Select All
  • F A I R Y T A L E . MYG 【C】
    1.8K 256 10

    ▔ a short story of Min Suga ° ❝ It hurts me a lot when i know the fairytale are not becoming true ❞ Kisah dongeng yang tidak menjadi kenyataan. Biarlah kita cipta kisah dongeng kita sendiri. Di mana kau putera raja dan aku kekasihmu. Meskipun pengakhiran tidak bahagia , cukup segala kenangan...

    Completed  
  • What A Witch ✓
    225 70 1

    "Do you wanna see tahi lalat?" Copyright © 2021 by pottaetto | oneshot

    Completed  
  • 𝘩𝘦𝘳 ; 𝘦𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘭 | ✓
    877 213 22

    "Everyone should deserve second chance, right?" Hilang kepercayaan daripada keluarga sendiri, dihina, dicerca, dicemuh. Itulah nasib yang dia alami selama hampir 20 tahun menjejak kaki di bumi. Kasih sayang? Apa itu. Yang dia tahu hanyalah penderaan. Penderaan fizikal dan mental. Hasil tangan abang-abangnya sendiri. ...

    Completed   Mature
  • [C] Ice Girl | 민윤기
    415 191 31

    Apabila seorang perempuan yang berasal dari planet ' ice ' datang kebumi untuk merasai bersekolah di planet asing , mula terjatuh cinta pada salah seorang lelaki yang bernama Min Yoongi di dalam satu group yang paling cukup popular di sekolah barunya . Dan group itu bernama BANGTAN . Mampukah dia menyembunyikan kuasa...

    Completed  
  • ii. cat boys ➳ yoongi
    297 151 11

    persamaan seorang manusia berwatakan kucing dengan seekor kucing. 「 complete ! 」 © cheesseung 2021

  • Forgotten . 윤기 | ✓
    420 207 14

    ─── 𝗠𝗜𝗡 𝗬𝗢𝗢𝗡𝗚𝗜 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗜𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 ❛ If time can really turned back, give me one last chance. ❜ Aku nak hidup. Aku nak ada seseorang di sisi aku. Itulah kata-kata gadis bernama Ryu Haneul. Siapa sangka? Di kala dia berada di bawah, ada seseorang yang selalu mendampingnya. Disebabkan seseorang itu, hati Haneu...

    Completed  
  • 𝐇𝐈𝐋𝐀𝐍𝐆 - BTS
    964 533 12

    Apa yang kau rasa apabila tersedar dari tidur dan mengetahui 7 orang remaja lelaki yang amat kau sayangi dan minati tiba-tiba hilang tanpa berita? Malah orang sekeliling kau juga tidak mengetahui kewujudan mereka; seolah-olah mereka tidak pernah wujud. Itulah apa yang berlaku kepada Park Ara. Apakah yang akan dilakuk...

  • 𝐉𝐚𝐦 | 민윤기 .
    3.3K 1.6K 21

    ❝ Wait for me juseyo. ❞ - Min Yoongi - S1 - Start : 15 Mac 2021 End : 15 Mac 2021 - S2 - Start : 24 Jun 2021 End : 24 Jun 2021 © itsdeehere | 2021

    Completed  
  • © closet , myg
    355 177 5

    ❝ pesan aku , jangan tidur dalam almari ❞

  • © change body , myg
    17.1K 4.4K 21

    ❝ jadi perempuan ? hilang swag weyh ! ❞ p/s ; penulisan yang sangat menyakitkan mata. kemungkinan mata anda tidak dapat diselamatkan jika anda membaca karya ini.

  • [SU] Flower Road | Min Yoongi
    33 1 2

    "Jika diberi peluang untuk hidup sekali lagi, aku pasti tidak akan hidup seperti kini." Hajatku tercapai. Kali ini, Let's only walk the flower road. Status : Slow update.

