Moon_Noir's Reading List
34 stories
Kırık Kalpler Çukuru by Gokra_nova
Gokra_nova
  • WpView
    Reads 336,413
  • WpVote
    Votes 20,990
  • WpPart
    Parts 51
"Daha önce yaptığım hiçbir hırsızlık bu kadar ağır gelmemişti." 🕸 Sadem, kimsesizliğin onu düşürdüğü pis işlerin bir gün ondan sahip olduğu tek kişiyi, birlikte ailesini aradıkları en yakın arkadaşını da alacağını bilmiyordu. Ağlayıp sızlanmaya bile vakti yoktu, hayatta kalmak istiyorsa önünde yalnızca bir yol vardı. Ölen arkadaşının ailesini bulacak, onun yerine geçecekti. Aksi takdirde arkadaşının canını alan adamlardan kaçamaz, kendi de son nefesini günler sonra tesadüfen bulunmak üzere bir ara sokakta ve yahut bir binanın bodrumunda, geriye cesedinden başka hiçbir şey bırakamayarak verirdi. Her zaman kendisini düşünmeyi küçük yaşta öğrenmiş, duygularını uzun zaman önce ardında bırakmıştı. Oysa yıllarca arkadaşının ona hasretle anlattığı ailenin arasına, kızları olduğu yalanıyla girdiğinde vicdanının sesi her saniye daha çok yükseliyordu. Hayatında ilk kez böylesi bir sevgiyi tatmak, ona pişmanlığı da öğretecekti çünkü bu insanları kandırmaktansa ölmeyi yeğlerdi. Peki... Ya sandığının aksine hikayenin asıl yalancısı kendisi değilse?
A-Lara ~ Gerçek Ailem by Umiyy81
Umiyy81
  • WpView
    Reads 17,257
  • WpVote
    Votes 1,062
  • WpPart
    Parts 19
Klasik bir gerçek ailem kurgusu
Sokağın Kızı 'Mahperi' by birebrulisanatiyim
birebrulisanatiyim
  • WpView
    Reads 63,715
  • WpVote
    Votes 4,462
  • WpPart
    Parts 27
UYARI: İlk bölüm aşırı cringe gelebilir, lütfen birazcık katlanın çünkü bölüm sonuna kadar düzeliyor. Mahperi Köse, hayır hayır sil. Mahperi Ataoğlu. Hastanede gerçekleşen ufak (!) bir kaza nedeniyle öz ailesinden uzak büyümüş, sokak serserisi bir kız. Ve ülkenin tanınan ailelerinden olan Ataoğlu ailesi. Kafası her attığında saç rengiyle birlikte kendinde de özellik değiştiren, değişik bir kız olan Mahperi aşırı ünlü Ataoğlu ailesine alışabilecek mi? Ya da Ataoğlu ailesi onu olduğu gibi kabul edecek mi? *** Arabadaki adam aşağı inince arabanın ne kadar lüks olduğunu gördüm. O an kafamı eğip çarptığım yere baktım bir çizik var mı diye. Bir de bunun çizik parasını ödeyemem! Adam ultra yakuşuklu bir ağabeydi. Ağabey diyorum bakın. Abi dersem keser gibi geldi. "Ağabey araba çizik yok, yamuk yok. Bende de bir şey yok. Allah'a emenet ol. Haydi!"diyerek depar atmaya başladım. Ufak bir arkama baktığımda adam arkamdan şaşkınca bakıyordu. Ne bagıyon lan gevvvvşeeekk! *** Ya bak n'oldu biliyon mu? Bu, işte raporu okudu biz girdik birbirimize ben dedim gelmeyeceğim o dedi geleceksin- Valla biz köyden geliyordum arabenle, birden bire teroristler önümü kesti dedi dağa geleceksen ben dedim gelmiyorum o dedi geleceksen, mecbur kaldım gittim... Ya bir sus sus yürüyen reels! UYARI: İlk bölüm aşırı cringe gelebilir, lütfen birazcık katlanın çünkü bölüm sonuna kadar düzeliyor. *** Her şeye rağmen gülmeyi bırakmayan herkese... ^ Bu sefer gerçekten klasik gibi bir şey. Kız katil,şizofren değil. *Mantık hataları bulunabilir. *Eğlencesine yazılmıştır. *Argo ve küfür bulunur. *Herhangi gerçek kurum ,kuruluş veya marka veya devlete yönelik bir şeyler bulundurmamaktadır. Hikayedeki her şey tamamen kurgudur. *Reklam yapmayınız.
İnci Kırıkları | Gerçek Aile by iledyaz
iledyaz
  • WpView
    Reads 42,903
  • WpVote
    Votes 3,403
  • WpPart
    Parts 13
Sarı saçlarımın uçlarından damlıyordu kıpkırmızı kan. Saçlarımın en son ne zaman doğal renginde, gün ışığı gibi parladığına dair hiçbir fikrim yoktu. Benim saçlarım ya toz toprak ya da kanla boyalı olurdu hep. Birinin avuçlarında çekiştirilir, kesilir, parçalanırdı. ... Gerçek ailem klasiği. İnci, aile kavramının ne olduğunu bilmeyen bir kızdı. Ailesinin gösterişli hayatına sığamamış, bir köşeye itilmişti. Kimseden yaralarını sarmasını istemiyordu. Tek istediği onda yeni yaralar açmamalarıydı. Yeni ailesi bunu başarabilecek miydi?
