Bxb
75 stories
Son Umut by whoevenisChione
whoevenisChione
  • WpView
    Reads 2,138
  • WpVote
    Votes 141
  • WpPart
    Parts 18
Omegaların tükendiği bir dünyada ruh eşi olan alfa ve delta ellerine geçen kehanetin peşine düşer
Toprak by artmrs
artmrs
  • WpView
    Reads 1,390
  • WpVote
    Votes 226
  • WpPart
    Parts 7
Ateş, su ve toprak birer kasırga gibi birbirlerine dokunmadan dönüyordu. Sanki uzun bir bekleyişten sonra birbirlerine adeta kavuşurcasına birleşip muhteşem bir ahenkle dans etmeye başladılar. Onlar dans ederken ben gözlerimi açmış, derin bir nefes almıştım
Bozuk Alfa BxB  by miyav-roj
miyav-roj
  • WpView
    Reads 146,673
  • WpVote
    Votes 7,878
  • WpPart
    Parts 27
DİKKAT⚠️: Bu içerikte çok sayıda cinsel unsur bulunmaktadır. Küçük yaştaki okuyucular için uygun olmayabilir, lütfen dikkatli olun. (Omegaverse evreni) Okan bir alfaydı... ama 'bozuk' olan. Kokusuz, güçsüz, ailesinin reddettiği bir 'arıza'. Ta ki o dominant alfa onu fark edene kadar. Bir gecede her şey değişti: Bedeninin verdiği tepkilerden nefret ediyordu... Ama o alfanın dokunuşlarına direnemiyordu. Onun formonlarina ihtiyacı vardı. Bir alfa, asla başka bir alfaya ait olamazdı. Ya da olabilir miydi?
Kurt Bey Ve Küçük Tavşancık  by GreenFlag_Semeci
GreenFlag_Semeci
  • WpView
    Reads 96,264
  • WpVote
    Votes 8,072
  • WpPart
    Parts 44
Alternatif evrenlerden birinde şekil değiştirenlerin olduğu bir dünya. İnsanların statüleri artık yalnızca zenginlikle değil bulundukları türlede değişiyor. Ben bir tavşan şekil değiştirenim, en alt türlerden biriyim.Bizim dünyamızı yırtıcı olanlar yönetir, ekosistemin tepesinde olanlar . Ve ben yırtıcıların en kudretlisine kalbimi vermiştim... Avı olmak avcım olmasını istemiştim. Bxb kurgu Alternatif bir evren , ukeler bebek doğurabilir. Çift cinsiyetliler.
Çapkın Tavşanın Son Avı ( BxB) by GreenFlag_Semeci
GreenFlag_Semeci
  • WpView
    Reads 199
  • WpVote
    Votes 64
  • WpPart
    Parts 1
Doğduğu günden beri şımartılmış, istediği herşey saniyeler içinde olmuş bir tavşan... Mirza Karadağ. Havuçlara olan sevgisini, deli dolu hallerini bilmeyen yoktu. O bir kurtun ve tavşanın yavrusuydu. 6 kardeşin en küçüğü, en yaramazı ve en azgını. Cevdet Karadağ 'ın göz bebeği, Lucian Dupree ' nin maviş oğlu. dizi sektörünün parlayan yıldızı ve birçok baskının rüyalarını süsleyen o tavşan. Ve onun tahmin edilmez avı . Son avı ve aşkı Şekil değiştirenler kurgusu! Çift cinsiyetli karakter var Erkekler doğurabiliyor!
MAHUR BESTE | boyxboy by dlocla
dlocla
  • WpView
    Reads 2,225
  • WpVote
    Votes 1,103
  • WpPart
    Parts 28
Hayatının son beş yılını unutan çete lideri Ecevit Maçkalı, Binbaşı Alpaslan lakaplı bir adam tarafından kaçırılır. O unuttuğu beş yılda yaptıkları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken, Ankara'nın Şehir Efendisi olabilmek için savaşlar başlar.
İnadına Aşk/Omegaversebxb by Floraa2454
Floraa2454
  • WpView
    Reads 76,802
  • WpVote
    Votes 5,726
  • WpPart
    Parts 22
AlfaxDelta Birbiriyle küçüklükten beri anlaşamayan Delta ve Alfa'nın ruh eşi çıkması.. Homofobikler girmesin.Bu bir bxb kurgusu, ona göre.
