Never click suspicious links
Reminder: Wattpad will never ask for passwords, payment information, or other sensitive account security details.
Bittenler bxb
24 stories
Kal Benimle (Bxİ)  by aylakgezen
aylakgezen
  • WpView
    Reads 766,462
  • WpVote
    Votes 41,166
  • WpPart
    Parts 55
TAMAMLANDI Eşcinsel kurgu... İnterseksüel birey içerir!!!
MAFYA/GAY  by Floraa2454
Floraa2454
  • WpView
    Reads 151,933
  • WpVote
    Votes 6,228
  • WpPart
    Parts 28
"Beni ifşalama." Derken her ne kadar istemesem de karşımdaki adama muhtaçtım.İntikamımı almama çok az kalmışken ifşalanamazdım. "Seni ifşalamayacağım,"derken içimden tanrıya şükürler ettim."Ama senden küçük bir isteğim olacak." diye devam etti. Kitap gay kitabıdır.Tiksinenler veya desteklemeyenler okumasın, ayrıca +19 yaş üzeridir.Küçükler okumasın. Küfür, şiddet, argonun bulunduğu bir kitap olacaktır. Keyifle okuyun, saygılar ve sevgiler!
SERSERİ -BXB by TheYoza
TheYoza
  • WpView
    Reads 551,654
  • WpVote
    Votes 34,861
  • WpPart
    Parts 49
İki evsizin birbirine yuva olma hikayesi... !!!!Kitaptaki olaylar ve karakterler gerçeğe dayanmamaktadır. Tümü hayal ürünüdür.
BELA -BXB by TheYoza
TheYoza
  • WpView
    Reads 553,219
  • WpVote
    Votes 29,056
  • WpPart
    Parts 39
Yaramaz kişiliğiyle başı beladan kurtulmayan Ahmet, Ve onun kurtarıcısı Doğan... "Benim ailem sensin" !!!Kitaptaki olaylar ve karakterler gerçeğe dayanmamaktadır. Tümü hayal ürünüdür.
BENİMLE KAYBOLDUN -BXB by TheYoza
TheYoza
  • WpView
    Reads 891,553
  • WpVote
    Votes 49,095
  • WpPart
    Parts 55
Çocukluk arkadaşıma farklı hisler beslemeye başlarsam ne olur? [Eşcinsel bir kurgudur] Kitaptaki olaylar ve karakterler gerçeğe dayanmamaktadır. Tümü hayal ürünüdür.
SAPIK -BXB by TheYoza
TheYoza
  • WpView
    Reads 1,075,080
  • WpVote
    Votes 63,297
  • WpPart
    Parts 49
0532..: Meme Taş çocuk: Anlamadım? 0532..: Memeleriniz diyorum beyefendi memeleriniz -Yarı texting-
+11 more
DOKTOR - GAY by badinboujee
badinboujee
  • WpView
    Reads 597,705
  • WpVote
    Votes 40,624
  • WpPart
    Parts 62
[TAMAMLANDI] "Sizin gibiler Dünyayı bir oyun tahtası olarak görür." dedim diklenerek. "Doğrularınız doğru olmalı, yanlışlarınız yanlış. Kendi yargılarınız ve kurallarınız vardır. Kimseyi umursamaz, duygularınızı görmezden gelirsiniz. Böyle birinin gözünden Dünya nasıl görünüyor olabilir?" diyerek hışımla konuştuktan sonra öfkemi gizlemeden gözlerine baktım.
ASİ KELEBEK (GAY) by delibalinzehiri
delibalinzehiri
  • WpView
    Reads 1,740,701
  • WpVote
    Votes 83,360
  • WpPart
    Parts 45
Asi bir lise son sınıf öğrencisi, Onu takıntı haline getiren bir iş adamı. {TAMAMLANDI}
Egemen (bxb) by lovendwrite
lovendwrite
  • WpView
    Reads 1,067,002
  • WpVote
    Votes 88,841
  • WpPart
    Parts 47
--TAMAMLANDI-- Tan fazlasıyla ciddi birisiydi, Egemen ise fazla masum. Eşcinsel konulu bir hikayedir, bunu bilerek başlamınızı isterim. Homofobikler ve aşağılayıcı yorum yapanlar engellenecektir. +18 içerikler, smut ve şiddet içerikli sahneler bulundurmaktadır.
CANIM ABİM | gay by Roseylandd
Roseylandd
  • WpView
    Reads 496,910
  • WpVote
    Votes 22,079
  • WpPart
    Parts 40
-TAMAMLANDI- Abilik hasretiyle yanıp tutuşan Emre'nin bir mahalle abisine kendi abisi olması için ufak bir ricada bulunur. -Texting- (Çerezlik kitap)