Gül şahin
185 stories
Yaz Soğuğu | Texting  by Solitta_-
Solitta_-
  • WpView
    Reads 232,785
  • WpVote
    Votes 17,252
  • WpPart
    Parts 38
Siz: Aa insan hiç yakın arkadaşını engllermi ayıp 050**: Ex'imde yok diyeyim fakeden yazmış Siz: Uygar var 0500**: Ben Uygarla sevgili değilim EKEGİM ERKEK Siz: Cinsiyetmi değiştirdin Siz: Eğer öyleyse talibinim 0500**: Platonikmisin Siz: Sen beni sevmiyor musun 0500**: Hadi doğruyu söyle bir şey demiyeceğim söz Siz: Aşk olsun Parla hani erkek olsaydın beni severdin ne oldu ne degişti 0500**: Yok sen benle Bas bayağı dalga geçiyorsun Siz: Bana seni seviyorum de lütfen bak gece uyuyamam Argo içerir!
Berber | Texting by l3mpicka
l3mpicka
  • WpView
    Reads 287,795
  • WpVote
    Votes 17,965
  • WpPart
    Parts 51
Demir: bi tane kız geldi kaş bıyık alıyor musun diyor berber burası diyorum eline mi yapışır diyo napıcam • Uyarı: Küfür ve argo içerir! 04042026
Yanlış numara, doğru kişi|Yarı Texting by tutkulyz777
tutkulyz777
  • WpView
    Reads 294,476
  • WpVote
    Votes 14,103
  • WpPart
    Parts 55
Gecenin yarısı bir İtalyan mafya, kendisini dolandıran Türk muhasebeciye tehdit mesajları attığını sanırken, Türk mimar Arden Aras'a mesaj atarsa neler olur? - İsmin Aras değil mi?! - Evet, soyadım Aras. - Ebenin amına koyayım Aras! Madem sensin, neyin tatavasını yapıyorsun o zaman?!
sürücü kursu | texting by salwent
salwent
  • WpView
    Reads 442,385
  • WpVote
    Votes 21,486
  • WpPart
    Parts 52
sürücü kursuna yazılmak isteyen eslem, bir dolandırıcıya denk gelirse neler olur? alp: bu inat ve hırs hoşuma gitmedi değil umarım sadece bana karşı böyle değilsindir eslem: neyse ne adresi veriyor musun alp: vermiyorum çünkü güzelsin ve ben güzel kızları dolandırmıyorum sürücü kursu | tamamlandı. ✅
MOR SÜTYEN  (Yarı Texting) by swmsaw
swmsaw
  • WpView
    Reads 272,955
  • WpVote
    Votes 13,917
  • WpPart
    Parts 21
Bazı düşüşler yere çakılmakla değil, bir canavarın inine düşmekle son bulur." İz, hayatını viyolonselinin kalın tellerine ve siyah dantellerine saklayan, melankolik bir konservatuar öğrencisiydi. Tek istediği, notaların gürültüsüyle dünyayı susturmaktı. Pusat, hayatını kırdığı kemiklerin sesiyle kazanan, öfkesi bileğine takılan elektronik kelepçeyle eve hapsedilmiş bir yeraltı dövüşçüsüydü. Tek gerçeği, sınırları çizilmiş o dört duvardı. Biri yukarıda sanat yaratıyor, diğeri aşağıda vahşeti dizginlemeye çalışıyordu. Ta ki o geceye kadar. İz'in balkona astığı mor sütyen, rüzgarın ihanetiyle aşağı süzüldüğünde, sadece alt kata düşmedi. Pusat'ın yasaklı bölgesine, tam kucağına düştü. Pusat dışarı çıkamazdı. İz aşağı inmeye korkardı. Telefon titredi. Gönderen: Alt Kat Mesaj:"Eşyan kanlı ellerimin arasında. Ve biliyorsun viyolonselist, ben bu evden çıkamam. Eğer onu geri istiyorsan, benim kafesime girmek zorundasın." Sanat, şiddete teslim olduğunda notalar susar. Şimdi sahne sırası, kafesteki canavarda.