DELİ KAN -vukuat  by ENlord
ENlord
  • WpView
    Reads 60
  • WpVote
    Votes 16
  • WpPart
    Parts 2
Kunt Karaca Ilgaz Ülkenin en iyi avukatı; parasına güvenen, mevkisine inanan her suçlunun sonunu getirmişti. Başarısı onu karanlığa sürüklerken, bu karanlığın sebebi olan "Kral" lakaplı adamın avukatı olmak, onun en büyük şansıydı.
GECEYE KALAN: SON VARDİYA (BxB) by EtherealAsteriaa
EtherealAsteriaa
  • WpView
    Reads 256
  • WpVote
    Votes 29
  • WpPart
    Parts 2
Bazen tesadüfler insanın karşısına her yerde çıkabilir. Bir okul koridorunda, bir parkta... Ya da gecenin bir yarısı, 7/24 açık bir markette. Afel, ailesini kaybettikten sonra kız kardeşiyle hayatta kalmaya çalışıyordu. Yaşı küçük, omuzlarındaki yük fazlaydı. Geceleri kasada, gündüzleri uykusuzdu. Demir ise babasından kalan karanlık bir mirası taşıyordu. Soğuk, sert ve korkulan biri... Ama bazı bakışlar, insanın sandığından fazlasını saklar. Bazen bir duyguları, bazen ise anıları. Afel ailesinin öldürüldüğünü biliyordu. Gerçeğin bir yerlerde saklandığını da. O markette yolları kesiştiğinde, ikisi de hayatlarının geri dönülmez bir noktaya sürüklendiğini henüz bilmiyordu. Bazı bağlar kader değildir. Bazıları kaçınılmaz bir felakettir. Ve bu felaket Afel ve Demir için aşktı.
Liman [B×B] by _Aytac_
_Aytac_
  • WpView
    Reads 40,783
  • WpVote
    Votes 3,447
  • WpPart
    Parts 51
Kaskatı yüzüyle yolu izleyen Demir dizlerinin üzerindeki ellerini yumruk yapmıştı. Yine... Mahalledeki kutlamada olduğu gibi yine sevdadan bahsedildiğinden ciğeri yanıyordu belki de. Sanırım ona ne olduğuyla ilgili bir tahminde bulunabilirdim. Bulunabileceğimi biliyordum da, o tahmini yapmaya gönlüm el vermiyordu. Aldığım kan tadıyla direksiyonu biraz daha sıktım. Dudağımı bu kadar sert ısırdığımın farkında değildim. Bakışlarım kısacık bir an acıdan kavrulan Demiri bulduğunda boynuna doğru akan damlayı görmek dilimin kilidini çözdü. Göğsümdeki sızı artarken "Beni davet edemediğin cenazeni kaldıran sevda mıydı, sırık?" derken buldum kendimi. Ne Demirin yarasını deşmek ne de göğsümdeki sızıyı artırmak istiyordum ama kilit bir kez kırılmıştı işte. "Sen söyle, huysuz şirin. Az çok tanıyorsun düşman bildiğin adamı. Benim gibi birinin boynu neden bükülür?" "Düşmanımken bile bir yanım sana hayrandı, sırık. Mahalledeki herkesin benim gibi hissettiğine eminim. Geçtiğin yerlerdeki insanların yardıma ihtiyacı olup olmadığından emin oluyordun. Çocukla çocuk oluyordun. Bizim huysuz ihtiyarlardan herkes kaçarken sen gönüllerini hoş ediyordun. Lisedeyken arkadaş grubundan kimin kavgası olsa sorgusuz sualsiz en önde dururdun. En çok neye eminim biliyor musun? Bizim mahalledeki herkesin düştüğü, korktuğu an aklına gelen ilk kişi sendin. Demir kalkalım diye el uzatır. Demir yardım eder. Demir anlar. Sen herkes için başkaydın. Belki de seni düşman bilen benim bile düşeceğim zaman yaslana bileceğim dağ gibiydin, sırık. Senin gibi bir adamın boynunu ancak sevda bükebilir." {02.01.2022}