Select All
  • at sixteen | watanabe haruto
    45.5K 3.7K 27

    Just when Ishiguro Hotaru, a ghost of 16 years, was ready to move on and restart a new life, she is reincarnated back to her human form as the 16-year-old student that she was at the time of her death, for 48 days. She crosses paths with the present 16-year-old junior high-schooler Watanabe Haruto, who attends her old...

    Completed  
  • bucin , kim junkyu✔
    117K 20.7K 44

    [COMPLETE]✔ ✿perjuangan seorang kim junkyu melelehkan hati gadis yang sedingin es dengan cara yang RECEH tapi SWEET✿ -hareunable, 2O21🎒

    Completed  
  • boy next door ; k. junkyu
    161K 11.9K 29

    what would happen if a girl who is forbidden to touch anything outside falls in love with the boy next door? - treasure's junkyu fanfic - lowercase intended - narration | epistolary [ UNEDITED ]

    Completed  
  • Secret Love;Park Jihoon
    49.4K 4.7K 25

    Saya sebagai Bae Hana, saya mengaku cerita ini sangat manis dan sedikit cringe. Published on: March, 2017 ;;All copyrights are reserved;;

    Completed  
  • buaya darat classmate aku [ COMPLETE ]
    28.3K 4.1K 26

    [ KIM DOYOUNG FANFICTION ] park yoojung yang tak sengaja mencabar seorang buaya darat iaitu kim doyoung. aku takkan percaya dengan lidah buaya! genre : love comedy, random start : 05/05/2021 end : 05/08/2021 status : complete ✅ © ayamgoleknyah #1 treasure [ 02/08/2021 ] #1 kimdoyoung [ 07/09/2021 ] #1 doyoungtreasure...

    Completed  
  • buaya darat classmate aku 2 [ COMPLETE ]
    12.2K 1.9K 25

    [ KIM DOYOUNG FANFICTION ] sambungan buaya darat classmate aku. mengisahkan kehidupan doyoung dan yoojung yang menuju ke alam perkahwinan. wanita mana je yang tak sakit hati bila tunang sendiri, namjachingu sendiri kena usya usya dengan perempuan lain. hanya doyoung saja yang boleh tahan dengan perangai cemburu buta...

    Completed  
  • buli buli cinta
    2.4K 419 10

    [ PARK JEONGWOO FANFICTION ] so micha, seorang gadis yang skema dan gemok. ditransferkan sekolah kerana dibuli disekolah lama. neneknya tak tahan dengan apa yang pelajar pelajar sekolah itu lakukan pada cucunya. lebih lebih lagi so micha hanya ada neneknya sahaja. ibu bapanya? dah lama bercerai sewaktu umurnya 6 tahun...

  • crush aku pengawas sekolah [ COMPLETE ]
    8.1K 1.3K 24

    [ YOON JAEHYUK FANFICTION ] bila kau seorang yang nakal, tak ikut peraturan sekolah. lalu crush kat seorang pengawas sekolah. rasanya seperti anda menjadi ironman. genre : fanfiction start : 20/12/2021 end : 12/09/2022 status : complete ✅ © ayamgoleknyah #1 jaehyuk [ 13/09/2022 ] #1 yoonjaehyuk [ 17/06/2022 ]

    Completed  
  • hantu jepun
    849 192 4

    [ HAMADA ASAHI FANFICTION ] nyah kau wahai hantu jepun! Genre : Comedy Start : 21/04/2021 End : - © ayamgoleknyah #1 hamadaasahi [ 03/04/2022 ]

  • Let's Love ; Park Jihoon TREASURE ✔
    253K 38.3K 38

    Cuma kisah si ketua kelas dan wakilnya yang gak pernah akur mirip kucing sama tikus. ❝Pacaran aja yuk, capek berantem terus❞ -Park Jihoon ©xxstlxx, 2020

    Completed  
  • Favourite Lover // Haruto ✓
    87.2K 9.9K 50

    Lelaki menyusahkan. Dan sini aku nak ingatkan cinta pertama takkan seindah yang disangka. Kalau cinta terakhir? Haruto atau Doyoung? © HARUTO FANFICTION

    Completed  
  • Path ||Kim Junkyu
    21.9K 1.4K 21

    It's not that am following you, I'm just following the road to my happiness. Which is you. You're the path of my happiness. Unedited. Started on:January 29, 2019 Completed on: March 9, 2019 This is the part. 2 of the book "Conceal". ___ I must say that this ride will be a cringe one. If you're reading this please c...

    Completed  
  • Babysitter•Kim Junkyu•
    1.9K 287 10

    Enjoy (≧▽≦) Bagaimana kau boleh bersetuju menjadi babysitter kepada seorang adik mafia yang paling kejam di Seoul?! Warning⚠️: Cerita ini hanya lah rekaan semata-mata. Tiada kena mengena dengan kehidupan asli. Hanya sebagai hiburan. 16+ Kemungkinan banyak typo yang author tidak perasan. Maafkan author ye (⊃。•́‿•̀。)⊃ S...

  • Hortus ||Park Jihoon
    45.5K 3.2K 17

    In which a guy meets a quiet girl in the garden he often visits. Knowing what future unfolds is more worse than you think, cause not everyone's is a fairytale. But atleast you can prepare for it. Was it really worth it? Either way it will happen. Started on : March 10, 2019 Ended on : April 16, 2019.

    Completed  
  • hujan ⨾ haruto dan jeongwoo ✔︎
    1K 219 23

    note : not b×b fanfic. this fanfic is about hajeongwoo friendship! "Kata Haruto, Jeongwoo itu juga jantung baginya. Tanpa Jeongwoo, pasti hidup dia dipenuhi dengan masalah yang tidak dapat diselesaikan." Daripada kecil lagi, mereka berdua tidak dapat dipisahkan. Bagai aur dengan tebing! Saling ada untuk satu sama lain...

