Dışarıdan mükemmel görünüyordu cümlesi çok basit ve çok on yedi yaşı bir türlü bitmeyenlerin dizisinden bir laftı ama öyleydi işte.
Kim Seungmin dışarıdan mükemmel görünüyordu.
Ta ki her şey ters yüz olana, ölüm bizi ayırana kadar.
Minho, hem kavga dövüşü hem de Chan'ı seven, arkadaş grubunda ilk patlayan gizli gaydir.
ana ship: minchan
yan shipler: hyunsung, jeonglix, changmin
yarı texting fic işte
⚠️🔞Yetişkin okuyucular için uygundur. Yaşanılan olaylar gerçeği yansıtmamakta birlikte karakterler sadece isim benzerliği taşımaktadır. 🔞⚠️
İlkokulun yanındaki küçük bir şeker dükkanında çalışan üniversite öğrencisi Hyunjin'in tek ziyaretçisi ebeveynlerini kollarından sürükleyerek içeri giren küçük çocuklar değildi. Şekerin ve tatlının dünyasına ait olmayan bir adam da bu dükkanı mesken edinmişti. Hyunjin bu adamın adının Chan olduğunu öğrendi. Yaptıkları ayaküstü muhabbetler uzun soluklu sohbetlere dönüşürken ikisi de yavaşça birbirlerine çekildiğini hissedebiliyordu. Buna rağmen Hyunjin hala Chan'ın bu ıssız dükkana geliş amacını anlayabilmiş değildi. Bu ısrarcı tavırlarının ardında ne gizliydi?
Chan kendi barının tuvaletinde bir erkek tarafından öpüldüğünde yeni bir yönünü keşfedeceğini bilmiyordu.
-BJ Alex'den esinlenilmiştir.
-yan shipler; minsung, seunglix, jeongbin
-küfür ve smut içerir.