Select All
  • LEFTENAN RAYYAN ANAQI | C |
    123K 4.5K 44

    "Saya suka awak" -L.Rayyan Anaqi "Awak cakap apa tadi?" -Mayra Adelia "Kenapa? Nak record?" -L.Rayyan Anaqi "Saya tak memilih. Hati saya yang tentukan. Kalau betul itu orangnya, ia akan beri saya petunjuk. Kalau bukan, ia akan menarik saya untuk berjauhan dengan orang tu. Macam sekarang, ia temukan saya dengan orang y...

    Completed  
  • Kapten Hafiy Lutfan | SU
    637K 6.4K 9

    𝐍𝐄𝐖 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐎𝐍! [SLOW UPDATE] #1 𝓗𝓲𝓼 𝓢𝓮𝓻𝓲𝓮𝓼 𝙃𝙖𝙛𝙞𝙮 𝙇𝙪𝙩𝙛𝙖𝙣 | 𝘼𝙪𝙡𝙞𝙮𝙖 𝙇𝙪𝙛𝙮𝙖𝙖 Empat tahun Hafiy Lutfan memendam rasa kecewa. Empat tahun hidupnya diselubungi tanda tanya. Empat tahun Auliya Lufyaa pergi meninggalkan dirinya. 'Kun Fayakun' andai tuhan berkehendak maka jadilah ia. Setia...

  • TUAN LEFTENAN MISS PHOTOGRAPHER
    10.8K 262 2

    Bagi orang kobinasi mereka tidak sepadan , akibat terjerumus ke dalam satu perkahwinan bukan paksaan tapi secara rela hati ini membuatkan banyak mempersoalkan . Manakan tak , satu pegang senjata satu pegang kamera . Namun semua ini tidak menjadi isu kuat buat Naurah nazifah yang setia menagih kasih sayang suami mengej...

  • Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]
    8.2M 555K 73

    Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalk...

    Completed  
  • Captain Luth Haiyyan (NEW VERSION)
    1.4M 61.5K 60

    *Bab 1-10 takkan ada perubahan. Bab 11 baru di edit menjadi chapter baru Aaira Nasrin | Luth Haiyyan Sempadan Malaysia Thailand menemukan Aaira dan Luth dalam satu misi. Seorang memakai coat putih dan stethoscope yang tersangkut di leher manakala seorang lagi dengan senapang dan celoreng muka untuk menutup identiti di...

    Completed  
  • Abang Komander ✔
    4.1M 198K 62

    Highest #1 in teen fiction (under major editing) Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. "Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. "Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more" Aisya meronta-ronta melepaskan diri. . . . . "Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh...

    Completed  
  • [EBOOK]Dia Askar Aku Cikgu
    652K 26.2K 50

    {COMPLETE} Saya seorang yang sangat mudah berurusan kalau awak serius dengan apa yang kita kena lakukan- Syifa'Mawardah Maafkan saya.Saya yang salah saya minta maaf sangat-sangat Wardah - Irfan Amsyar ***** Ya memang pelajar perempuan yang jumpa dulu itu saya.Dah tepilah!Saya nak keluar.Macam mana saya nak keluar kala...

    Completed  
  • Kau Kan Ada?
    18.1K 2.7K 35

    Spain without S. Pernah dengar perkataan ni? Yes everyone heard it before but only certain people can feel and know the meaning of this quote. It's all about broken heart. Tapi tak sangka, terjadi kepada diri sendiri. Ariana Fayrie tersenyum sinis. 'You'll know how sweet and bitter love is after they love and treat yo...