Select All
  • ROSE'S [PREKUEL DHEO'S]
    910K 46.1K 23

    Sebuah prekuel novel Dheo's by Anjell Dheo Han X Nurissa Rose

    Completed  
  • ISTERI TUAN GHIBRAN | SU
    717K 76K 31

    She is mine❞ "Tuan muda, puan buat hal lagi dia curi ayam jiran." Menjadi suami seorang gadis yang nakal memang pilihan nya namun menjaga gadis itu bukan lah sesenang yang disangkakan oleh nya. "Tuan muda tuan muda eh tak sedar ker diri tu dah tua orang asyik panggil tuan muda."- Dahlia umairah. "Yang kau...

  • Possession √
    4M 166K 64

    Tengku Harith | Tya Irena Satu malam bersama orang asing di sisi masing-masing buat segalanya berubah. Selepas satu malam itu, Harith akan pastikan Tya menjadi miliknya sampai bila-bila Namun lain pula menjadi seorang Tya. Itu mustahil baginya, mana mungkin dua manusia boleh hidup bersama tanpa ikatan sah dan...

    Completed   Mature
  • His Remedy
    2.3M 211K 72

    [Complete] 2nd romance Pertemuan mereka berdua langsung tidak dijangkakan. Bersaksikan bintang di langit dan bertemankan angin malam, Elena dipertemukan dengan jejaka dingin dan penuh misteri itu. "I'm a man with my words, gorgeous.." - BLACK SALVATORE Apa yang dia tahu, Black Salvatore sentiasa a...

    Completed   Mature
  • My Husband Badboy
    1.6M 109K 84

    BADBOY SERIES 1 Tengku Aaron|Amanda Medina Tengku Aaron Danish-Jejaka 24 tahun ialah salah seorang most wanted yang dikenali ramai di universiti .Dia juga ketua kumpulan badboy yang terkenal di kalangan pelajar.Seorang yang kacak tapi suka permainkan hati wanita. AMANDA MEDINA-Gadis yang berumur 24 itu seorang ya...

    Completed  
  • IKATAN
    3.5M 186K 56

    (COMPLETED) Akibat kemalangan meragut nyawa kakak nya. Fasha tekad untuk mengambil Aileen sebagai anak angkat tetapi Dhani adik kembar kepada suami kakaknya yang turut meninggal saat kemalangan juga berhasrat untuk mengambil si comel kerana janji yang telah dibuat diantara dia dan arwah Kembarnya. Siapa yang bakal mem...

    Completed  
  • DR. ALPHA MALE
    622K 19.4K 15

    PENULIS: ANJELL TAJUK: DR. ALPHA MALE HARGA : RM27 (SM)/RM30(SS) Alpha Male. Kata kunci seorang alpha male adalah keyakinan! Yakin dengan rupanya. Yakin dengan gayanya. Dan dah tentulah yakin dengan percakapannya. Kalau tak, takkanlah terkeluar kata-kata ini ketika kali pertama mereka berdua berlanggar di depan sebuah...

  • Mikael's
    170K 13K 12

    STAND-ALONE sweetness series 1 ☕ Kahwin atas aturan keluarga? Nampaknya macam ye. "You're mine. Mark my words Mikael!" - Clarissa Medina. ⚠️Cringe ⚠️Grammar errors

    Mature
  • Dia Tetap Sempurna [PUBLISHED UNDER KARYA SENI]
    735K 35.7K 21

    Kisah Eskandar Arasyah x Dara Nailufar. Sekian. Selamat membaca ~ One day, you'll encounter with someone who wants to learn about your past, not to judge you but to understand and show you that you also deserve to be loved.~

    Completed  
  • WHEELCHAIR [니키] ᴇɴ⁃
    936K 92.2K 35

    A story of a girl was facing a critical accident in her life, was needed to be in the wheelchair because of the bad condition of her both legs. when everyone was leaving her behind and treating her harshly, there was a guy who accepted her at her worst. would you believe if the school bad guy accepts her at her wors...

    Completed  
  • MRS ZAFRAN HILMAN [ C ]
    417K 18.5K 56

    [ 1 r o m a n c e g e n r e ] "Bahagia sempurna baginya" [Highest rank] #4 - wattpadmalaysia #4 - lecturer #3 - perasaan #2 - perasaan #1 - perasaan #12 - percintaan #10 - percintaan #3 - takdir #2 - complete #1 - sweet Pertama kali, berlanggar dengan seorang lelaki memang membuatkan hidup gadis itu terasa terbalik...

    Completed  
  • Temptation √
    2.6M 128K 53

    Syed Farris | Bella Irdina Kerana aturan keluarga, mereka bersatu. Bella mula memasang niat untuk membuat sang suami jatuh cinta padanya. Cuma ada satu cara. Goda Farris! Habis-habisan. "Keep pushing me away. But in the end of the day. You will beg me to stay"

    Completed   Mature
  • The Unexpected Life
    3.1M 125K 78

    [COMPLETED] (𝙳𝚊𝚕𝚊𝚖 𝚗𝚒𝚊𝚝 𝚞𝚗𝚝𝚞𝚔 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚎𝚍𝚒𝚝) Luth Zariel and Arluna Aisyah. This is their story.. Permulaan hidup Arluna membawa dia ke sebuah dunia yang penuh dengan kejutan. Dia yang selama ini hidup di dunia kemewahan, dipenuhi kasih sayang, dipandang tinggi, terkenal dengan pangkat papanya ya...

