Select All
  • under control. (discontinue)
    290 33 11

    "Aku di kawal oleh sesuatu, tapi aku tak pasti ape" "PERGI!! JANGAN GANGGU AKU LAGI!!" "Aku perlukan pertolongan kau, hanya kau saja yang boleh tolong aku, aku takkan ganggu kawan-kawan kau lagi kalau kau tolong aku" "SOOMI... SOOMI BANGUN SOOMI!!!" Sebuah kisah dimana seorang gadis bernama Yang Soomi dan rakan-rakann...

  • Han Family
    147K 22.8K 129

    Complete ✅ Anda ingin melihat sebuah keluarga yang bahagia dan bertingkah aneh seperti manusia kurang perhatian? Tahniah! Anda berada di tempat yang betul! Di sini anda akan menyaksikan sebuah kehidupan keluarga Han yang bahagia, harmoni dan ehem!ー *berbisik* ga ada akhlak menjalani hidup mereka dengan penuh kerianga...

    Completed  
  • My Sad Stories~ Bangchan✔
    1.3K 168 5

    Kisah hidupnya menyedihkan namun dia tetap kuat menghadapinya..... Pelbagai cabaran yang perlu dilalui didalam hidupnya... Dia BANGCHAN..... ☆COMPLETE☆

    Completed  
  • ᴍᴇᴍᴏʀɪᴇꜱ ⨾ han jisung
    1K 153 8

    ❛ mengisahkan tentang 8 orang rakan baik yang ingin membantu memulihkan ingatan rakan mereka iaitu Han Jisung . Seorang remaja yang menghadapi masalah amnesia selepas terlibat dalam kemalangan . mampukah mereka membantunya dan mampukah Han Jisung mengembalikan ingatannya yang hilang ? ❜ " siapa Han Jisung ? " " Jisung...

  • [C] Fake Smile || H.J.S ✓
    13.1K 1.5K 17

    Han Jisung. Seorang remaja yang tinggal bersama ibu tiri dan abang tirinya. Dia telah kehilangan ibunya sejak berusia 9 tahun. Hanya bapa dia sahaja. Tapi kini dia tidak lagi tinggal bersama bapanya kerana bapanya sentiasa tiada di rumah. Hari harinya bukanlah seperti remaja yang lain. Dipenuhi dengan hari yang gembi...

    Completed  
  • [✔] ADIK ||Stray Kids||
    40.7K 4.4K 29

    вαηg cнıη- υωєєkkkk... υωєkkk!! ωσσjıη- ωєннн kσяαηg.. вαηg cнıη ηαk sυsυ!!! вαηg cнαη- jısυηg вαηgση!!! ρı ωαт sυsυ υтk вαηg cнıη!! нyυηjıη- σııı!! αηαk sαρє мєηαηgıs мємαłαм вυтα ηı!! ωα ηαk тı∂σ ρση тα∂αk sєηαηg!! jyρ- kłαυ kσяαηg мłs ηk jαgє.. вıαя sαyα jαgє.. ηı kαη αηαk αηgkαт sαyα skz- ησ!!!!!

  • [✔]DIARY ABANG STRAY KIDS
    92.2K 9K 99

    Author tak tau ape yang nak diperkatakan sebab author pon tak tau ape yang diorang tulis? YANG PASTI... JYP YANG PAKSA DIORANG TULIS DIARY NI!!! I REPEAT... JYP YANG PAKSA DIORANG TULIS DIARY NI!!!?? #straykids #JYP Entertainment

    Completed  
  • [✔] Stray kids Horror story
    23.3K 2.7K 11

    вiℓα кєsємυα αнℓi sτrαy кi∂s вєrcєriτα кisαн sєrαм мαsiทg-мαsiทg~ . . . . Attention!! -sape yang lemah semangat tidak digalakkan membaca.. kalau nak baca jugak lagi bagus😁

