Select All
  • RoyalNerd
    83.8K 5K 34

    Highest rank[#no.1 prince ranking] (3 April 2020), [#no.1 schoollife] (24 Mei 2020) and [#no.61 school ranking] (28 March 2020) oo..em..giyy! I wanna kerai🙈💞 Seorang putera raja yang ingin mencari gadis yang benar2 tulus mencintainya tanpa memandang harta dan pangkatnya. Oleh itu, beliau menjalankan misinya di sekol...

  • Nerdy Spy Girl
    19.6K 2.3K 26

    ●︿● I just want to find the truth ●︿● Digelar 'nerd' kerana pemakaiannya yang tidak mengikut trend dan sering dibuli. Tidak ramai yang tahu dia berdarah kacukan Melayu, Inggris dan Perancis. Menjadi seorang spy yang terhandal bukanlah mudah. Ramai musuh yang sentiasa mencari identitinya disebabkan hanya beberapa oran...

  • THE ACE ✓
    76.7K 9.8K 26

    Estefany Coco. Seorang gadis biasa yang suka mengembara dan merakamkan gambar . Dia sentiasa bersama kamera nya sepanjang masa. Ibarat kamera itu merupakan separuh daripada nyawanya. Tetapi siapa sangka? Hanya kerana satu gambar yang dirakam olehnya, kehidupannya berubah 100%! . "Kau siapa" ujar lelaki berhoodie puti...

    Completed  
  • APHONIC #1 (Oxford) ✓-PREVIEW- (DITERBITKAN)
    205K 4.5K 14

    Terbitan : Fajar Pakeer Penulis : Hyun Yunzz (Jalan cerita di dalam wattpad tidak sama seperti di dalam novel) Kepercayaan, ketidakadilan sudah hilang sejak munculnya kenyataan yang menyakitkan. Ada naluri yang kosong, tiada jawapan mengenai setiap petualang. Ada ancaman yang marabahaya, tiada pengakhiran untuk menghe...

    Completed  
  • PhotoGraphic Memory ✓
    70.5K 10.5K 39

    Buku pertama: The Ace. Photographic Memory, the ability to remember information or visual images in great detail. Only 2 percent from 10 people have this ability. And.. I'm the one of 2 percent people. Cerita ini mengenai kelebihan yang aku ada. Sama ada digunakan untuk kebaikan..mahupun kejahatan. (all the character...

    Completed  
  • The Secret Player ✓ -DIBUKUKAN-
    197K 16.6K 41

    T.R Academy, Merupakan sekolah baru, yang tidak pernah memenangi apa-apa pertandingan sukan. Dan semuanya berubah selepas... Seorang perempuan yang merupakan pemain professional basketball daftar ke sekolah itu Macam mana seorang perempuan boleh tersesat dalam kumpulan bola keranjang lelaki?! Dan percaya atau tidak, d...

    Completed  
  • Princess of Alfa Kingdom
    42.5K 5.1K 61

    Princess Diana, puteri yang dibesarkan sepenuhnya di istana. Semua rakyat mengenalinya tapi hanya mengenali nama bukan rupa. Meganjak umur 16 tahun dia perlu pergi ke sesebuah sekolah dan menjadi seorang murid di situ tetapi bukan menggunakan identiti sebenar. Alasan dia pergi untuk menyelesaikan satu masalah. Nak tah...

    Completed  
  • Diabolic [[✔]]
    279K 15K 41

    Setelah kehilangan kedua-dua ibu bapa dan ayah angkatnya, Lisara terpaksa mewarisi sebuah rumah agam di kawasan pedalaman milik mendiang Julius Ackerman. Tanpa sedar, rumah itu dihuni oleh sekumpulan puntianak remaja 7 bersaudara yang menawan mata hati bangsa manusia. Setiap satu daripada mereka berbeza latar dan pers...

    Completed  
  • Silent Melody [✔️]
    163K 16.5K 110

    (Amaran: karya ini mengandungi masalah keluarga, despresi, bunuh diri, bipolar/DID dan beberapa lagi sakit mental. Kepada yang tidak dapat dgn semua itu diharapkan jangan membaca karya ini.) "Aku benci keluarga ini." Itulah kalimat yang terkunci di dalam diri ini. Aku terikat dengan kata itu sepanjang hidup. Hari menj...

