Barış alper yılmaz
23 stories
bir gece paris | barış alper yılmaz by sumsukkari
sumsukkari
  • WpView
    Reads 1,242
  • WpVote
    Votes 185
  • WpPart
    Parts 5
Annem ve babamın başarısız manifesti sonucunda hayalperestliğin çığırını açmıştım. Adımı Hayal koymak, edebiyat okumama izin vermek ve beni kendi alaycılığımla yalnız bırakmak şüphesiz ki büyük bir hataydı. Aynı apartmanda oturduğum ev sahibimin Airbnb'ye kiraladığı evlerinden birini kendi evim sanıp girdiğimde, hayallerimin de ötesinde olacaktı her şey. Bilememiştim. -barış alper yılmaz fan kurgusudur. bu hikayedeki bütün kişi ve kurumlar hayal ürünüdür. tamamen mizahi öğeler barındırır.
aşkın ertesi | barış alper yılmaz by measaguiltypleasure
measaguiltypleasure
  • WpView
    Reads 16,570
  • WpVote
    Votes 2,220
  • WpPart
    Parts 18
•beş günde sildim herkesi, iki duble ertesi, bize hep cumartesi•
until you notice me || Barış Alper Yılmaz by notyourcherryy
notyourcherryy
  • WpView
    Reads 4,789
  • WpVote
    Votes 618
  • WpPart
    Parts 18
Ada, Barış Alper Yılmaz'a hayran bir Galatasaray taraftarıydı. Barış ise onun varlığından habersizdi. Ama Ada'nın bir planı vardı: Onunla tanışmak, dikkatini çekmek ve de kalbini kazanmaktı. ***** Barış Alper Yılmaz Hayran Kurgusudur. Bu hikâye tamamen kurgudan ibarettir ve gerçek kişiyle ya da olaylarla herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.
teammate |barışalperyılmaz| by vespermaris
vespermaris
  • WpView
    Reads 23,538
  • WpVote
    Votes 887
  • WpPart
    Parts 16
Mikrofonu kendime doğru çektim, "Merhabalar, herkes hoşgeldi. Çok mutluyüm. Kupa almak ve oynamak çok mutlu. Çok güzel bir akşam yarattık diliyorum. Sadece işimize odaklanmış durunmaktayız, sadece buna odaklanmış durunmaktayım. Bu kupa bize layık olduğu için teşekkür ederim." Herkes ne yaptığımı fark ettiğinde kahkaha atıyordu. GSTv muhabiri gülmemek için kendini zor tutarken "Çok teşekkür ederiz." dedi. "Ben teşekkür ederim." diyerek omuzuna iki kere vurup dans eden arkadaşlarımın yanına gülerek koştum. Galatasaray kadın futbol takımı olarak şampiyon olmuştuk. Kutlama gecesi alkolün etkisiyle yaptığım konuşmanın sabahı çoktan pişman olmuştum bile. @barisalperyilmaz Benimle dalga geçerken çok eğlendin mi?
gece çiçeği / barış alper yılmaz by solstoper
solstoper
  • WpView
    Reads 13,529
  • WpVote
    Votes 1,362
  • WpPart
    Parts 12
"bu hikayede var olabilmek için çok sıradan bir kızım."
'Limerence  | Barış Alper Yılmaz by Ovrdrmer
Ovrdrmer
  • WpView
    Reads 72,682
  • WpVote
    Votes 4,057
  • WpPart
    Parts 40
Limerence: (n.) karşılık görüp görmediği belirsizken birine delicesine âşık olma ya da yoğun bir şekilde tutulmuş olma hâlidir. Burada okuduklarınız tamamen bir hayal ürünüdür. Gerçek kişi, kurum veya olaylarla hiçbir ilgisi yoktur.
bir bela by unfortunecookie
unfortunecookie
  • WpView
    Reads 23,082
  • WpVote
    Votes 2,088
  • WpPart
    Parts 17
yürüyerek gidiyorum, hiç acelem yok ayrılığa *kitabın içindeki her karakter kurgusaldır, hiçbir sporcuya kin ve nefret için yazılmamıştır. Hiçbir gerçeklik barındırmamaktadır*
Bir Günah Gibi. | Barış Alper Yılmaz by nazikkoooo
nazikkoooo
  • WpView
    Reads 16,024
  • WpVote
    Votes 1,891
  • WpPart
    Parts 21
|'bu aşkın daha en başından, korkuyordum ben sonundan 𝖡𝖺𝗋ı𝗌̧ 𝖠𝗅𝗉𝖾𝗋 𝖸ı𝗅𝗆𝖺𝗓, hayran kurgusu. ꨄ