    Completed  
  • Fake Smile [𝐋𝐄𝐄 𝐅𝐄𝐋𝐈𝐗]
    15.5K 1.5K 18

    "Hiraukan perkataan setajam pisau dari orang-orang dan tersenyumlah kepada mereka"

    Completed  
  • Hybrid [ SKZ Applyfic ]
    770 114 11

    8 orang pemuda yang perlu membawa pulang hybrid kepada datuk mereka yang sangat terobsesi dengan manusia separuh haiwan tersebut. Sedari awal,amaran yang paling datuk mereka tekankan cuma... "Kubur dalam-dalam rasa simpati korang semua!Korang mungkin akan berjaya lawan cabaran yang akan datang kecuali satu...." Perasa...

    Mature
  • [C]Death Villa [Stray Kids Ft. BTS]
    15.5K 1.5K 15

    ❝ чσu cαmє, чσu díєd❞ Villa yang berhantu mencari mangsanya untuk melengkapkan 100 korban Villa itu memerlukan 16 mangsa lagi selepas berjaya mengambil 84 nyawa. BTS (7 orang) + Stray Kids (9 orang) = l6 orang! Berjaya kah Stray Kids dan BTS keluar dari Villa itu dengan selamat?

    Completed  
  • 【✔】DISTRICT9 ||sтяαy kı∂s||
    80.6K 10.3K 86

    "kαмı тαk kαcαυ нı∂υρ kσяαηg... sσ kσяαηg jαηgαη kαcαυ нı∂υρ kαмı!!" "ωєłł.. мємαηg kαмı ηı kαη σяαηg jαнαт.. sσ jαηgαη łαн kσяαηg вєяkαωαη ∂єηgαη kαмı!!" "kαłαυ kσяαηg ηαk нıηα kαмı.. kσяαηg нıηαłαн.. kαмı тαk kєsαн" *** sıησρsıs: мєηgısαнkαη тєηтαηg 9 σяαηg ρємυ∂α yαηg нı∂υρ ∂αłαм kєsєηgsαяααη.. ηαмυη sєgαłαηyα вєяυ...

    Completed  
  • STRAYKIDS ||CHATROOM||
    10K 868 9

    αραвıłα α∂ık-α∂ık sтяαy kı∂s ∂ıтємραтkαη ∂ı ∂αłαм sαтυ cнαтяσσм~📲

  • Rapper~ Han Jisung ✔
    1.8K 278 8

    Short Story For Han Jisung 한 지 성 StrayKids I'm The Best Rapper in this world~ Don't copy cat ♡~♡ ☆COMPLETE☆

    Completed  
  • Hellevator ©
    9.1K 976 16

    ! TRIGGER WARNING ! Han Jisung seorang remaja lelaki yang mengalami depressi untuk mengejar impiannya sebagai penyanyi. 8 rakannya sentiasa disisinya bagi menolong Jisung bebas dari sakit yang dihadapinya. Ditulis bagi memberi kesedaran masyarakat terhadap mental illness. Mari sama sama kita menolong mereka yang meme...

    Completed  
  • HYUNG
    8K 1.5K 11

    STRAY KIDS SHORT STORY (1-11 CHAPTER) Dia sanggup bekerja siang dan malam semata-mata hendak membesarkan adik-adiknya di samping ingin memenuhi segala keperluan mereka tanpa mempedulikan keadaan dirinya sendiri. Dialah malaikat yang berjasadkan tubuh manusia, tiada keluhan terkeluar dari bibir pucatnya walaupun tubuh...

    Completed  
  • MIROH : Always Together Forever
    44 7 6

    Mengisahkan 9 orang sahabat baik yang terpisah sejak sekian lama dan akhirnya berjumpa sejak sekian lama.... - Cerita ini menggunakan tiga bahasa iaitu Malaysia, Korea dan English

  • STRAY KIDS JOKES
    5.8K 599 37

    Malas nk tulis sipnosis... Kalau nk tahu baca jer... Korang boleh tgk telatah stray kids dkt sini..

