Select All
  • [✓] Suami Sebelah Meja | 박지민
    650K 65.5K 200

    "Hi sayang. Kerja sekolah semalam dah siap?" Park Jimin duduk dihadapan aku lalu membelek buku latihan aku. "Tak payah sibuklah!" . . Short highschool fanfic ! Add to your reading list 🌸 Highest Ranking: #1 fanfiction #1 kpop #1 jhope #1 jimin #1 suga #1 hoseok #2 jeonjungkook #2 namjoon #3 jin #4 parkjimin

  • Sweetness Overload | 전정국 ✔
    368K 39.9K 44

    KNOWN AS BIPOLAR HUSBAND #3 in fanfiction [ 081017 ] BACAAN 15+ KE ATAS. ━━ Kisah cliche tentang Jeon Jungkook dan juga Lee Yuha yang dipaksa untuk berkahwin walaupun tidak mengenali satu sama lain. Tetapi perkahwinan mereka itu tidaklah terlampau janggal seperti pasangan dipaksa berkahwin yang lain kerana hari-ha...

    Completed  
  • [C] Suami Tak Sweet •Min Yoongi•
    347K 48.4K 52

    Dia poyo. Dia dingin. Dia, suami tak sweet. •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° Min Yoongi x Park Jihee Kim Taehyung x Park Roseanne Jung Hoseok x Kwon Ae Ran •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° start: 17 December 2016 end: - Note: SILA BACA 'CURANG' DULU SEBELUM BACA FANFIC NI :)

    Completed  
  • Snap + jjk
    974K 144K 79

    2017 [completed] + she forgot to silent phone while trying to snap her crush

    Completed  
  • Milk Tea + jjk
    136K 24.5K 51

    2020 [completed] + between same gurl

    Completed  
  • Who are you ; pjm
    259K 50.4K 53

    "Friends can break your heart too." Starting; 21 January 2019

  • Ghost + jjk
    69.7K 14.3K 32

    2021 [completed] + seketul hantu yang tersangkut di dunia nyata

  • [SIRI FERDOLL] Menantu-Menantu Imam •bts•
    277K 40.5K 79

    + " Nak masuk meminang anak aku? Hafal surah-surah lazim? Tahu ayat kursi? Al-Quran dah khatam berapa kali? Solat 5 waktu cukup ke tidak? " - nak pinang anak aku, ambil hati bapak dia dulu dedicated to ; Ferdoll Squad

    Completed  
  • [𝗢𝗚] 𝗨𝗧𝗨𝗦𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗥𝗜 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗜𝗧
    804K 96.8K 87

    ❀ Mengisahkan tentang seorang sahabat Youngbin bernama JEON JUNGKOOK yang sudah lama memendam rasa sayang pada seniornya yang bernama LEE JIEUN. Dan kini Youngbin mendapat tugas untuk menolong rakannya itu untuk mendapatkan si sang kekasih hati. Amaghi lah kita tengok perjuangan lucu Kim Youngbin yang bongok dalam men...

  • [C] Mr. Freddo : Jeon Freddo
    593K 66.8K 68

    S1 & S2 "Cuba curi hati aku. Jikalau kau mahukan CINTA aku" SEASON 1 [COMPLETE] JEONFREDDO SEASON 2 [COMPLETE] SERIAL CHEATER

  • ʙᴛꜱ ʀᴀᴍᴀᴅᴀɴ
    26.3K 2.4K 23

    ʙᴛꜱ ɪꜱʟᴀᴍɪᴄ ғᴀɴғɪᴄᴛɪᴏɴ ᴄᴀꜱᴛɪɴɢ ʙʏ ; ᴀʟʟ ʙᴛꜱ ᴍᴇᴍʙᴇʀꜱ

    Completed  
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4.1M 475K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [C] Malaikat Kiriman Tuhan || 박지민
    62.2K 10K 45

    Dia malaikat tanpa sayap yang dikirimkan Tuhan untuk melindungiku. Beautiful cover by @milkycollab p/s: Untuk sayangku yang manja, Park Jimin.

    Completed  
  • [C] Suami Mulut Puaka •Jeon Jungkook•
    431K 62.5K 35

    Setiap patah kata keluar dari mulutnya, tersangat puaka dan menghiris hati.

    Completed  
  • ✔Math gi mampos │ JJK
    206K 24.4K 40

    + Aku percaya math patut gi mampos dan aku percaya dia patut gi minang aku (Just a comedy fanfiction) ㅡCOMPLETE ㅡ22/3/2018 - Publish ㅡ30/7/2018 - End (Top ranking ; ♛#1 in Fanfiction)

    Completed  
  • [C] Bangtan Ramadhan?! [ MALAY FANFICTION ]
    110K 12.5K 20

    " Sebagai anak yang soleh, kita mestilah berpuasa dibulan ramadhan. " " Kesabaran juga perlu ditingkatkan!! " ____________________________________ Started :- June 6, 2016 End :- July 16, 2016 Yang ingin mencuba, Popo a.k.a si HakakGojes ❤

    Completed  
  • [√] Suami dari Neraka ° jjk
    749K 76.4K 66

    "Aku terima nikahnya Wafa Nur Zara Binti Abdul Malik dengan mas kahwin RM250 tunai." -Taufiq Danial Jeon ••• - Islamic Fanfiction Malay - Cover by @_bunnyeon | B100 Graphic Shop ♥ Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil ikt...

