2
17 stories
SANA HER BAKTIĞIMDA by nehirvien
nehirvien
  • WpView
    Reads 31,579
  • WpVote
    Votes 4,750
  • WpPart
    Parts 23
𐙚 Yalnızlığın vücut bulmuş halini mi arıyorsun? O benim. Zihnimi ele geçiren tüm düşüncelere göğüs germeye çalışarak bir şekilde kendini büyüten ama yine de bir adım ileriye gidemeyen yaralı ya da yarım bir kalpten fazlası değilim. En azından onunla tanışana kadar değildim. Şimdi çok daha fazlasıyım. Yaralarıma tuz basan birisine aşığım. Çünkü onunla tanışmanın beni iyileştireceğini sanarak büyük bir hata yaptım. Ona yazdım. Her şeyden habersiz. Ve sonucunda yarım olan kalbimi hiç düşünmeden siper ettiğimde, her şeye rağmen onu kazandım. Bu bir zafer sayılır mı? Çünkü o, bana her baktığında tüm hayatını gördüğünü söylüyor. Ben ise tüm kırgınlıklarımı. Ve belki de üç harften oluşan o acımasız duyguyu. Aşkı. - ❝Çünkü Mira, sana her baktığımda, bir kalp çarpıntısından çok daha fazla şeyler vadettin bana.❞
SAVRAN by orvelysa
orvelysa
  • WpView
    Reads 110,016
  • WpVote
    Votes 5,582
  • WpPart
    Parts 23
❝ Zorbalığın altında ezilen her kalp, bir gün zorba olmaya mahkumdur.❞ Taşınmaları sebebiyle yeni okuluna nakil olan Nihle, ünü yüzünden Umay'ın hedefi hâline gelir. Umay parıltısını paylaşmak istemez; böylece zorbalık başlar. O gün Nihle, Umay'a tek bir cümle kurar: "Eğer bugün beni öldürmeyi başaramazsan, sıra bana geçtiğinde ben seni öldürürüm." Aylar sonra roller tamamen değişmiştir. Av olan Nihle, acımasız bir avcıya dönüşmüştür. Bu sırada okula bir yabancının nakil olmasıyla Nihle'nin dengesi şaşmaya başlar. Her şey bir şekilde Nihle'nin planladığı gibi ilerler. Ta ki bir sabah Umay ortadan kaybolana dek... Nihle'nin aylar önce ettiği o tehdit, şimdi boynuna urgan; yaptığı zorbalıklar ise ayaklarının altına sandalye olmuştur. Peki bu olanların okula nakli olmuş yabancı ile ilgili nedir? Ve asıl soru: Umay'ın başına gelenlerin ne kadarı Nihle ile ilgilidir? - Uyarı: Bu kitap; fiziksel ve psikolojik şiddet, manipülasyon, baskı, güç çatışmaları, haksızlıkların olduğu adaletsiz bir okul ortamı ve yoğun zorbalık unsurları içerir. Anlatılanlar, şiddeti veya zorbalığı özendirici değil; aksine, bu durumların olumsuz sonuçlarını göstermek amacıyla işlenmiştir. Kitapta geçen tüm kurum adları, karakterler, olaylar ve mekânlar tamamen kurgudur; gerçek kişi, kurum veya olaylarla herhangi bir bağlantısı yoktur. Noyan Serisi I.
KANIŞ KEMİKLERİN ROTASI by lenakotanoglu
lenakotanoglu
  • WpView
    Reads 91,203
  • WpVote
    Votes 5,105
  • WpPart
    Parts 22
Massachusetts'in orman yolunda gece vakti benzinliğe giren Alâ hayatı boyunca unutamayacağı bir cinayete tanık olur. Bir genç kızın çığlıklarına yetişen Alâ Serelina, Harvard Üniversitesinin profesörü ile katil avlamak zorunda kalırlar. Yaktıkları cesedin kalıntıları ise onları hiçbir zaman rahat bırakmayacak bir gelecek vadeder.
CANAVARIN KAFESİNDE  by UMAY_6
UMAY_6
  • WpView
    Reads 193,239
  • WpVote
    Votes 10,698
  • WpPart
    Parts 14
Bugün gelmeyeceğim, yarında Hakeza.
Yaralar Adı Kadar Kanar by -asiruhlarimiz
-asiruhlarimiz
  • WpView
    Reads 2,102
  • WpVote
    Votes 969
  • WpPart
    Parts 10
Bir cinayet, 3 aşamadan oluşurdu. 1. aşama. Tetik. Sadece öldürürdünüz, hiçbir duygu barınmazdı. Sessiz ve acısızdı sizin için. Biraz kızıllıktan, kanın dondurucu sıcaklığından ibaretti. 2. aşama. Gurur. Yaptığınız şeyle gurur duyardınız. Kısa sürse de sizin için en harika şey gibi gelirdi. Bir kişinin ölmesi, sizin için dünyanın en mükemmel anı gibi gelirdi. 3. aşama. Azap. Düşünürdünüz. Hissederdiniz. Canınız yanardı, birinin nefesini kestiğiniz için boğulurdunuz. Bir cinayet, 3 aşamadan ve 2 cesetten olurdu. Biri öldürdüğünüz kişi, biri içinizde ölen kişiydi. Ya ikisini de gömer yolunuza devam ederdiniz, ya da bileklerinize kelepçenin geçirilmesine razı olurdunuz. Tüm cinayetler, adı kadar kanayan yaralardan oluşurdu. +18 içeriklidir. Bu kitap hassas kişilerde tetikleyici etkiler bırakabilir. Kitapta karşılaştığınız rahatsız edici unsurlar karşısında bırakmaktan çekinmeyin. Ruh sağlığınız önceliklidir.
Rayiha by ezavenoir
ezavenoir
  • WpView
    Reads 335
  • WpVote
    Votes 37
  • WpPart
    Parts 2
"Rayiha çiçeği son bulmaz." (Anemoia evren serisinden Rayiha kitabıdır)