    Completed  
  • Kunci Hati (✓)
    1.8M 72.7K 80

    Areej Dhafira. Wanita muda yang bekerjaya. Tampak sempurna di pandangan mata manusia. Namun, tidak pada hati dan jiwanya. Kerana kisah hidupnya yang tak seindah rupa. Dicerca dihina itu perkara biasa. Disebalik semua terselit cebisan rahsia. Tapi, hanya satu impiannya, iaitu bahagia. Demi satu permintaan, satu hajat h...

    Completed  
  • Friendship Quotes✔
    29.2K 1.2K 50

    Only Friendship quotes - Share with your friends ( ✔)

    Completed  
  • The Secret Instafamous
    69.6K 6.7K 18

    Mengisahkan tentang seorang gadis yang sangat merahsiakan status sebenarnya. Big spek, nerd? Itulah imejnya di sekolah. Namun, tanpa disedari dialah seorang hotstuff di Instagram dan juga anggota ahli kumpulan budak-budak hot yang datang dari sekolah yang berlainan dan sangat berpengaruh. Manakala dunia seorang gad...

  • Writing Tips
    87.1K 11.5K 22

    Ada niat nak menulis tapi tak tahu nak mula macam mana? Jangan risau! Dalam buku ini ada banyak tips berguna, nasihat pun ada disediakan untuk awak semua. Bukan itu saja, ada juga pengalaman daripada penulis lain dan slot SoalJawab untuk masalah yang awak hadapi Jom usya! Let me help you :) c o v e r : @Shieyruna

  • The Royal Private School
    166K 6.9K 41

    The Troublemakers ~You act like you were protecting me but at the same time you also hurting me so badly, you are just like a nightmare that dress like a day dream. The Criminal Knight ~You gave me your heart,but never let me to explore it. I am just stupid, taking the risk to explore your heart on my own. ...

  • Lemas di Udara
    1.6K 112 25

    Air yang tenang, jangan disangkakan tiada buaya. Hidup yang senang, jangan disangkakan tiada derita. It was all good at first, Berbunga, ketawa, gurau senda. Namun, semua itu berubah sekelip mata. Countless of suicide attempts, Countless of self-harm, Hidupnya baru sahaja ingin bermula. Hari demi hari, Qistina semakin...

  • Hey, Miss Killer (C4D1's book 2)
    3.2K 202 14

    MATURE SCENES AND WORDS "I've never fall in love" "Let me teach you then" Misteri misteri dari book 1 masih belum dapat dirungkaikan sepenuhnya, siapakah yang mengetuai rancangan ini?. Book 2 ini menceritakan tentang Tengku Hana Akira yang berusaha sedaya upaya mencari orang sebenar dalang semua masalah yang ditimpa. ...

  • The Silent Killer
    3.1M 140K 67

    Ini tak kelakar! ego seorang Nur Hani Syuhada tercalar kerana hadirnya manusia bernama Ahmad Irfan! Hani benci Irfan! tapi... dalam masa yang sama dia mengajar Hani erti hidup. mungkinkah dia? tak, yang penting cari Dia sebelum dia!

    Completed  
  • Suamiku Juniorku (ON GOING)
    134K 6.3K 54

    "Kau pehal? aku tak ada cari pasal pun dengan kau lah! Lenga hangit budak hingusan !" - Qisya "Dah la pendek bajet senior la sangat "- Qayyum Pertemuan mereka tak didugai. Qayyum merupakan seorang pengawas sekolah dan atlet sekolah. Nama atlet mesti la menjadi tumpuan di sekolah kan ? Qisya pelajar perempuan yang me...

  • Ketua Pengawas Itu Suami Aku ?! [2]
    27.7K 1.2K 7

    Before you read this , better baca KPISA 1 dulu . boleh check okey . Ketua Pengawas . Semenjak itu , keluarga ini tidak lari daripada Ketua Pengawas . Adik beradik kembar iaitu anak kepada Tengku Zafran Zulkarnain dan Tengku Ariesya Arieyanna merupakan mangsa kepada gelaran Ketua Pengawas . Disebabkan adik beradik ke...

  • Ketua Pengawas Itu Suami Aku ?!
    569K 24.8K 39

    newbie , first ff saiia :) story dia macam nii . Tengku Ariesya Arieyanna bt Tengku Azimi Azmir yg terpaksa pindah atas urusan keluarga dia . Dengan beratnya hati , dia terpaksa meninggalkan sahabat baiknya d Melaka , Izra dan Fasya . " Kau siapa nak aku hormat mix salute segala tu hah ?! mintak kuali ka kaki ? suka h...