  • [C] Blindfolded | MYG
    142 56 7

    Ego, buatkan dia berpura pura buta. Start: 30/01/2021 End: 31/01/2021 Status; Completed

    Completed  
  • MY EUPHORIA -MYG-
    4 2 1

    Min yoongi fanfiction Kisah Park jiyeon gadis berdarah cina itu yg dipandang sebelah mata "saya sebenarnya suka awak" semuanya berubah sekelip mata apabali gadis itu mengalami amnesia

  • Patient | myg ✓ 🆕
    32 18 6

    "As long as you're all happy I'll be happy too"-yoongi 🖇 26/10/2021 - [S/E] P/s dah setahun dlm draft. Kalau rajin aku re-edit yang mana perlu:) 0.9

    Completed  
  • © i need u , myg
    281 140 9

    ❝ we must be together , forever ❞

  • DARKNESS || MYG
    683 189 39

    That's night [+18]

    Mature
  • The Secret Of Heart (MYG)
    117 19 9

    Seorang perempuan yang difitnah oleh kembar sendiri hanya dikerana seorang lelaki kaya dan lebih baik. Walaupun begitu, dia tetap tabah dan sabar mengahadapi kehidupan. Bukan hanya dibenci oleh seorang wanita tua bergelar ibu tapi juga saudara kembar dan abang kedua bersama isteri. Dia tidak tau apa salah dia sehingga...

  • MY COLLEGE LOVE || MYG
    265 64 11

    "kau ingat kau famous,kau idol,kau boleh sesuka hati nak judge aku,sorry bro kalau tu yang kau pikirkan , kau salah,aku bukan orang yang senang tunduk kat orang lagi ii orang bongkak macam kau. setakat idol famous bawah company boleh duduk bawah jambatan la!!! .sedar la diri tu bukannya hebat mana pon nak judge ii ora...

  • [re-edit] 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐋𝐨𝐯𝐞 ∅ 𝗠𝗬𝗚
    1.1K 94 3

    ♡︎ 𝗠𝗜𝗡 𝗬𝗢𝗢𝗡𝗚𝗜 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗜𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 ♡︎ Genre : fanfiction + comedy Status : re-edit ( in hiatus ) 𝘢𝘬𝘶 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘢 𝘣𝘢𝘨𝘢𝘪 𝘢𝘯𝘫𝘪𝘯𝘨 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘬𝘶𝘤𝘪𝘯𝘨 . 𝘢𝘱𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘢 𝘣𝘶𝘢𝘵 𝘵𝘢𝘬 𝘬𝘦𝘯𝘢 𝘥𝘪 𝘮𝘢𝘵𝘢 𝘢𝘬𝘶 . 𝘥𝘢𝘯 𝘢𝘱𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘢𝘬𝘶 𝘵𝘢𝘬 𝘬𝘦𝘯𝘢 𝘥𝘪 𝘮𝘢𝘵𝘢 𝘥...

    Completed  
  • Humanoid¹ : | The Secret Path |
    4.6K 681 38

    +: "Orang tua tua pesan, kalau kita terjun dalam kolam di pulau sunyi ni pada waktu bulan purnama, kita akan berubah jadi duyung!" :+ +¤ : "lakukan 1000 kebaikan, kalian akan kembali menjadi gadis normal semula" : ¤+ *kita tak boleh bersama. Kerana kita adalah spesies yang berbeza. ^: "darah yang mengalir dalam tubuh...

    Completed  
  • ♡ : ᴅɪᴀʀʏ ꜰᴏʀ ᴍʏɢ
    147 68 15

    '' ᴍᴀʏʙᴇ ɴɪ ᴋᴀʟɪ ᴛᴇʀᴀᴋʜɪʀ ᴀᴡᴀᴋ ᴊᴜᴍᴘᴀ ꜱᴀʏᴀ , ꜱᴀʀᴀɴɢʜᴀᴇ ''- ʏ/ɴ '' ᴋ-ᴋᴀᴜ ᴛᴀᴋ ʙᴜᴀᴛ ʟᴀᴡᴀᴋ ᴋᴀɴ ? ''- ꜱᴜɢᴀ • ᴀᴘᴀ ʏᴀɴɢ ᴛᴇʀᴊᴀᴅɪ ? ᴀᴅᴀᴋᴀʜ ᴄɪɴᴛᴀ ʏ/ɴ ᴛᴇʀʜᴀᴅᴀᴘ ꜱᴜɢᴀ ᴀᴋᴀɴ ᴅɪʙᴀʟᴀꜱ ᴅᴇɴɢᴀɴ ʙᴀɪᴋ ? ᴍᴀʜᴜ ᴛᴀʜᴜ ᴀᴘᴀ ʏᴀɴɢ ᴛᴇʀᴊᴀᴅɪ ꜱᴇᴛᴇʀᴜꜱɴʏᴀ ? ꜱɪʟᴀᴋᴀɴ ʙᴀᴄᴀ •

