nepthtysdiana adlı kullanıcının Okuma Listesi
10 stories
Viraj by ruyall
ruyall
  • WpView
    Reads 37
  • WpVote
    Votes 12
  • WpPart
    Parts 3
Viraj, sadece bir mahallenin adı değildi; herkesin hayatında dönmek zorunda kaldığı son köşeydi. Ve bazen en tehlikeli virajlar, insanı hiç beklemediği bir aşka çıkarırdı.
Görücü Usulü (Texting Tadında)  by yazarnz_elif
yazarnz_elif
  • WpView
    Reads 13,466
  • WpVote
    Votes 958
  • WpPart
    Parts 34
Bir modern gelenek hikâyesi... Soruyorum size... Aşk mı? Görücü usulü mü? Sizin seçiminiz ne olurdu. Biz bu hikayede ikisini de okuyacağız. Bakalım karakterlerimiz neler yaşayacak.
Berdelin Gölgesinde Aşk. by yazarnz_elif
yazarnz_elif
  • WpView
    Reads 4,394
  • WpVote
    Votes 278
  • WpPart
    Parts 16
+18 okurlar için uygundur. Zorlama, şiddet, aşk, ihanet, içeren hikayem tamamen hayal ürünüdür.
Hayatım Karadeniz. by yazarnz_elif
yazarnz_elif
  • WpView
    Reads 56,246
  • WpVote
    Votes 1,487
  • WpPart
    Parts 19
Bu roman (18) yaş üstü okurlar içindir. Rahatsız edici unsur (Cinsellik, Argo ve Yasa dışı unsurlar icermektedir.) Karanlık geçmişi ile kimseye güvenmeyen Vuslat Karaca ve en büyük rakibi Kuzey Dağlı. Bir aşk tek masum. Canı çok yanan bir kadın. Bitmeyen bir kaçışın ortasında kesişen hayatlar.
Babamın Yeni Oğlu / yarı texting by panikprensess
panikprensess
  • WpView
    Reads 2,516
  • WpVote
    Votes 802
  • WpPart
    Parts 17
egeninkiyisi: ailelerimizin evlilik haberi okul grubuna düşmüş. Siz: şaka yapıyorsun, değil mi? egeninkiyisi: keşke. egeninkiyisi: aynı evde yaşayacağımızı söylüyorlar. Siz: ölürüm daha iyi. egeninkiyisi: merak etme. ben de seninle aynı soyadını taşımaya hazır değilim. ୨ৎ Ada Bilgin'in hayatı okulda yayılan tek bir dedikoduyla kontrolden çıkar. Çünkü herkes onun okulun sessiz, soğuk çocuğuyla aynı evde yaşayacağını konuşuyordur. Başta bunu umursamaz. Ama dedikoduların gerçek olduğunu öğrenince Ada kendini hiç istemediği bir hayatın içinde bulur. Okulun yakışıklı ve sessiz çocuğu Ege Güzey Caymaz'la anlaşma yaparlar ve bu evliliğe engel olmak zorundalar.
SIRLAR VE ARZULAR by panikprensess
panikprensess
  • WpView
    Reads 6,478
  • WpVote
    Votes 3,157
  • WpPart
    Parts 37
Bir yanda köklü sırlar, diğer yanda dizginlenemeyen arzular... Siyah ve beyaz birbirine karıştığında geriye sadece gri bir yıkım kalacak... Hayatı sadece babasının gölgesinden ibaret olan bir mafya kızı, Nur Sâye Kozan. İsmi gibi ışıkla gölge arasında sıkışmış.. Diğer tarafta adalet için çarpışan bir adam, Rivan Akay. Tek amacı Nur Sâye'nin ait olduğu dünyayı yerle bir etmek. Peki yıkmak için geldiği o dünyanın kızı, kalbinin tek sığınağı olursa? Zıt kutuplar birbirini çeker ama bazen bu çekim her iki tarafı da kül eder.