  • DEPRESSION [Y.J.I]
    155 26 6

    on going | 200508 "dia xlayak la dlm group tu !" "knpa leader diaorg boleh tergerak hati nk pilih budak tu eh ?" "kenapa la ramai org backup dia ?" "entah dah la xpndai dance suara pun sumbang ada hati nk jadi idol" "jeongin maafkan hyung" "oi budak kenapa la kau xmati sekali dgn mak kau hah ? menyusahkan aku je" "...

  • Kim WooJin | Complete
    374 84 8

    author minta sangat untuk korang baca novel ni.. dan untuk stay.. tolong.. jangan kecam woojin.. selagi tak ada bukti jangan korang nak kecam dia.. Woojin dan straykids adalah family yang rapat.. jadi Stay.. kalau korang tetap kecam woojin.. hurm.. boleh buat dia bunuh diri aku bukan apa.. aku tak nak dia hilang kat d...

    Completed  
  • Dream - Han Jisung.
    26.9K 3.7K 22

    『 Stray Kids's First Fanfiction 』 + you really exist, aren't you ? ଽ click 'read' to know what happen to Han Jisung ! <3 「 COMPLETED 」 ₊❏❜ start - 05032019 ˎˊ˗ ₊❏❜ end - 28032019 ˎˊ˗ ₊❏❜ cover - by me ( fiey. ) ˎˊ˗ savagesquirrel ™ | 2019 ©

    Completed  
  • CLOSE | Han Jisung ff
    59 17 3

    "I don't know anything about you yet Even if I takes time to know slowly, I wan't you to get closer little by little"

  • HOMOPHOBIC. ||𝗠𝗜𝗡𝗦𝗨𝗡𝗚!
    2.2K 182 11

    When water meet fire 🥰 Start : 270321 End :310521 (Maafkan a/n kalau ayat cam budak darjah 5 mmg umur dh 17 tpi otak stil darjah 5😭 mix mix ayat Gen Z siket K bye)

    Completed   Mature
  • Finding Myself•S.C.B•[✔️]
    324 74 23

    -Kadang-kadang kau perlu gadaikan sesuatu yang berharga milik kau demi orang lain... Jangan risau, walau apapun yang kau gadaikan pada akhirnya semuanya akan berbaloi...- "Berbaloi ke aku jadi pembelot? " "Maafkan aku... " "Aku tak guna!... "

    Completed  
  • sleepwalker | han jisung
    756 176 12

    "did you come to make it right?" i arrived at university with an open mind, and delved into the life of new people, parties and chaos. of course i had expectations, but then i met jisung. and everything changed. intense friendships lead to selfish sacrifices, and unexpected desire turns into tangled confusion. in the...

  • BLOODSUCKER || MINSUNG
    28.7K 1.5K 24

    Jisung needs money so he finds a job being a maid. But what he doesn't know is that he's the only human at the large estate causing him to run into trouble, quite a lot. Especially with his new boss, Lee Minho. {Uploads - Whenever}

  • [C] Forbidden Love || Minsung ✓
    28.1K 2.4K 66

    lee minho × han jisung Cinta itu buta. Buta sehingga tidak dapat membezakan yang mana betul dan yang mana salah. Pada mulanya perasaan itu tidak pernah hadir. Namun apabila perasaan cinta itu hadir pasti akan muncul orang ketiga untuk menguji adakah cinta yang dibina itu kukuh. Memang pelik bagi masyarakat tapi apa ya...

    Completed  
  • Paranormal || Stray Kids
    468 156 7

    Semuanya bermula dengan perasaan ingin melakukan aktiviti paranormal oleh sekumpulan pelajar. Namun, malang yang tidak berbau membuatkan mereka sekumpulan terkandas di tengah-tengah hutan. Berjalan tanpa hala tuju membuatkan mereka terjumpa sebuah rumah yang besar di tengah-tengah hutan tersebut. Aktiviti paranormal...