  • [C] Violet | BTS
    69.1K 9.5K 16

    4 jejaka merbahaya. Anda sebagai tawanan. Adakah wujud jalan keluar? Start: 8 Jun 2019 End: 23 Ogos 2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design

    Completed  
  • [COMPLETED] Pain In Love 고통 사랑에 (Suga BTS)
    43.1K 5.7K 8

    "Awak nak makan?" "Tak nak. Saya dah kenyang." Lembut dia jawab. Aku macam nak nangis sebab dia jawab soalan aku. Panjang dia jawab. Tak pernah dia jawab macam tu. Serius. "Nak air? Saya buatkan." Dia diam sekejap sebelum menjawab... "Saya tak nak apa-apa. Saya cuma nak..." dia gantungkan ayat. Aku pandang dia. Muka d...

    Completed  
  • Brothers ||Suga × Woozi|| [ C ]
    55.3K 7.1K 51

    Suga swag × Woozi swag BTS tak betul × Seventeen Gila "Hyung, Woozi sayang hyung" "Hyung pun sayang woozi" Keluarga bahagia tak semestinya bahagianya akan bertahan lama hanya dengan satu takdir mereka berdua menjadi anak yatim piatu dan tiba-tiba peristiwa yang tak sepatutnya mereka tahu telah terbongkar oleh seseora...

    Completed  
  • [ COMPLETED ] Ambulophobia 복부 공포증 (Min Yoongi)✔
    19.3K 3.3K 32

    ❝ It's okay. I will stay by your side. Aku takkan tinggalkan kau lagi. Aku janji. Itu bukan kesilapan kau, itu kecuaian aku sendiri. ❞ -Min Yoongi- ❝ Awak yakin yang saya boleh sembuh sepenuhnya? Awak yakin ada cara untuk atasi phobia saya ni? Saya rasa cuma nak awak supaya jangan tinggalkan saya, itu je. ❞ -Jeon Haer...

    Completed  
  • PSYCHOPATH S2 [Min Yoongi]
    4K 432 19

    Rumah tangga yang dibina hancur berantakan.Yoongi rela mengejar cinta gadis lain dari mengejar cinta isterinya. Demi dendam terhadap Yoongi, 'dia' sanggup menghancurkan rumah tangga yang terbina.Demi cinta Jessica, 'dia' sanggup melakukan apa sahaja. Demi sebuah pengorbanan,Jessica sanggup pergi meninggalkan Yoongi.De...

  • Delivery Gone Wrong [Editing]
    57.8K 4.2K 14

    On July 6th, in celebration of National Fried Chicken Day: Namjoon SEEMS calm but is lowkey having a mental breakdown. Jin is silent along with Hoseok, and Yoongi looks like his head will bust out in flames any second now. Taehyung's a blind moron that can't read the situation, while Jimin's a floundering goldfish w...

  • fat ; min yoongi
    52.8K 5.3K 18

    -Dia seorang perempuan yang dulu penah diejek,dimaki-hamun, di buat bahan lawak dan sebagainya. Tetapi itu dulu. Sekarang, dia dah slim lagi slim dari iphone 7 plus kau tu. Sampaikan seorang lelaki yang setia membuli dan mengejeknya di sekolah menengah terjatuh hati terhadapnya. ▷Started : 5 Aug 2016 ▷Ended : 16 Sep...

    Completed