sırra kadem basan ve aylarca bulunamayan adamı. Kenan'ı. 🖇️ "İndir o silahı abi." Abim beni dinlemeden Kenan'a kilitlenmişken sesimi yükselttim. "Abi indir dedim!" Metin abim kaşlarını çatıp öfkeyle konuştu. "Sana ne oluyor Sezen, geç içeri." Aldırmadım, ona bakmadım bile. "O silahı beline sok ve namluyu indir Oktay, sevgilimi öldürmeyeceksin." "Ne?!" "Ne?!" Omuzlarımı silktim. "Sizi ben tanıştırmak istiyordum fakat siz elinizi çabuk tutmuşsunuz." Abilerimin bakışları üzerime dönmüşken gelen o şaşkın "Ne?!" sesiyle birlikte sinirle gözlerimi yumdum ve üçümüz de ona baktık. O ise bana bakıyordu. Tebessüm ettim. "Sorun değil aşkım," Dedim ölmemesi için beni anlayıp ayak uydurmasını umarak. Hayatlarımızı kurtarmaya çalışıyordum fakat yardımcı olmuyordu. "Bugünün geleceğini biliyorduk artık numara yapmana gerek yok. Buraya kadarmış." Abilerimin şaşkın bakışları karşısında gerçekten zevkle sırıttım, bu kez şaşırtma sırası bendeydi. Son kozumu oynuyordum ve bu kez, elim her zamankinden güçlüydü. Kenan'ı bulmuştum. "Şimdi sevgilimi mezarından çıkarın. Konuşmamız gereken şeyler var."
MİRAN BEY  by safirzade
safirzade
  • WpView
    Reads 2,356,680
  • WpVote
    Votes 57,763
  • WpPart
    Parts 20
Hilal, hasta annesini iyileştirmek adına her şeyi yapmayı göze alan bir üniversite öğrencisidir. Üniversitesine konuşmacı olarak gelen Miran Azizoğlu ile hayatı değişir. Miran, bir bebek karşılığında Hilal'in annesini iyileştirmeyi teklif eder. Hilal ise Miran'ın teklifini kabul eder.