siyahhhdinazor
- Reads 4,768
- Votes 138
- Parts 7
''Nefes alamıyorum, senin yanında bırak nefesi, yaşayamıyorum. Bırak gideyim.'' dediğimde sesim titriyordu. ''Gitmene izin verirsem...'' dedi ve gölgem kadar yaklaştı. ''Benden geriye ne kalırdı, Efsun.'' Gözlerimin içine baktı. Öfke ve nefretten başka bir şey bulamayacağını bile bile. ''Bana 'değerlimsin' dediğinde inandım,'' dedim. Sesim titremiyordu artık. ''Ama senin dünyanda değer, bir kibrit çöpü kadarmış.'' Elini kaldırdı. Geri çekildim. Onun dokunuşu artık bir tehditti.
''Benimle nefes al,'' dedi fısıltıyla. ''Benimle yaşa. Benimle öl. Benim ol.''
Ben kimsenin değerlisi olmadığımı bilerek yaşamıştım; ama şimdi, bu adam her defasında kulağıma değerli olduğumu fısıldarken, hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim.
Bazı sözler dua gibi fısıldanır, lanet gibi yaşanır.
Kitapta kadın hakları ihlalinin güzellemesi yapılmamış aksine bir kadının psikolojik sorunlarını anlatılmıştır.
Kitapta; ölüm, öldürülme, intihar, cinsellik, kan, işkence, psikolojiyi etkileyebilecek konular, psikolojik ögeler ve birtakım psikolojik hastalıklar geçmektedir. Bu kitabın on sekiz yaşının altında ki bireylerin okunmaması tavsiye edilmektedir. Herhangi hayatınızı, psikolojinizi, inancınızı etkiyebilecek düşüncelere kapılmanızı sorumluğunu almıyorum. Ona göre okuyun!!
Kitap acemiliği atmak amacıyla yazılmıştır.
Kitap yeniden yazılmakla beraber önceki yazılan kurguyla yakından uzaktan alakası yoktur!!!