Mavzer Çığlığı (Kitap Oldu) by mammamia132
mammamia132
  • WpView
    Reads 6,070,288
  • WpVote
    Votes 250,951
  • WpPart
    Parts 59
+18 cinsellik ve şiddet içerir! • Bir avcı ve av hikayesi değil.. Bir avcının, av olmak pahasına başka bir avcıyı avlamasının hikayesi. Bir adamın ellerine düşen bir kadın... O adamın ellerine düşmek için her şeyi yapan bir kadın... Takıntı mı aşk mı? Turuncudan nefret eden bir kadının gökkuşağının ikinci katmanına hapsolma hikâyesi... Turuncudan nefret eden bir kadını, gökkuşağının ikinci katmanına hapseden bir adamın hikayesi... Kadın o katmana girebilmek için ölümü bile göze almıştı. • Gerçek kişi ve kurumlarla alakâsı yoktur. Tamamiyle hâyâl ürünüdür! Yetişkin okurlara uygun, psikolojik öğeler barındıran, romantik bir kurgudur.
SAKA VE SANRI(Kitap Oldu) by Maral_Atmc6
Maral_Atmc6
  • WpView
    Reads 40,709,286
  • WpVote
    Votes 1,717,385
  • WpPart
    Parts 67
"Karımı artık yanımda, odamda ve yatağımda görmek istiyorum!" diye bağırınca donup kaldım. Ne söylediğinin farkında mıydı? Bir başkasının kimliğiyle evlenmek mümkün müydü? Gerçekten nikâhta bile sahtekârlık yapılabilir miydi? Başına gelene kadar Bige Saka bunun mümkün olduğunu sanmıyordu. İlk görüşte aşktı onunkisi, bu yüzden âşık olması ve duygularına yenik düşüp evlenmesi çok hızlı olmuştu. Evlendiği gün sevgilisinin bir dolandırıcı olduğunu öğrenmişti. Üstelik zaten evliydi ve başka bir adamın adını, soyadını, kimliğini hatta gerçeğinden ayırt edilemeyecek imzasını kullanarak Bige'yi evlendiklerine inandırmaya çalışmıştı. Son ana kadar Bige bu gerçeği görememişti. Peki, nikâh cüzdanında adı geçen gerçek Karun Kalender kimdi? Evlendiğinden haberi var mıydı? Böyle bir durumda nikâh geçersiz sayılırdı değil mi? "Ne demek nikâh geçerli?" Şaşkına dönmüş bir halde avukata bakıyordum. Benden haberi bile olmayan bir adamın karısı olduğumu mu savunuyordu? "Üzgünüm Bige Hanım," dediğinde olağan bir şeyden bahseder gibi sakindi. "Nikâh memuruna kadar her şey gerçek. Eski sevgiliniz Serhat Bey ile o masaya oturduğunuzu doğrulayacak hiç görgü tanığınız yok. Bu nikâhın başka bir adamın kimliğini kullanarak kıyıldığına dair hiçbir kanıtınız yok. Böyle bir durumda yapılacak en mantıklı şey Karun Bey'i bulmak ve ona olanları anlatıp boşanma evraklarını imzalatmak." Bu adam ne dediğinin farkında mı? Bahsi geçen adamın benden haberi bile yoktu. Karşısına geçip ona ne diyeceğim? Senin ruhun bile duymadan evlendik hadi şimdi de boşanalım mı? Bu koskoca bir saçmalıktı!
SARKAÇ(Kitap Oldu) by Maral_Atmc6
Maral_Atmc6
  • WpView
    Reads 22,590,817
  • WpVote
    Votes 845,316
  • WpPart
    Parts 49
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına sokulur." Saka ve Sanrı'da tanıdığımız Gurur ve Farah'ın hikayesi. SVS'den bağımsız bir kurgu olduğu için Sarkaç'a başlamak için önce Saka ve Sanrı'yı okumanıza gerek yoktur.