Select All
  • Mrs. Amir : Yang Ada Dalam Hati
    69.8K 3.9K 10

    "Ni tudung apa macam ni? Abang ni bukan suami Rissa tau." Amir menunjuk sehelai kain yang longgar melilit kepala Harissa. Hujung kain itu diselempang malas ke bahu, mendedahkan leher jinjang wanita itu. "Kat rumah je pun, abang. Malas la nak pakai kemas-kemas." Harissa membuat muka bosan. Apabila tangannya hendak menc...

  • Psiko
    59.4K 5K 24

    Aku agak terkejut apabila ais krim sundae kegemaranku turut dihidang di atas meja. Sekali lagi Asyraf peka dengan apa yang aku suka. "Kalau suatu hari nanti kau jumpa orang yang kau suka.Aku nak kau jangan lupakan satu perkara." Asyraf bersuara kembali. "Apa dia?" "Jauh mana pun kau pergi, kau masih 'rama-rama' aku Ma...

  • Mister Rie punya Miss Stress ( ✔ )
    83.9K 6.1K 19

    Mulanya cuma ada Kak Mun, Kinah dan Indah. Tapi selepas Saila muncul, banyak pula cerita lain yang keluar. Tentang Encik Rie yang misteri. Tentang Saila yang selalu stress. note : Cerita untuk suka2 sahaja. Don't expect much. Ada apa sebenarnya antara Zul Qairie dengan Nur Saila?

    Completed  
  • Karya 3-Jangan Letih Mencintaiku ✔
    166K 8.2K 15

    Saat kau bahagia kau bersama dia Saat kau terluka aku yang selalu ada cuba kau fahami erti cinta ini jangan kau tunggu aku pergi baru kau menyedari "Setia itu menyakitkan... cinta itu melukakan... saya dah serik untuk melalui dua benda tu. Maaf awak... saya undur diri dalam hidup awak.. saya menyerah kalah" - Husna- H...

    Completed  
  • Surgeon In Love
    673K 32.9K 64

    Highest Ranked #25 in Romance ------ Emma Mikayla baru sahaja ditugaskan di sebuah hospital swasta sebagai Thoracic Surgeon. Dia menyangka bahawa hospital tersebut hanyalah hospital swasta yang biasa namun sangkaannya salah. Hospital tersebut mempunyai empat orang pakar bedah yang digelar F4 oleh staf-staf hospital...

    Completed  
  • Andai Tiada Duka ☑️
    71.2K 1.9K 51

    Mac 12 2020 - #3 in Malay 'Kalau bukan nak tolong kawan, dah lama aku sepak pagar bodoh ni' gumamnya dalam hati. "Manalah tuan rumah ni, nak kena maki dulu baru keluar ke?" tanyanya sendiri. Dia bosan kerana terpaksa berdiri ditengah mentari terik hari itu. Dia melihat jam ditangan kanan. "Dah pukul 10 pagi, tak...

    Completed  
  • Your Disguise (Exo Baekhyun)
    46K 1.7K 13

    A guy wearing a suit or a guy under the glasses?

  • The Faded Flossy (EXO's Chanyeol)
    195K 3.8K 32

    Would the cold guy Park Chanyeol fall for anyone someday? If yes, would it be someone he used to hate? Read and enjoy~

    Completed  
  • The Girl In The Glasses (EXO BAEKHYUN FANFIC)
    1.4M 45.1K 47

    Song Nani is just one of the typical nerds. But no one knew she was best friends with EXO's Byun Baekhyun- or that she was a trainee for SM Entertainment. But what if she has more feelings for Baekhyun than what he has for her?

    Completed  
  • Androphobia
    9.3K 929 32

    "kalau awak nak bertanggungjawab, berkahwin bukan caranya" - Lee Ahreum. walaupun diri seorang gadis pernah dikasari secara hebat oleh lelaki bernama Park Chanyeol, namun sekeping hati milik Ahreum tetap berkeras untuk tidak akan sehidup semati dengan lelaki yang pernah menghuru-harakan hidupnya. "saya setuju" - Park...

    Completed  
  • Fake In Love
    350K 12.7K 33

    Park Seo Yeon is the most famous actress right now. She caught everyone's heart with her bubbly personality and beautiful heart. One day , she met Byun Baekhyun the most famous actor back then in an interview. He turns out insulting her and make her mad. She hates him. One day , they have to act together in a romance...

    Completed  
  • She's My Problem
    344K 12.8K 32

    Sowon is an ordinary girl who has a crush on the school's most popular guy Byun Baekhyun. Sowon find him extremely cute and attractive. She likes everything about him. Everypiece of him Baekhyun is the type of person who doesn't care about his surroundings. He knows he is the center of attention but somehow this girl...

    Completed  
  • 𝐏𝐫𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 ♡ Drug
    334K 13.3K 24

    [PREVIEW] Lelaki miskin umpama dadah, semakin lama membuat aku ketagih. #Dibukukan #Drugeous Thankyou bunny (@/_bunnyeon) for the book cover! [AVAILABLE] Ebook Version Link whatsapp di bio❤️ Highest ranking : #2 in Fanfiction End ; 31 October 2017

    Completed