🎀
173 stories
Çam Ağaçları by kronokalem
kronokalem
  • WpView
    Reads 389,327
  • WpVote
    Votes 22,684
  • WpPart
    Parts 26
Baran, annesinin isteğiyle hiç tanımadığı bir kızla evlenip ertesi sabah göreve giden bir asker. Ayperi ise dağın başındaki eski bir evde, kimsesizliğe alışmış genç bir kız. Birbirlerini neredeyse hiç tanımadan aynı hayatın içine bırakılıyorlar. Üç yıl boyunca Baran geri dönmüyor. Ayperi bekliyor. Mektuplar yazıyor. Ama hiçbirine cevap gelmiyor. Bu, sevmeden yapılan bir evliliğin zamanla yaraya, yaradan da bambaşka bir şeye dönüşmesinin hikâyesi. Sessiz bir adamla kalbi incinmiş bir kızın, geç kalmış duyguların ve kaçamayacakları kaderin hikâyesi. (Hikaye Karadeniz'de geçmektedir.)
NİŞANLIMIN BABASI 18+ by meflower03
meflower03
  • WpView
    Reads 35,096
  • WpVote
    Votes 780
  • WpPart
    Parts 24
Lavin Leventle üniversite de tanışıp nişanlanmışdır. Ama nişana Leventin tek ailesi olan babası iş yüzünden katılamamışdır. Babası Kenan İstanbul'a gelince Levent Lavini babası ile tanıştırmak ister. Ama nerden bilirdi ki, Lavinin babasına ilk görüşte aşık olacağını? Dikkat ❗ YAŞ FARKI VARDIR. KÜFÜR CİNSELLİK OLACAKTIR. ONA GÖRE OKUYUN
Yarım Kalan Vedalar  by mutlusonsuz222
mutlusonsuz222
  • WpView
    Reads 2,223
  • WpVote
    Votes 264
  • WpPart
    Parts 3
Babasının ölümüyle hayatı ikiye bölündü: Bildikleri ve bilmemesi gerekenler. Bir cinayet, devlet sırları, kaçtığını düşündüğü bir geçmiş vardı. Adını anmadığı, yüzünü silmeye çalıştığı biri vardı. Hayatından kendi isteğiyle çıkan, ardında yarım kalmış cümleler bırakan bir adam ve cinayetin ardından başlayan bir yüzleşmenin hikâyesi. Aşkın, sırların ve sadakatin aynı dosyada yer alamadığı bir dünyada, bazı vedalar gerçekten biter mi?
ZEVAL by selinelizben
selinelizben
  • WpView
    Reads 192
  • WpVote
    Votes 53
  • WpPart
    Parts 2
(Kurguda Hafsa veya Yavuz ölmemiştir, hikaye anlatımı daha sonradan dahil olan İzem Avcı'nın anlatımıyla devam ediyor.) Babam gitmişti. Bir sabah çekip gittiğinde, hayat sandığımdan daha acı gelmeye başlamıştı. Amcam babamın gittiğini söylemişti, yalan söylediğini sanmıştım. Söylemiyordu, elinde babamdan kalan son bir mektup vardı. Kalbimin tek sıcak odası onun yokluğuyla yok olmuştu. Kendi evimden kovulmuştum. Sebebi babamdı. O günden sonra tüm erkeklere güvenim kaybolmuştu. Sebebi yine babamdı. Sevmemiştim. Sevilmemiştim. Görmemiştim. Görülmemiştim. Ben Zeval. Amcama göre Ziyan Babama göre güneş. Ben İzem, güçlü olması gereken altı yaşında bir kız çocuğundan fazlası değildim. Şimdi beni duyuyorsan baba, asla dönme. (Bu Kurgu Lafügüzaf kitabındaki Yavuz ve Hafsa'nın çocukları olan Yekta ve Zümra'nın kurgusudur. Bu kurguyu anlamak için diğer kurguyu okumanıza gerek yoktur.)
