X-jantan's Reading List
37 stories
DUA BAPAK GAGAH 🔞 TAMAT by Cabrioramadhan
Cabrioramadhan
  • WpView
    Reads 212,092
  • WpVote
    Votes 2,679
  • WpPart
    Parts 5
Sejak Adrius dan Yanuar dipanggil ke Sekolah karena anak-anak mereka terlibat suatu perkelahian antar murid, dua Bapak Gagah itu jadi saling kenal... dan tentu saja membuat hubungan 'dadakan' mereka terus berlanjut. . . _____________________________________ ⚠️ cerita Lgbtq , ManXMan dan BXB khusus 🔞 Bagi yang tidak berkenan silahkan diskip Disclaimer : Cerita ini sudah lebih dulu saya publikasikan di platform Karyakarsa saya pribadi a/n : FikriRamadhan2/adulttime/ Dan semua cerita saya di Karyakarsa maupun di Wattpad adalah murni hasil pemikiran dan fantasi sendiri.
modusin ayah sahabat ku S4 [ bl ] by ceritanao
ceritanao
  • WpView
    Reads 4,733
  • WpVote
    Votes 75
  • WpPart
    Parts 5
boyslove 21+ kisah andi yang terobsesi dengan ayah sahabatnya sendiri.
Rahsia Berahi di Taman Ampang by abamjht
abamjht
  • WpView
    Reads 18,079
  • WpVote
    Votes 109
  • WpPart
    Parts 7
Aina, isteri cantik berumur 28 tahun yang sintal dan mirip Mira Filzah, sudah lapan tahun berkahwin dengan Abang Adil - arkitek freelance yang sibuk gila sampai lupa tanggungjawab kat katil. Setiap malam sunyi, Aina hanya ada timun di dapur dan fantasi liar tentang Ketua Taman kawasan tu, Pak Man - lelaki 55 tahun yang badannya masih tegap, gagah, dan... kononnya punya 'senjata' yang besar. Hari tu, semasa tolong majlis sunat tetangga, Aina terpaksa bonceng dengan Pak Man ke Chow Kit. Dalam kereta Myvi yang beraircond sejuk, tangan Pak Man mula 'tersesat' ke peha Aina. Dari tepuk kecil → remasan → ajakan 'jalan-jalan dulu'. Dan Aina... tak tolak. Malah dia ikut masuk short-time hotel berdekatan Ampang.
Penangan Isteri orang by abghensem009
abghensem009
  • WpView
    Reads 187,172
  • WpVote
    Votes 399
  • WpPart
    Parts 2
Isteri gersang melayan chat...
Massage Boy (Complete) by EddyKhuzairi
EddyKhuzairi
  • WpView
    Reads 517,325
  • WpVote
    Votes 6,436
  • WpPart
    Parts 34
Mengisahkan tukang urut bernama Zard yang juga seorang pelajar di sebuah kolej swasta di KL ~ Sesekali punggungku tergesel dengan batang koneknya yang ditutupi tuala. Seluar track yang ku pakai memudahkan aku untuk mengangkang di atas badannya. Setelah selesai, aku mengentel-gentel manja putting teteknya. Niatku nak bagi dia lebih rileks. Tanpa ku sedari batang koneknya mula mengembang mengeras di bawah tuala. "ada urut ekstra tak?" ~
Abang Bad - The Story by EncikBiskut
EncikBiskut
  • WpView
    Reads 166,681
  • WpVote
    Votes 1,824
  • WpPart
    Parts 11
Permulaan kehidupan tinggal sebumbung bersama dengan dua lelaki yang lebih berusia telah mengubah kehidupan Hairil. Dua senior itu adalah; Abang Man: Seorang yang pernah menjadi 'crush' Hairil. Seorang yang baik hati dan memahami. Abang Bad: Seorang yang tegas, kasar tutur kata dan perbuatan Hairil kurang menyenangi Abang Bad yang baginya agak sukar untuk mendapatkan keserasian. Ada sahaja yang Abang Bad ingin marah, tegur dan perli pada Hairil. Kerana itu Hairil kurang suka dengan Abang Bad. Namun... Semakin lama Hairil kenali.. mungkin Abang Bad tidak lah seperti apa yang Hairil sangkakan..
Aku Suka Ayahku 😘 by donnie_indo
donnie_indo
  • WpView
    Reads 497,861
  • WpVote
    Votes 5,695
  • WpPart
    Parts 11
Seorang anak yang mengagumi ayahnya begitu besarnya, sampai ia merasakan sesuatu yg tidak seharusnya ia rasakan sebagai anak laki-laki.
Ayah Dan Anak Lelakinya by gula_jawir
gula_jawir
  • WpView
    Reads 263,141
  • WpVote
    Votes 3,900
  • WpPart
    Parts 16
Dia Ayahku. Aku menyayanginya. Namun, rasa sayang ini bukan sayang yang biasa. Ada benih cinta terlarang yang menyelimutinya. Aku dan Ayah menghadapi dilema hidup yang penuh tanda tanya.
SEKS DENGAN SENIOR KILANG SEKSI by HijazAmir
HijazAmir
  • WpView
    Reads 5,903
  • WpVote
    Votes 47
  • WpPart
    Parts 1
Ahmad, seorang lelaki lembut yang bekerja di kilang telah 'dinodai' oleh senior merangkap crush dia di kilang tempat dia bekerja.