Bu hikaye alternatif bir senaryodur. Esas konumuz kardeşliktir. Bl yoktur. Arley ve Teoden o kadar ön planda değildir. Daha 17 dizisinin dokuzuncu bölümündeki Teoman'ı yurttan alıp eve getirip Şebnemle konuşmasından sonrasından itibaren başlayan alternatif bir kurgudur. ( Ama Teomal o kadar da mal değil)
Bölümler bir süre düzensiz gelebilir çünkü yks tercihleri var.
Geçmiş vardır, gerçektir ve üzeri örtülemez. Örttüğünü sanırsın, bir el gelir ve onu çeker alır. Bazen o el bir başkasıdır, bazense çocukluğun.
Peki çocukluğun seni affedecek mi, küçük prens?
!bxb değildir, kardeşlik üzerine yazılmaktadır.!
Bu hikaye alternatif bir senaryodur. Esas konumuz - kardeşlik.
2-ci bölümün sonu ve 3. bölüm yok sayılmıştır. Teo günlüğü okumadı, çatıya gelmedi ve Aras'ın kardeşi gibi davranmadı. Leyla Aras'ın Bodrum'dan gitmesini engellemek için ailesini tehdit eder ve Hakan, onun geçici velayetini alır.
Teoman gittiği kamp gezisinde geçmişini, gerçekte kim olduğunu hatırlar ve intikam almaya karar verir. Bu süre boyunca da Aras'a kendini ispatlamaya çalışacaktır.
•••
(Daha 17 dizisinin sekizinci bölümünden itibaren başlayan alternatif bir kurgudur. ArTeo kardeşliği ön planda olacaktır. ArLey ve TeoDen çiftlerini de yeri geldikçe yazmaya çalışacağım.
Hikâye sekizinci bölümdeki hâdiseler dâhil olmak üzere kısa zaman sonrasında yapılan bir hafta sonu kamp gezisi ile başlamaktadır.)