helva|yarı texting by sevvalzade_
sevvalzade_
  • WpView
    Reads 617,714
  • WpVote
    Votes 53,138
  • WpPart
    Parts 31
Siz: simdi benim canım helva cekse Siz: benim icin ölür müsün Siz: yoksa yok mu Baran: Ne anlatıyosun bilader Siz: cevap ver Siz: ölür müsün Siz: yoksa yok mu
seni yazdım *texting by thewsima
thewsima
  • WpView
    Reads 176,146
  • WpVote
    Votes 13,320
  • WpPart
    Parts 21
Süveyda: Sunum işinide sen yapsan olur mu? Süveyda: Ben, konuşamıyorum. (17.28) Araf, Çevrimiçi. (17.37) Araf, Görüldü. Araf, yazıyor.. Araf: Hiçbiri umrumda değil. Aynı zamanda madem konuşamıyorsun bu ödevi almasan daha iyi olurdu. Araf: Konuşamayan biri ile ödev yapmak, sıkıcı olur. (17.40)
Love...Love...Love (+18) by PataTey
PataTey
  • WpView
    Reads 428,278
  • WpVote
    Votes 6,127
  • WpPart
    Parts 38
Pratisyen Hekim olan Cansu katıldığı bi davetten kendisine gelen bir telefonu cevaplamak için dışarı çıkar.İçeri geri döndüğünde ise yürürken biriyle çarpışır ve üstüne dökülen alkol cansu için son damla olur -Körmüsün kardeşim! BÖLÜMLER YETİŞKİN İÇERİK BARINDIRIR
GÖLGE VE DANS VV by stelen
stelen
  • WpView
    Reads 356,551
  • WpVote
    Votes 14,364
  • WpPart
    Parts 52
RUS MAFYA LİDERİ VIKTOR VOLKOV & BALERİN VERA VASILIEVA Rus Mafya | Balerin | Romantik Gerilim | İlk Görüşte Aşk | Aile Sırları | Ağır İlerleyen Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. O, BUZDAN KALBİMİ ERİTEN GÜNEŞİMDİ. BUZ&GÜNEŞ. Vera Vasilieva, Londra'da parlayan bir bale yıldızıyken, büyükannesinin ani ölümüyle hayatı altüst olur. Rusya'ya dönüşü, onu sadece geçmişin gölgeleriyle değil, aynı zamanda tehlikeli bir mafya ağının merkezindeki gerçeklerle yüz yüze getirir. Bale tutkusuna tutunmaya çalışırken, karşısına Viktor Volkov çıkar. Yakışıklı. Soğuk. Güçlü. Tehlikeli. Aynı zamanda Vera'nın kalbine işleyen, unutulmaz bir adam. Viktor, sadece bir mafya lideri değil, Vera'nın geçmişiyle derin bağları olan bir adamdır. Ona ilk görüşte aşık olur; buz tutmuş kalbi, Vera'nın ışığında erir. Ancak tehlike her adımda yaklaşır. Çünkü bu karşılaşma rastlantı değil; kaderin karanlıkla yazdığı bir senaryodur. Viktor, kendi gölgeleriyle savaşırken bu tehlikeli dünyadan Vera'yı koruyabilecek midir? Gerçek aşkın bedeli ne olabilir? "İlk öptüğüm erkek sensin, Viktor." "Tek öptüğün, hatta son öptüğün de ben olacağım, güneşim."
DERİN SULAR by Ay_Yonar
Ay_Yonar
  • WpView
    Reads 11,066
  • WpVote
    Votes 662
  • WpPart
    Parts 40
Rostov şehrinde fırtına dinmek bilmezdi. Kapıldığın an çıkış yoktu, tüm yollar çıkmazdı. Hayat sana kaç şans verirdi ve geçmişini kaç kez yaşayabilirdin? Rostov'un fırtınası seni tek bir yere götürürdü. Belokonov'a. O'na. "Burada Tanrının işi olmaz." Ve cümle şöyle devam ederdi: "Çünkü Belokonov'lar burada."