Select All
  • Cikgu Ayda
    313K 1.3K 8

    Seorang Cikgu Sains Tingkatan 3

    Mature
  • awang hitam
    3.8K 34 1

    harap ada yg minat seks berlainan kaum

  • BAPA MENTUAKU SCANDALKU
    365K 1K 8

    sinopsis shila sudah lama berkawin bersama suaminya miki, selama 6 tahun dan mempunyai 1 chaya mata(anak) .Selepas sahaja miki dapat tawaran kerja tidak jauh dari tempat tinggal bapa miki ,shila dan miki bersama anaknya tinggal dengan bapa miki..bapa miki berumur 50 tahun duda anak 2,mama miki sudah lama meninggal du...

    Completed   Mature
  • akak asrama
    1.4K 10 1

    akak asrama kuat main

  • Shima Gersang
    50.7K 624 9

    Ini adalah kesinambungan dari kisah Ain Gersang dan akan memfokuskan watak Shima.

    Mature
  • HUSNA
    603K 983 9

    kisah istri alim berlaku curang

  • Outstation
    158K 870 7

    Mengisahkan tentang kenikmatan dapat bila Outstation

    Mature
  • Pak Guard
    1.7K 26 1

    Mengisahkan tentang keinginanku untuk menikmati tubuh pak guard straight yang gendut dan boroi. Bukan sorang tapi lebih daripada itu. Memang skar untuk dapat jantan married yang straight acted. Adakah aku akan berjaya atau hanya dapat makian saja?

    Mature
  • Koleksi Cerpen, Cerita & Kisah Pendek
    24K 231 4

    Cerpen pendek, tak sempat nak sambung cerita panjang berepisod sebelum ni.

    Mature
  • isteri adik
    90K 236 2

    kisah diantara Aku dan isteri adik Aku.

  • Farahin
    15.2K 116 2

    Perkongsian cerita cerita cinta

    Mature
  • si gadis kecil
    9.6K 64 1

    baca la

  • adik angkatku
    14.2K 54 1

    sex dengan adik angkat

  • ustazah siti
    12.6K 71 1

    dah lama aku target usatazah siti ni....

  • Ustazah Azira
    9.6K 40 1

    nakal

  • KOLEKSI CERPEN
    30.6K 145 5

    KOLEKSI CERITA PENDEK BERBAGAI JENIS NAFSU 21SX BACAAN DEWASA SAHAJA. KALAU AKU TERIMA REPORT LAGI. AKU TAK AKAN TULIS LAGI APA-APA CERITA TQ

  • TETEK CIKGU DIRAMAS MURID
    7.5K 20 2

    in part 1

  • Kakak saudaraku..."
    15.6K 81 4

    Diri akan terus hanyut jika menuruti nafsu syahwat yang tak akan pernah puas...

    Completed   Mature
  • kak ija isteri orang
    15.2K 82 1

    Menikmati sentuhan isteri orang

  • Koleksi Cerpen Lucah
    24.8K 70 8

    Jangan baca jika anda sedang mabuk ketum 😆

  • Lia
    12.6K 41 1

    Membantu jualan

    Completed   Mature
  • Radix Power 2009
    285K 897 29

    koleksi cerita radix

    Mature
  • Perjalanan Hidup Nazel
    133K 355 2

    Nazel the dick

    Completed   Mature
  • BAPAK MERTUAKU
    577K 3.6K 16

    Cerita ini sekadar fantasi tentang nafsu seorang bapak mertua kepada menantunya. hope u guys enjoy this story yer.

    Completed   Mature
  • Siti Norshahila
    15K 90 2

    SEX 36D/XL

    Completed   Mature
  • Sepupu mantap ku💦💦
    1.9K 6 1

    Xde apa yang menarik pun tentang diri aku tapi bila teringatkan balik apa yang berlaku dengan diri aku sebelum ni...... baru aku sedar yang diri aku ni merupakan insan yang kuat jugak nafsu nya...... hahahaha Nak dijadikan cerita pada umur aku 15 tahun aku ni seorang yang agak nakal jugak laaaa..... Terjebak dengan lu...

    Mature
  • Raihana
    30.5K 224 4

    Kisah wanita Melayu dirogol 3 Bangla di rumah sendiri. ********************** 1) Bacaan untuk 21 tahun ke atas. 2) Karya nukilan asal penulis. 3) Cerita fantasi penulis semata-mata. 4) Tiada kaitan dengan watak dunia sebenar. 5) Sila vote & komen. ***********************

    Completed   Mature
  • Raihana 2
    94.8K 983 20

    Sambungan kisah hidup Raihana selepas kejadian malam itu. ********************** Mula : 14/07/2022 Tamat: 02/12/2022 ********************** 1) Bacaan untuk 21 tahun ke atas. 2) Karya nukilan asal penulis. 3) Cerita fantasi penulis semata-mata. 4) Tiada kaitan dengan watak dunia sebenar. 5) Sila vote & komen. *********...

    Completed   Mature