  • playdate ➸ kim junkyu
    4.4K 625 10

    status ➮complete "i guess i'm just a play date to you." - kim junkyu, 2020 lowercase warning [ ! ] siri | song ver start : 06/07/2020 end : 15/07/2020 ©treasure fanfiction's by jae 🦋

  • i'm sorry . junkyu
    4K 626 17

    √ // ss // i can't bear to stand my tears anymore . i'm crying my heart hurts so much . starteu ° 13 03 2021 endeu ° 14 03 2021

    Completed  
  • • tomato • hamada asahi
    13.1K 2.7K 38

    [Completed] Aku cuma nak tolong dia je tapi tak sangka pula yang aku dah menyusahkan dia ops! © Hamada Asahi / Asahi TREASURE's fanfic @xxybaexx « TREASURE SERIES » 4 Start: 2021/06/27 End: 2021/07/31

    Completed  
  • • chewing gum • park jihoon
    18.8K 4K 40

    [Completed] Dia orang paling annoying yang pernah aku jumpa dalam hidup ni. Tapi tanpa aku sedar, aku tersuka dia. Apa aku nak buat? © Park Jihoon / Jihoon TREASURE's fanfic @xxybaexx « TREASURE SERIES » 3 Start : 2021/04/03 End : 2021/06/23

    Completed  
  • • m&m • kim doyoung
    11.6K 2.7K 41

    [Completed] Kenapa ramai sangat yang nak perhatian daripada lelaki macam dia tu? © Kim Doyoung/ Doyoung TREASURE's fanfic @xxybaexx « TREASURE SERIES » 8 Start: 2021/11/19 End: 2022/03/24

    Completed  
  • 𝐁𝐀𝐃 𝐁𝐎𝐘 || PARK JIHOON
    7.1K 771 26

    Kisah ini menceritakan seorang Bad boy dan seorang Nerd yang cantik☺ BAD BOY || PARK JIHOON ©️ mashilemon Highest ranking #1 parkjihoon Story year 2021💗

    Completed  
  • Mi Àngel // Jihoon ✓
    22.8K 2.9K 26

    Aku boleh nampak hantu. Tapi tak semua percaya. Kecuali kau. Terima kasih. ©PARK JIHOON FANFICTION

    Completed  
  • BERTAHAN || PARK JIHOON ✔
    92.3K 12.3K 23

    [COMPLETED] - Sequel of SUSAH ; Park Jihoon "Bertahan itu susah"- Rara Cover by : Jihooniebub//instagram ©pulepulr,2019

    Completed  
  • Stay || Park Jihoon✔
    108K 16.9K 24

    [Silverboys series Book 6] Orang-orang di sekitar Hyewon selalu bertanya-tanya, kenapa Hyewon masih bertahan dengan segala sikap Jihoon yang selalu menguji kesabarannya? Cast: -Park Jihoon -Kim Hyewon (OC) -Ha Yoonbin -Jeon Woong -Etc. start: 19-02-2019

    Completed  
  • ORANGE || Yoshinori
    1.3K 275 17

    [COMPLETE] "Like the sun after it set,I want to see you again tomorrow" Di bawah langit berwarna orange kisah mereka dimulakan. Pahit,manis,kelam semuanya ada. "Di bawah langit yang berwarna Orange kita melakarkan sebuah kisah"-Yoshi "Di bawah langit yang berwarna orange juga kita mengakhiri kisah ini"-Seo Min Sorry...

    Completed  
  • You And I From The Beginning || Choi Hyunsuk✔
    371K 49.9K 46

    [Silverboys series Book 3] Berawal dari sebuah perjodohan~~~ #start: 20-11-2018

    Completed  
  • T E R T U K A R || Park Jihoon✔
    54.1K 13.2K 25

    [Treasure series Book 2] Gimana jadinya, kalau jiwa Park Jihoon si pentolan sekolah tertukar dengan jiwa Selli si gadis feminim yang tertindas di sekolah? Millenniums12, Maret 2021.

    Completed  
  • Babu || Kim Junkyu✔
    559K 97.8K 43

    [Silverboys series Book 10] "Lo harus jadi babu gua sampai lulus!" Starring: -Kim Junkyu -Song Naya (OC) -Ha Yoonbin -Han Jisung -Shin Ryujin -Noa Kazama -Yoshinori -Asahi -Etc. Cover by: @orbitseu_

    Completed  
  • [2] how to love;junkyu
    118K 24.8K 30

    ❝𝘵𝘩𝘢𝘯𝘬 𝘺𝘰𝘶 𝘴𝘰 𝘮𝘶𝘤𝘩 𝘧𝘰𝘳 𝘭𝘰𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘢𝘵 𝘮𝘺 𝘣𝘢𝘥 𝘩𝘰𝘶𝘳.❞ Kim Junkyu dapat melihat tak kasat mata. Copyrights 2O2O ©luminoust.

    Completed  
  • 𝐒𝐓𝐈𝐂𝐊𝐘 𝐍𝐎𝐓𝐄 || 김준규
    11.3K 1.9K 31

    ⟨⟨ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞 ⟩⟩ give love letters? nah, that's cliche. cuba bagi dia sesuatu yang jarang orang lain buat. tapi kenapa aku bagi dia sticky note hari-hari? akhirnya dia akan tahu kewujudan aku ke? © thesky_hoon ◩ start: 3/3/2021 end: 6/4/2021

    Completed