🎀🎀🎀
19 stories
Köreltilemeyen Arzular by dreamerslave
dreamerslave
  • WpView
    Reads 35,467
  • WpVote
    Votes 191
  • WpPart
    Parts 5
Bdsm ile alakalı bildiği tek şey bundan hoşlandığı olan İzgi ve üç yıldır dominant olan ve bir dize oyuna katılmış Kağanın yolları kesişirse ne olur?
ZEHİRLİ TUTKU • Dark romance  by luzcukk
luzcukk
  • WpView
    Reads 281,313
  • WpVote
    Votes 12,904
  • WpPart
    Parts 41
❝Tutku, insanı hem sarar hem de zehirler. Aşkın karanlık yüzü, kalbin en derin arzularıyla sınanır.❞ KİTABIMDA BİR ÇOK UYGUNSUZ ÖĞE BULUNUYOR, LÜTFEN 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN! Cinsellik, argo ve şiddet içerir!
YARA (+18) by YarenHazal00
YarenHazal00
  • WpView
    Reads 1,480,196
  • WpVote
    Votes 19,433
  • WpPart
    Parts 45
"Söylesene Yaren! Ablan, müstakbel kocasıyla seviştiğini öğrense ne yapar sana?"
Tether | daddy ıssues by safirmilaa
safirmilaa
  • WpView
    Reads 21,335
  • WpVote
    Votes 1,839
  • WpPart
    Parts 18
"Ben senin kızın olabilirim," Kaan duyduğu şeyle irkilerek bardağını tezgaha sertçe bıraktı. "Ne münasebet!" . . Argo, küfür ve yetişkin içerik (+18) barındırır.
İ'm your little girl | +18 by sevmeksucolmus
sevmeksucolmus
  • WpView
    Reads 116,250
  • WpVote
    Votes 2,831
  • WpPart
    Parts 10
❗FAKE SHOT❗ Daddy kitabıdır... "Ne kadar seviyorsun?" gülümsedim ve Kollarımı iki yana açtım, kafam bulanıktı ve etrafımda dönüp zıplayıp duruyordum. "Çoook!" dedim ellerimi arkamda birleştirip gülerken. "Peki, sevgini hissettir o zaman" kafamı geri atıp gülerken etrafımda döne döne ona ilerledim ve kucağına oturdum. Kollarımı boynuna dolayıp sevgimi hissettirmek için sımsıkı sarıldım. "Ah hadi ama biraz yaratıcı ol daha iyi bir şekilde hissetirebilirsin" 🗿 15.11.2022 Saat: 05:26
Çiçekçi /Tefeci Kurgusu/ by irmmmaaakk
irmmmaaakk
  • WpView
    Reads 542,469
  • WpVote
    Votes 20,210
  • WpPart
    Parts 69
Genç kız annesini ve babasını kaybettikten sonra onlardan kalan çiçekçi dükkânını işletmeye başlar. Bir gün müşterilerinin fazla olması yüzünden dükkânı geç kapatır. Yolda ilerlerken eve daha erken gitmek istediği için kısa yolu tercih eder. Ve orada iki adamın, yan komşusu olan adamı kaçırmaya çalıştıklarını görür. Nereden bilebilirdi ki sırf bu yüzden tüm dünyasının değişeceğini? ... "Artık onu bırakmam." Diyordu Kuzgun. Sesi hiç uyumamış gibi dinçti. "Abi saçmalama istersen. Kız gitmek isterse ne yapacaksın? Zorla mı tutacaksın?" Dedi Hakan. Tek kaşım havalandı. "Evet, zorla tutacağım. Daha önce küçük diye uzak durdum, ama kader onu bana tekrar getirdi. Bir daha bırakmam." Sesi netti. Kimden bahsettiklerini anlamadığım için kaşlarım çatıldı. "Sen iyice kafayı yedin." Dedi Hakan sinirle. Sesleri kısıktı. "Evet yedim. Kafayı yedim. Boşuna getirdin beni buraya konuşmak için. Kararım kesin. Asel'i bırakmam." Dedi Kuzgun sert sesiyle. Durdum. Sanki o an dünya bile durmuştu. Nefesim kesildi. "Hani unutmuştun kızı? Ne oldu bir anda?" Dedi Hakan. "Unutmuştum. Ama o tekrar çıktı karşıma. Seviyorum onu." Demesiyle kan beynime sıçıradı. Dudaklarım şaşkınlıkla aralandı. "Bu sevmek değil Kuzgun. Sen o kıza korkunç derecede takınt-" Diyordu ki sözü yarıda kesildi. Çünkü bir adım ileriye gitmiş ve kapıyı açmıştım. İkisinin de gözleri üstüme çevrilirken ben şokla Kuzgun'a bakıyordum. ... Kitabın ilerleyen bölümlerinde, açık bir yazım diliyle anlatılmış sevişme sahneleri yer almaktadır.