    Completed  
  • Friend or Enemy? | BBB HALILINTAR X READER ✔️
    4.7K 336 28

    Halilintar.. Hazel.. Tak perlu cakap banyak pasal diorang. Diorang ni kalau berjumpa, macam anjing dan kucing. Pasti akan bergaduh. Tapi sesuatu telah berlaku, perkara yang membuatkan Halilintar sedar bahawa dia mempunyai perasaan terhadap Hazel. "Boboiboy dalam cerita ini ialah kembar 7. Dan umur semua watak dalam ce...

    Completed  
  • Crushku, Ketua Pengawas! •Completed•✔
    330K 22.8K 65

    Riyana pelajar tingkatan 5 yang mahu menduduki SPM. Tingkatan 5 confermlah SPM takkan UPSR pulakkk.. Cerita ni ceritakan kisah Riyana berjumpa dengan abe crush dia kat tingkatan 6, Izwan Rafiq😳 Izwan selalu sangat jumpa dengan Riyana. Tapi tak berkesempatan nak cakap apa-apa sebab baru cakap satu perkataan minah ni d...

    Completed  
  • SCHOOL LIFE S1:LOVE STORY
    265K 11.1K 68

    Arifah gadis yang sangat lonely berpindah ke sekolah sedaranya kerana x tahan dengan sekolah lamanya ..dan x mahu duduk lagi di daerah tu.Sejak sekolah di sekolah sedaranya Arifah mula mngenali......... "The hottest boys group in school" Rayyan,Adrian,Shafiq,Raykal, Hariss,Mikhail & Daniel. Mereka smua terpaku bila te...

  • Love You Mr. Chocolate
    123K 8.8K 25

    Kisah tentang Airien Aulia yang bertemu dengan Mr. Chocolate a.k.a Putra Qalif yang ego dan belagak tetapi mempunyai tabiat suka makan coklat! Pelik bukan? Berbagai kejadian berlaku di dalam hidup Airien Aulia dan Putra Qalif apabila mereka sudah mulai suka antara satu sama lain namun masing - masing ego tidak mahu...

    Completed  
  • [C] Kau VS Aku!
    2M 139K 73

    | KVSA : Buku Satu | Pergaduhan seperti tiada pengakhiran. Kebencian yang tidak akan terpadam. Istilah Jatuh Hati tiada dalam fikiran. Percaya atau tidak, pergaduhan mereka hanyalah disebabkan perkara yang sangat remeh! Pergaduhan itu satu kebiasaan. Tapi kebiasaan itulah yang menjadikan mereka rapat tanpa sedar. Hati...

    Completed  
  • [C] KVSA2 : Kerana Cinta
    1M 92K 57

    | KVSA : Buku Dua | Kesinambungan kisah cinta mereka semua yang masih dibelenggu dengan masalah yang belum selesai. Aulia Zulaikha, berdepan dengan konflik dalam hidupnya. Dia tersepit antara cinta dan paksaan keluarganya. Tapi hatinya lebih memilih untuk setia kerana cinta seperti kehidupan. Ia tidak mudah dan tidak...

    Completed  
  • Mr. Doctor untuk Miss Practical ✔
    1.6M 65.6K 75

    cerita ini bknlah fakta dan saya tahu ianya salah yg teramat sgt. Jdi mohon anda bca secara santai dan anggap sahaja ini cerita imaginasi Mengisahkan seorang gadis yang periang, berdikari dan berani. Bernama Amira Fadhiya atau lebih dikenali Dhiya. Baru menamatkan pengajiannya dalam bidang perubatan. Tamat sahaja pen...

    Completed  
  • Stay With Me
    776K 65.1K 97

    Menjadi mangsa buli merupakan satu perkara lazim baginya apabila menjejakkan kaki di sekolah baru. Baginya, semua benda yang jadi adalah perkara yang cliche. Tak ada satu pun yang menarik perhatian, atau luar biasa. Tak pernah ambil serius keadaan sekeliling sudah semestinya sifat dia yang paling kukuh dalam dirinya J...

    Completed  
  • Encik Artist Paling Annoying !
    25.1K 3.2K 36

    Kisah mengenai Ameer Nashreeq atau dikenali dengan panggilan Meer Nash dalam bidang lakonannya. Seorang pelakon yang meningkat popular. Namun memilki sikap yang paling annoying jika berada di set pengambaran. Bermacam - macam kerenah dan ulah yang dia lakukan. Sampaikan kadang - kadang tu pening dibuatnya personal ass...

    Completed