    Completed  
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    318K 30.2K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • [C]Misi Hancurkan Hati | JJK
    176K 24.2K 23

    Tiada siapa yang berani dekati Jeon Jungkook. Hanya seorang gadis sahaja yang mampu jinakkan lelaki segarang itu. Start : 22/9/2018 Status: Completed on 13/10/2018 Cover by: @nenektwa- ❤ #1 in fanfiction (10/7/2020)

    Completed  
  • 전정국 ᭣᭫ Online Pregnant √
    46.8K 5.8K 19

    pregnant after online shopping • Jeon Jungkook • 160420 ©ABAHWONHO2020 ⎚ APRIL ⌘ clvertae ༻ cover cringe ending , and unexpected ending . Btw im sorry for the fakehope - author

    Completed  
  • [✔] Terkahwin Tanpa Sengaja ➷ taehyung
    477K 51.7K 65

    ⊱ ──────꒰ 2017꒱────── ⊰ 〖 COMPLETED 〗 ❝ Pain makes you stronger , Tears makes you braver , Heartbreak makes you wiser . So thank the past for a better future . ❞ Ini bukan perkahwinan yang dipaksa mahupun perkahwinan yang disebabkan cinta tetapi perkahwinan ini adalah perkahwinan ' pembalasan dendam ' antara dia dan...

    Completed  
  • [ COMPLETE ] Captain ; Park Jimin
    154K 16.6K 50

    | Park Jimin X Jeon Haerin | Jeon Haerin, bertunang secara paksa selama hampir dua tahun. Sedikit pun dia tak pernah melihat wajah tunangnya. Lelaki itu terlalu misteri. Mesej tidak pernah. Call lagilah mustahil. Cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ -- ©mintyon- malay fanfiction

    Completed  
  • Suami dari Darkweb ✔
    95.6K 12.2K 19

    Beli suami dari Darkweb ? + Jeon Jungkook crєαtєd вч ; @ ʜᴡᴀɴɢᴇᴜᴍᴀᴋɴᴀᴇ

    Completed  
  • 𝑭𝒊𝒓𝒔𝒕 𝑺𝒏𝒐𝒘 [ 𝑫𝑰𝑩𝑼𝑲𝑼𝑲𝑨𝑵 ] • jjk
    72.3K 6.7K 35

    Bangun daripada tidur dan menyedari dirinya berada di atas katil asing , tidak langsung mengingati malam panas yang dilaluinya malam semalam. " Tak sangka kau tempah aku " Dan semuanya berubah menjadi huru hara tatkala salah faham berlaku dan kesucian makhotanya diragut oleh seorang insan yang langsung tidak dijangka...

    Completed   Mature
  • ❝ 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗔𝗡 𝗪𝗜𝗧𝗛 𝗛𝗜𝗠 ❞ ㅡ 𝗝𝗜𝗠𝗜𝗡
    225K 33.7K 103

    ㅡ let's create a beautiful moment in ramadan together , dear ! ♡ published on : ㅡ 1st ramadan 2018

    Completed  
  • [C] Free Topup ♡JJK
    286K 38.3K 90

    Unknown number yang baik hati nak sedekah topup secara percuma. Kau nak? Aku nak! Woi topup free kot. Siapa yang taknak? Jungkook's|2018 snowflwr's work Credit goes to budak-budak startsthetic yang extra. ❤✨

    Completed  
  • ✔ Fortune Teller
    115K 21.3K 30

    "jangan keluar rumah hari ni lepas pukul 6 petang" Tidakkah pelik bila seseorang yang tidak dikenali datang secara tiba-tiba dan kata jangan buat sesuatu. Hanya sebab dia boleh melihat masa depan.

    Completed  
  • ✔ Encik Pengubah Cuaca
    295K 49.1K 43

    ▪▪Jangan buat Jeon Jungkook menangis, nanti banjir satu negara▪▪ Apabila seorang jejaka bernama Jeon Jungkook tidak suka bergaul dengan masyarakat sekeliling disebabkan masalah yang dihadapi olehnya. 《cuaca berubah mengikut mood nya》 "tahu tak kenapa lepas musim bunga tu. Musim panas yang datang?" -Jeon Jungkook- "se...

    Completed  
  • Lagenda Crush Durjana ; jjk
    1.7M 170K 80

    "Trust me when i say, i'm staying through hardship. Love still remain ." ♡'・ᴗ・'♡ ; dalam proses Re-write. [2017-2020] Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018 ♡ ; LCD VER 2020 start : 22 September 2020

    Completed  
  • 전정국 ᭣᭫ Encik Serba Canggih √
    41.2K 5.4K 22

    Negara dilengkapi alat canggih •Jeon Jungkook • 270320 ©ABAHWONHO2020 ⎚ MARCH ⌘ STARBEAMBABE ༻ cover

    Completed