    Completed  
  • Mrs. Uwais: My Wife From Heaven
    10.5M 466K 74

    (COMPLETED) Nur Hasya, atas alasan yang dia sendiri tidak tahu, dia telah menjadi buruan sesetengah pihak yang menyebabkan dia kehilangan seluruh ahli keluarganya sendiri. Uwais muncul sebagai hero dengan niat untuk melindungi gadis itu. Perkahwinan yang awalnya atas dasar simpati berubah kepada cinta. Uwais protectiv...

    Completed   Mature
  • AIDAN LUTFI | HIS LITTLE ANGEL / NEW VER ✔︎
    2.3M 216K 59

    Siapa sangka gadis kecil yang bernama Arya Amanda telah menarik perhatian si jejaka mafia Aidan Lutfi namun dibalik muka yang cantik lagikan comel itu , Arya mempunyai penyakit childish. Walaupun umur Arya 20 tahun tetapi daya pemikiran Arya seperti budak 2 tahun Dan paling mengejutkan ialah apabila si ketua mafia y...

    Completed  
  • I AM NOT FOR SALE [NOVEL]
    3.7M 27.8K 13

    Warning! Novel ini memerlukan kesabaran yang tinggi. Jika tidak, anda bakal mengeluarkan kata-kata kesat. Sekian, terima kasih. Neldia rose, nama sahaja macam kaya tapi hanya orang kampung biasa. Tahap kesombongannya kalah orang bandar. nak pikat? Di beri bunga, di buang ke tong sampah. Di bagi cincin, di ambil t...

    Completed  
  • The Zarif Haikal Possession
    3.2M 153K 91

    Zarif Haikal menatap Zara tajam. Gigi diketap kuat menahan perasaan geramnya pada Zara. Zara menunduk diam. Getaran pada badan Zara boleh dilihat dengan jelas. " Jangan harap kau boleh pergi dari aku Zara ". Ujar Zarif sinis. Zara tergamam. Apa yang dia boleh lakukan? Lelaki di hadapan dia ini punyai segalanya. Man...

    Completed   Mature
  • Uwais Pierre S1 ✓
    1.2M 93.1K 85

    [Completed] ⚠️Tak suka konflik berat, unnecessary things or anything else, please stay away 🔜Akan diunpublish ⚠️Kawasan Larangan Kahwin dengan cikgu sendiri? ❝The saddest part in life is saying goodbye to someone you want to spend your lifetime with.❞ All Rights Reserved ©_EISHA START : 15 MARCH 2021 END : 24 JUNE 2...

    Completed   Mature
  • MR LUTH: AKU BUKAN MALAIKAT |NOVEL|
    1.7M 111K 70

    |ROMANCE+THRILLER| HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA TELAH DIJADIKAN NOVEL/EBOOK "Ya, aku memang gila. Gila cintakan isteri aku. Hawa Sofiah." Siapa sangka? Pertemuan yang tak dirancang itu telah menyatukan Hawa dan Luth kerana perbuatan terkutuk orang ketiga di dalam rumah agam Tuan Haji Zamani. Hari itu, telah merasmi...

    Completed  
  • BE MY BABY GIRL | C | A R S •3•
    6.1M 264K 80

    [ 3rd BOOK = ARS ] ___________________ Mawar Qaisara gadis istimewa yang mempunyai IQ budak 6 tahun. Dirinya sama macam kanak-kanak yang lain. Manja! Nakal! Semuanyalah. "Taknak! Mawar nak ice cream!"-Mawar "No! Nanti mama marahlah!"-Riz Haikal Hanya Riz sahaja yang melayan sikap manja Mawar. Disebabkan keistimewaan...

    Completed  
  • My Love Mr Professor ✔ (Completed)
    303K 13.4K 60

    Genre : Romance | Fantasy Nama diberi, Nur Alyna, seorang gadis yang kecil molek. Dibesarkan di dalam sebuah keluarga yang serba-serbi kemewahan. Ayahnya merupakan seorang doktor berpangkat tinggi manakala ibunya merupakan professor yang dikenali ramai orang. Dia pula hanya anak tunggal, tiada adik-beradik yang lain. ...

    Completed   Mature
  • PLAYGROUND 2100 [선우] ᴇɴ⁃
    281K 39.3K 28

    a story of a girl who loves to go to the playground just to see her crush every 9 at night ended up facing a crisis in her life. She was struggling to find money to pay for the surgery that will be the only way for her to be cured of her disease in 30 days before the birthday of his crush. Will she be able to have th...

    Completed