TERS AKINTI by alguienenelpasado
alguienenelpasado
  • WpView
    Reads 293,982
  • WpVote
    Votes 17,892
  • WpPart
    Parts 35
"Hiç gidilmemiş bir mezar, hiç açılmamış bir oda ve kırık bir pusula." Arista Sideris, on yedi yılını geçirdiği Yunanistan'dan Türkiye'ye dönerken neyle karşılaşacağını kendisi bile bilmiyordu. 🎵 Sadece Sevilmek İstedim - Lin Pesto Gerçek ailem kurgusudur.
BU SON OLSUN by alguienenelpasado
alguienenelpasado
  • WpView
    Reads 199,664
  • WpVote
    Votes 9,160
  • WpPart
    Parts 50
"Bazen en ağır yük; bildiğin ama söyleyemediğin gerçeklerdir." On yedi yıl boyunca başkalarının kurguladığı bir hayatı yaşayan Lavin için sessizlik, bir tercihten çok sevdiklerini korumak için girdiği bir hapishaneydi. Ancak saklanan sırlar bir kez gün yüzüne çıktığında, ne o sırlar gizli kalacaktı ne de Lavin bir daha eski Lavin olabilecekti. 🎵 Twenty One Pilots - Doubt "Don't forget about me, even when I doubt you..." Gerçek ailem kurgusudur.
Rusya'nın Soğuk İnançları by YazarGeliyor_317
YazarGeliyor_317
  • WpView
    Reads 3,723
  • WpVote
    Votes 228
  • WpPart
    Parts 28
Rusya soğuktu. Vera ise üşümek istemiyordu. İnançlarını sildirmek istemiyordu. ... Yargıtay. Ülkenin içine köklerle tutunmuş gizli bir örgüt. 5 meclis. Her biri bir yarayı simgeler. Delilik, ihanet, ölüm, evsizlik, kimsesizlik. Hepsi inançlarını yitirmiş. Bunlar bir araya geldiğinde ise kalplerinden İnanç yani 6. Meclis doğacak. Herkese umut olacak. Kalpleri ısıtacak. Vera umuttu. Hem Yargıtay'ın hemde Karaca ailesinin ama önce uzun zamandır süregelmiş bir intikam oyununda şahı mat etmeli ve kendini piyonluktan çıkarmalıdır. Vera'ya bu yolculukta eşlik etmek ister misiniz? Gerçek ailem kurgusu.
𝗔𝗯𝗶𝗹𝗲𝗿𝗶𝗺 𝗺𝗶? by buneyinkafasiamk
buneyinkafasiamk
  • WpView
    Reads 7,131,624
  • WpVote
    Votes 341,654
  • WpPart
    Parts 56
Kayra, gerçek ailesine alışabilecek miydi? Daha doğrusu abileri ve kardeşi Kayra'ya ısınabilecek miydi? 17 yıl boyunca bir yalanla büyüyen Kayra, 17 yaşında gerçek ailesinin başkası olduğunu öğrenirse ne olur? • 17 Ocak 2021 •
Ekim Güneş Demirhan by ceyilaa
ceyilaa
  • WpView
    Reads 79,722
  • WpVote
    Votes 3,938
  • WpPart
    Parts 33
Yanlızlık bi insanın dört bir yanını sardığı zaman insan tutunacak birileri arar bu genellikle ailesi olur ben ailemi doğarken kaybettim Peki ya ben ailemi tekrar bulursam Tabi hesapta 4 abi 1 kardeş yoktu ne yapacağımı bende bilmiyorum Bana yardım edebilecek birileri varmı?
Pabucumun BadBoyu|TEXTİNG by nurellaoldum
nurellaoldum
  • WpView
    Reads 3,520,851
  • WpVote
    Votes 211,893
  • WpPart
    Parts 63
pabucumun bayboyu Ayşen: Ama senin gibi tiplerden hoşlanmam. Ayşen: Senin gibi tipler dediğim. Ayşen: Kötü çocuk gibi takılan. Ayşen: Zeki ve çalışkan erkekler daha çok ilgimi çekiyor. Ayşen: Ama şerefsizim sen de bir bok var. Ayşen: Ne olduğunu bilmiyorum. Ayşen: Beni sana çekiyor. Ayşen: Belki de auran yüzünden. Ayşen: Bu yüzden ben de dedim ki. Ayşen: Ben bu çocuğu adam ederim. Ayşen: Pabucumun badboyunu çok güzel adam ederim. |Dikkat bu kitap sizi ders çalıştırmak için gaza getirebilir...| -Yaşanmış olaylar ve hayal dünyamın birleşimidir- Başlangıç: 02.11.23 Bitiş: 18.02.24 #badboy 1. => 10.11.23 #lise 1. => 17.11.23 #anonim 1. => 17.11.23 #okul 1. => 20.11.23 #sevgi 1. => 22.11.23 #mizah 1. => 03.12.23 #texting 1. => 12.12.23 #arkadaşlık 1. => 14.12.23 #romantizm 1. => 24.12.23-20.03.24-15.06.24 #gençkurgu 5. => 23.03.24 #eğlence 1 => 28.04.24 #romantizim => 28.04.25