Select All
  • Saranghae, Mafia! | Kim Taehyung [ COMPLETED ]
    88.7K 6.7K 51

    Mewarisi perniagaan mendiang ayahnya merupakan satu tanggungjawab yang harus dipikul. Namun, ayahnya terlibat dalam dunia gangster. Yang perlu dituruti oleh lelaki ini. Menjadi seorang gangster sudah sebati dalam hidupnya. Sampailah hadirnya gadis ini mengubah hidupnya 360 darjah! " Selama 4 tahun aku jadi gangster...

    Completed  
  • (✓) мαƒια'ѕ[Park Jisung]
    36.8K 4K 27

    Tak disangka pandai di sekolah,dibuli di sekolah tetapi seorang mafia diluar sekolah. No matter what they say, No matter what they do, You always mine. Start : 14 December 2020 End :4 February 2021 📌 Maaf sekirannya terdapat kesalahan bahasa atau menggunakan perkataan yang melampau 📌 Kejadian di dalam cerita ini tia...

    Completed  
  • Wife Mafia, Husband Gay || V ✔
    90.7K 6.2K 31

    Apa akan jadi kalau seorang ketua Mafia yang paling digeruni tetiba menjadi lemah apabila berhadapan dengan seorang SquidBob (Squidward + Spongebob). Yesh nickname tu adalah gelaran bagi bakal suaminya yang agak sotong, penakut, lembik, manja, agak tidak pandai dan akhir sekali gay baginya. Yang peliknya, Tn. KIm a...

    Completed  
  • mafia husband(HIATUS)
    76.8K 3.9K 15

    hidup jung ari brubah 100% . disebabkn bpaknya trdesak duit bpknye snggup mnjual nya kpde mafia dan siapa sngka mafia itu jtuh cnta dgn dye. first time buat fanfic sorry la author x pndai sgt wt ff tpi aii cbe.

    Completed  
  • MAFIA JEON ; 전정국
    45.2K 6.4K 56

    1ST BOOK by ddyjung JEON JUNGKOOK'S FANFICTION "Mafia Jeon. Remember that name." | Romance + Action + Thriller + Dark | Start : 7 December 2020 End : 28 July 2021 15 +

    Completed  
  • [C] Mafia's Spy (Malay Fanfic)
    169K 7.9K 59

    Cover by - nthnghre She was a nerd She was a rapper She was owner for the famous cafe She was Ice Princess She was a Mafia's Leader 5 identity 1 person in 1 time?? Impossible for us but not for her. Searching for r man who KILLED her parents and stepmother , she was able to conceal his REAL IDENTITY. Every day , cynic...

    Completed  
  • 𝑴𝒂𝒇𝒊𝒂 𝑯𝒖𝒔𝒃𝒂𝒏𝒅 , PJM ( 𝗖 )
    177K 13.4K 33

    Disebabkan hutang Yang belum dilangsai oleh appa tirinya, Jung Jihye menjadi mangsa dan dipaksa untuk berkahwin dengan seorang... MAFIA!! Adakah akan ada rasa cinta Dan sayang dalam diri Mafia tersebut? Nak tahu ending, sila tekan read. × copy story aku, kau tidur dalam kubur × × tak vote, aku hempuk korang × Start...

    Completed  
  • MAFIA LOVE || Byun Baekhyun√
    55K 5.1K 23

    byun baekhyun adalah seorang mafia terbesar di seoul.. Dia adalah lelaki yang ganas dan kejam.bayangkan berkhawin dengan seorang perempuan yang dungu, blur dan kuat membebel.. " okay lah aku pun dah penat nak kutip duit dekat keluarga miskin macam korang ni apa kata aku bagi satu syarat dan sekelip mata hutang jantan...

    Completed