Lilithh43 adlı kullanıcının Okuma Listesi
12 stories
SESSİZLİĞİN SESİ by veyrawritess
veyrawritess
  • WpView
    Reads 20,257
  • WpVote
    Votes 2,357
  • WpPart
    Parts 57
Dört yaşında kaçırılan adam özgürlüğüne kavuştuğunda geçmişinin hesabını sormak için düşmanının kızına yakınlaşır. 13 yılın sonunda aşık olduğunu fark eder fakat evlendikleri gün kadın her şeyi öğrenir aralarında bi savaş başlar. Bazı insanlar gider. Bazıları kalır. Ama bazıları, sustuğun yerde ölür. Ve bu kitap, o sessizliğin ardından kalan her şeydir. İntikam uğruna başlayan bir oyun, bir çift gözlere yenilen kalp ile bozuldu. Bu kitaptaki kurum, kuruluş ve her şey hayal ürününden ibarettir.
Sonsuz Döngü  by BooksGirl88
BooksGirl88
  • WpView
    Reads 2,319
  • WpVote
    Votes 1,659
  • WpPart
    Parts 17
"Oyun çoktan başladı. Ama kim av, kim avcı?" Rüya, geçmişinin izlerini silmeye çalışırken, kader onu en karanlık sırlara doğru sürüklüyor. Kan ve ihanetle yazılmış bir dünyada, gücünü kanıtlamak zorunda. Ama ya duygular devreye girerse? Kuralların olmadığı bir savaşta, güven en tehlikeli silah olabilir... Ve bu oyunda kaybeden, sadece hayatını değil, ruhunu da feda eder.
İçimdeki Yabancı by Mavela
Mavela
  • WpView
    Reads 7,847
  • WpVote
    Votes 4,893
  • WpPart
    Parts 25
"Başka bir bedendeyim, niye anlamıyorsun?" dediğimde sesim titriyordu. Gözlerimde biriken yaşlar artık görüşümü bulanıklaştıracak kadar çoğalmıştı. Ona yaklaşmaya çalıştıkça içimde büyüyen korku beni geri çekiyor, parmaklarının arasına kendi ellerimi bırakmak isterken bile zihnim bana bunun imkânsız olduğunu haykırıyordu. Onunla sokakta yan yana yürüyemeyecektim... insanların içinde elini tutup gülümseyemeyecektim... başımı omzuna koyup "ben buradayım" diyemeyecektim. Bir adım attı bana doğru. O küçücük adım bile kalbimin ritmini bozmuştu. Aramızda kalan o ince mesafe tamamen kaybolurken sırtım istemsizce gerilmişti. Şimdi nefesi yüzüme değecek kadar yakındı. Mavi gözleri gözlerime kilitlenmişti; o bakışların içinde öfke vardı, korku vardı, çaresizlik vardı ama hepsinden daha yoğun olan şey sevgiydi. "Hangi bedende olursan ol, senden uzak duracak değilim, Deniz." Kelimeleri ağır ağır dudaklarından dökülürken gözlerini bir saniye bile gözlerimden ayırmıyordu. Sanki beni ikna etmek için değil de, içimdeki bütün korkularla kavga etmek için konuşuyordu. Parmakları hafifçe yüzüme yaklaşmış ama bana dokunmaya cesaret edememişti. "Durmalısın..." dedim. O kelimeyi söylemek canımı acıtıyordu. Dudaklarım titredi. Sesim o kadar kısılmıştı ki kendi söylediğimi kendim bile zor duyuyordum. Ama gerçek buydu. Ben başkasının bedenine hapsolmuştum.... ***
ELZEM: HİS KATİLİ by yzrizt
yzrizt
  • WpView
    Reads 5,194
  • WpVote
    Votes 1,612
  • WpPart
    Parts 4
"Sana His Katilisin dediler ama hislerini kimin yok ettiğini söylemediler. Sana Hislerinden kaç dediler ama onlara kimin bağlandığını söylemediler. Sen osun His Katilisin, sen lekeli zihninin bir esaretisin." Bir örgüt, kanlı davanın hançeri bir kız çocuğunun zihnindeki gizli anahtardı. Her kapının ardında saklanan gerçekler, gizlenen acılar ve can yakan ölümler. Nefha Adel Leras kendisini, ülkesi Melanthis'e dönerek hem zihnini hem de hayatını değiştireceğini bilemeden bir kararın içinde elinde silahı düşmanına tutarken bulacağını bilemezdi. Üstelik bu silahı doğrulttuğu kişinin onun hislerinin sahibi olacağını hiç bilemezdi. Lekeli bir zihin, kandan görünmeyen bir adam ve onları cayır cayır yakan bir hayat. Ve bu hayatta yaşanan kayıplar, her şey oydu, her şey hislerin katilinindi. "Biz sadece hislerin peşinde giderken birbirimize Elzem olan iki mahkumduk." 19.06.2023 !Kitap 2025 de düzenlenmiştir. ! !DİKKAT! Kitapta psikolojik unsurlar mevcuttur.
KIRINTI by grikuyu
grikuyu
  • WpView
    Reads 525
  • WpVote
    Votes 126
  • WpPart
    Parts 6
"Konuşmayı sevmezdim ama onunla bir kere konuşma şansım olsaydı, hiç susmazdım."