Select All
  • [OG]My Heartbeat For You
    1.1K 162 9

    Status : On going 🌺 "Kenapa aku rasa macam kenal dengan dia ni? Aku pernah kenal dia ke?" "Kau dah kenapa pandang aku macam tu? Ada apa-apa ke kat muka aku?" "Eshal, pehal kau tenung lelaki tu macam nak tembus? Kau kenal dia ke? Btw kan... handsome gila mamat tu. Dahlah tinggi semacam" "Dia cam ke kau siapa?" ***** "...

  • [OG]Puteri Husna Dylania
    996 105 13

    Yakin betul awak?Mampu ke awak nak lembutkan hati saya ni?Walaupun awak suami saya tapi hati saya tetap bukan milik awak - Una Saya takkan lepaskan awak!Awak milik saya selama-lamanya! - Ivan ___ Sejak Maira tinggal kat sini saya dah betul-betul pasrah yang awak bukan milik saya lagi.Perkara yang sangat menyakitkan ia...

  • ITZY Profile
    7.5K 404 6

    ITZY profile and facts

    Completed  
  • [C]Nasuha Cassandra
    898K 32.9K 120

    Old title : You're Mine Sweetie Status : Complete 🌺 Hidup gadis yang bernama Nasuha Cassandra berubah dengan sekelip mata setelah dia disahkan hamil.Namun dia langsung tidak pernah disentuh oleh mana-mana lelaki!!! Dia masih belum berkahwin dan dia tidak mengenali mana-mana lelaki kerana dia tidak selesa dengan lelak...

    Completed  
  • [OG]Your Dearest Pilot
    1K 116 7

    Status : On going 🌺 Selamba,mulut laser,mulut puaka,tomboy,nakal memang tak lari dari gadis yang bernama Qalisha Nur Sumayyah. Siapa yang tak kenal Mayya? Semua orang kenal lagi-lagi kepada yang suka sangat cari pasal dengan dia.Memang masaklah.Al kisahnya...jangan cuba nak balas balik apa yang dia cakap kalau tak na...

  • [H]A.I.S.Y
    1.8K 241 9

    Status : On going 🌺 Aisy Nur Aurora,gadis bertudung litup yang agak pendiam tapi dalam diam dia cuba membantu sesiapa sahaja yang dia pikir memerlukan bantuan. Jeon Jungkook, seorang yang sentiasa ceria tapi dalam ceria dia,dia selalu membuatkannya berasa tertekan.Tertekan jika sesuatu yang dia mahu tapi tidak dapat...

  • [1]WOL.VE
    4.3K 338 25

    Wolf+Love=Wolve Segalanya bermula dari sini. Siapa sangka keputusan aku untuk join family day belah ibu instead of kenduri kat kampung ayah bakal membawa aku berhadapan dengan tragedi terbesar dalam hidup aku. "Si bodoh yang buang masa!" Tempat yang menemukan aku dengan 'Si dia'. 'Si dia' yang tak kenal erti seny...

    Completed  
  • [OG]Not Our Destiny
    4.9K 547 12

    Old title : Diari Cinta Airis Status : On Going Hidup Airis Malaikha ibarat sunyi dan sangat membosankan kerana tiada yang sudi berteman dengannya.Hal ini kerana dia merupakan seorang yang istimewa dan menghidap penyakit jantung yang kronik. Tambahan pula dia sering menghabiskan masa di hospital kerana penyakit yang d...

  • [C]Dia Askar Aku Cikgu
    386K 18.2K 47

    Status : Complete 🌺 Saya seorang yang sangat mudah berurusan kalau awak serius dengan apa yang kita kena lakukan- Syifa'Mawardah Maafkan saya.Saya yang salah saya minta maaf sangat-sangat Wardah - Irfan Amsyar ***** Ya memang pelajar perempuan yang jumpa dulu itu saya.Dah tepilah!Saya nak keluar.Macam mana saya nak k...

    Completed  
  • [C]Nasuha Cassandra S2
    120K 9.5K 72

    Old title : You're Mine Sweetie S2 Status : Complete 🌺 Please... just go away.You hurt me so much- Nasuha Cassandra I'm so sorry....Abang minta maaf.Abang takde niat nak buat sayang macam ni.Abang sayangkan isteri abang dan anak-anak kita.Please forgive me sayang- Ian Naufal Park I'm his first love.I'm his first woma...

    Completed