sadece bir hafta by vacanciies
vacanciies
  • WpView
    Reads 1,496,709
  • WpVote
    Votes 72,359
  • WpPart
    Parts 77
En yakın arkadaşım Simay ile girdiğim iddia sonucunda kaybettiğim için iki gün boyunca ne isterse yapmak zorunda kalmıştım. Ve benden istediği ilk şeyin ise rastgele salladığı bir numarayla bir hafta boyunca konuşmam olacağını nereden bilebilirdim ki? "Bak, sadece bir hafta tamam mı?" ✶ Siz: N'aber? Bukim: Vazgeçmeyecek misin? Siz: Sözümü tutmam gerekiyor... Bukim: Devletin askeri rahatsız etmeye hakkın var mı peki? Bukim: Hatta direkt herhangi birini rahatsız etme hakkın var mı İnci? ༄𓆉 argo, küfür, yetişkin içerik ve yazım hataları bulunabilir <3 ilk bölüm tarihi: 15 Mart 2026, Pazar
Kayıp Yazma by serinyazar_
serinyazar_
  • WpView
    Reads 1,664,385
  • WpVote
    Votes 75,445
  • WpPart
    Parts 43
Eski bir gelenekle evlenmek zorunda kalan iki gencin hikayesi. Gerçek hikayeden alıntıdır. 1968-1972 arasında geçen hikayedir. Yetişkin içerik içerir. 31.03.2022
Muhtar by ir-yum
ir-yum
  • WpView
    Reads 4,586,397
  • WpVote
    Votes 285,452
  • WpPart
    Parts 70
"Yanında fazladan yazma taşısan iyi olur. Çünkü bir sonrakinde yazmayı başına takmak yerine ceketimin sol cebine koyacağım." *** Köy yaşantısına adımını attığı anda köylülerin cahilce fikirleri ve davranışları üzerinde devrim yapmak isteyen genç muhtar Polat, güzelliğinden köyün diline düşmüş olan Zeliha'ya aşık olursa ne olur? Hadi hep beraber görelim.❤️ 18.08.23 #popüler 1 08.09.22 #köy 2. 13.09.22 #edebiyat 1. 27.09.22 #sevmek 1. 09.03.25 #aşk 2. 14.10.22 #gizem 21. 17.10.22 #heyecan 1. 31.10.22 #tarihikurgu 1. 03.11.22 #roman 1. 12.10.22 #tarih 4. 21.11.22 #komedi 2. 24.11.22 #güzel 1.
AŞİYAN by busra_hatsy
busra_hatsy
  • WpView
    Reads 1,073,995
  • WpVote
    Votes 30,148
  • WpPart
    Parts 29
GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİNDEN UYARLANMIŞTIR. AŞİYAN İstanbul'da hukuk okuyan Esila, tatil için ailesinin yanına Mardin'e döndüğünde, onu bekleyen karanlık yazgıdan habersizdir. Yıllar önce, çocuk yaşta Aram onu görmüş ve etkilenmiş; Aram'ın babası ise "Bu kız senin gelecekteki eşin" diyerek kaderin ilk düğümünü atmıştır. Esila için yıllar öncesinden örülen bu ağ, dönüşünde kapanmaya hazırdır. Törelerin ağır gölgesi altında, kendi iradesi dışında Aram'la evlendirilir. Küçükken doğudaki kızların haklarını savunmak için avukat olma hayalleri kuran Esila, bu kez kendi hayatını savunamamanın acısıyla baş başa kalır. İçindeki isyan, özgürlük özlemi ve geçmişteki hayalleri her geçen gün daha da derinleşir. Aram ise, yıllardır hayalini kurduğu kadını elde etmiş olmanın mutluluğuyla, onun kalbini kazanmak için her yolu dener. Ancak bu evlilik; tutku ile öfkenin, sevgi ile nefretin, bağlanma ile özgürleşme isteğinin çarpıştığı bir savaş alanına dönüşür. Her dokunuşları bir yara, her bakışları yeni bir yangın gibidir. Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Aşiyan, aşkın yalnızca mutluluk değil, bazen de en ağır mahkûmiyet olduğunu gözler önüne seriyor. Bu roman; töre, özgürlük, aşk ve yıkım arasında sıkışmış iki insanın, hem birbirlerini yıkıp hem de yeniden inşa edişlerinin çarpıcı bir anlatımı... Bu kitapta Esila ve Aram'ın değil, kendi yaralarınızı da göreceksiniz. "Sevmek kurtuluş mudur, yoksa yıkım mı?" sorusunu her sayfada yeniden soracaksınız. Bazı hikâyeler vardır, bittiğinde bile zihninizden silinmez; Aşiyan işte tam olarak böyle bir hikâye.
KAN ÇİÇEĞİ  by sahirzadem
sahirzadem
  • WpView
    Reads 14,740
  • WpVote
    Votes 1,009
  • WpPart
    Parts 8
Kevser Ahizal, kocasının uyguladığı şiddete daha fazla dayanamaz ve 6 yaşındaki oğlunu yanına alarak kaçar. Gidecek güvenli bir yeri olmadığı için yolu, Van'ın köklü aşiretlerinden Beykanoğulları'nın konağına düşer. Kevser, konağa gizlice sığınıp saklanabileceğini düşünür. Ancak burada konağın ağası olan Beritan Beykanoğlu ile karşı karşıya gelir. Böylece Kevser'in kaçışı, güçlü bir aşiret lideriyle yollarının kesişmesiyle bambaşka bir hâl alır.
ESARET by sahirzadem
sahirzadem
  • WpView
    Reads 1,404
  • WpVote
    Votes 122
  • WpPart
    Parts 1
Dilan, ablası istemediği adamla evlenmesin diye düğün günü onun kaçmasına yardım eder. Aşiretin öfkesinden ablasını korumak için ise hiç tanımadığı aşiret ağası Diyar'la onun yerine evlenmeyi kabul eder. Diyar, nikâh masasında ilk kez gördüğü Dilan'a ilk görüşte âşık olur. Ancak Dilan, yaptığı fedakârlığın bedelini bilmediği bir hayatın içinde ödemek zorunda kalacaktır.