SON MÂR by calisirmessy
calisirmessy
  • WpView
    Reads 34,054
  • WpVote
    Votes 2,160
  • WpPart
    Parts 36
Toprağın ılık nefesi ufukta ağaran o solgun kızıllıkla birleştiğinde geldiğini biliyordum. Sırtım istemsizce sert bir ağacın gövdesine yaslandı. Dudaklarımdan dökülecek çığlıkların hiç kimseye ulaşmayacağını, nehrin soğuk sularına karışıp en derinde boğulacağını kabullenmiştim. Ve bu yüzden, ağzımı bıçak açmadı. Parmakları önce yaralı çenemi, hemen ardından soğuk boğazımı acımasızca kavradı. Gözlerinde merhamete ya da insanlığa dair tek bir iz yoktu. "O kabuğu kıracağım, Alya." Sesindeki o tehlikeli tını tenimi yakıp geçen nefesiyle birleşti. "Seni bin parçaya böleceğim, kanatacağım." Parmakları nefesimi tamamen kesmek ister gibi boğazıma biraz daha baskı uyguladı. "Dökülen her bir sırrını yalnızca kendime saklayacağım." Güneşin doğuşu zihnimdeki mahmurluğu yırtıp atarken bacaklarım ağırlığımı taşıyamaz oldu. O an anladım; o, kıyısında dikilip düşmekten korktuğum bir uçurum değildi. O, zaten içine itildiğim ve asla çıkamayacağım cehennemin ta kendisiydi. "Ve sen, zehrimi kendi rızanla içene kadar durmayacağım."
Mühürlü +18 by ellzemmly
ellzemmly
  • WpView
    Reads 217,073
  • WpVote
    Votes 1,036
  • WpPart
    Parts 6
Kehribarları sanki beni içine çekiyordu. ​Keşke yanıma gelip beni kucağına alsa, kütüphanenin en karanlık köşesine çekip yüzüme sert bir tokat atıp beni ağlatsa. ​Önce tokat atsa, sonra dudaklarıma yapışsa. ​Bu düşüncelerle yüzüne uzun uzun bakıyordum. ​O karşımda bacaklarını açmış rahat rahat otururken kucağına gidip oturmamak için kendimi zor tutuyordum. ​Onu her gördüğümde, her böyle düşündüğümde bacaklarımı birbirine bastırma gereği duyuyordum. ​Biliyorum, tahmin edebiliyorum; o da bunlardan hoşlanıyordu. Ya da bunlar sadece benim saçma sapan düşüncelerimdi. Umarım o da benim gibi düşünüyordur. Bu hikayede mazoşist/sadist, şiddet, ağır psikolojik baskı ve yetişkin içerik (+18) bulunmaktadır. Rahatsız olanlar okumasın.
BOZRA +18 by zeynep_bayramm
zeynep_bayramm
  • WpView
    Reads 2,057,840
  • WpVote
    Votes 70,565
  • WpPart
    Parts 35
TUTSAK SERİSİ I 11 ay boyunca insanlarla iletişim kurmadan, dağda izbe bir kulübede kurt köpeğiyle yaşayan Bora'nın kulübesinin önünde turuncu saçlı bir kadın bayılır. Alina, psikopat nişanlısıyla evlenmemek için kaçarken hayatını kurtaran ve hiç konuşmayan o iri yarı adama aşık olur. Yanında kalabilmek için cazibesi ve cesaretiyle adamı kendine aşık etmeye çalışır. Sıradan ve kendi halinde sandığı Bora'nın geçmişi, tahmin ettiğinden daha karanlıktır. *18 yaş üstü okuyucuları için uygundur. Tetikleyici unsurlar barındırabilir. *Bu kitapta sağlıklı seven bir erkek karakter yok. *Karanlık ve can yakıcı bir dark romance.