Select All
  • Friendship ~Park Jihoon (Ft Kim Junkyu)
    187 83 8

    Musnahnya persahabatan hanya disebabkan oleh cinta... SEBELUM NAK BACA YANG INI! PI BACA SHORT FF MIMPI JUNKYU TU DULU! BARU PI SINI DAN BARU FAHAM JLN CERITA🌚

  • S t r a n g e r s 》Bang Yedam
    57K 3.2K 19

    When a girl asks a stranger to be her Friend for one night. "Didn't your parents taught you not to talk to strangers?" "nOpE."

    Completed  
  • Flower Girl | KIM JUNKYU
    13.6K 1.5K 30

    (calling out for those who found this book from tiktok, boleh tak send link video tu, just nak tengok, tq <3) "Awak tahu tak awak ni macam cinderella" "Maksudnya?" "Yelah cinderella tinggalkan kasut, awak tinggalkan kiss dekat bibir saya" "Awak tahu puas saya cari orang tu. Saya selalu fikir siapalah yang tinggalkan k...

    Completed  
  • Candy Crush | TREASURE DOYOUNG
    431 53 4

    ∆ i automatically grin when i perceive you

  • Lawak Kpop (TREASURE Ver.)
    11.8K 1.6K 30

    Anda Treasure Makers? Ingin membaca lawak Treasure ala² Melayu?? Cause why not? Meh la baca... Sori kalu tak lawak sangat... I'll try my best!

  • Memories Of Us | YOSHI
    7.4K 939 30

    "Daddy! Mummy Karina cantik kan?" "No" "Wife daddy lagi cantik. Tiada siapa yang boleh kalahkan dia. Even ratu tercantik kat dunia pun tak dapat kalahkan wife daddy" START - 09.01.2021 END - 03.02.2021 ©wifejunkyu (calling out for those who found this book from tiktok, boleh tak send link video tu, just nak tengok...

    Completed  
  • [OH] Addicted To You ; Watanabe Haruto
    11.3K 1.9K 28

    [ ONHOLD ] ❝ im addicted to your love for real ❞ Crush Made in Japan another pov ; Watanabe Haruto warning : too many harsh words and some inappropriate language / scene . pls don't read if you feel uncomfortable .

    Mature
  • my cutie robot ➵ 𝗵𝗮𝗺𝗮𝗱𝗮 𝗮𝘀𝗮𝗵𝗶
    35.6K 6.1K 80

    ❝ Seems like you are emotionless. But, I'm the one who knew, thats absolutely wrong. ❞ ++ Apabila Lee Aera berkenalan dengan seorang pelajar baru yang macam tak tahu apa itu emosi. start : 07122020 end : [ undentified ] ××××××× Highest ranking ! ; #1 in asahi #1 in yoshinori #2 in yoshi #2 haruto #1 i...

  • dolphin ➸ park jeongwoo
    1K 171 6

    status ➮on going ! "Kau ni membebel je kerjanya. Tak penat ke?" - Park Jeongwoo, 2020 siri | song ver start : 29/07/2020 end : 🖇 ©treasure fanfiction's by jae 🦋

  • 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐲𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐮𝐭 𝐡𝐞'𝐬 𝐦𝐢𝐧𝐞 ⚘ 𝐤𝐢𝐦 𝐝𝐨𝐲𝐨𝐮𝐧𝐠
    5.7K 1.1K 31

    ↳ ❝ you are my very first and last ❞ *ೃ༄ main character ; kim doyoung of trs .ೃ࿐ [끝]

    Completed  
  • 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋 𝐄𝐘𝐄𝐒.
    27.3K 1.7K 12

    𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋 𝐄𝐘𝐄𝐒. | 악마눈. - 김도영 트레저 - KIM DOYOUNG. "how do you feel?" jihoon asked doyoung who was dead silent "seeing other people how they die?" doyoung's eyes bursted a thousand tears recalling how traumatizing it is to see how people die. "it feels like i want to die with them too." started: 02 • 24 • 19 ended:...

    Completed  
  • Sweet Monster | TREASURE YOSHI
    16.7K 1.7K 30

    ∆ Orang lain cakap dia monster tapi tidak untuk aku

    Completed  
  • [C] SIXTH SENSE «HARUTO TREASURE« ✅
    5.9K 957 17

    Kisah dimana Haruto kehilangan teman wanitanya...segala bukti yg ada masih tidak dapat membukti kes teman wanitanya...namun selepas kehadiran seorang gadis misteri...segalanya berubah satu per satu...kini Haruto dapat merungkai segala yang berlaku dan semakin berubah...baginya dia tidak boleh kehilangan orang yang di...

    Completed  
  • [C] HOUSEMATE || TREASURE
    8.1K 1K 22

    Kang Mina adalah seorang anak kepada manager YG ENTERTAINMENT. Dia juga tak lama lagi akan menggantikan tempat kerja appa nya. Atas alasan? Encik kang nak rehat😅. And treasure adalah salah satu idol yg berada di bawah agensi YG ENTERTAINMENT. Treasure ingin menyewa rumah sebelum dorm mereka di adakan. Treasure kan ba...

    Completed  
  • Say sorry | Park Jihoon ✔
    5.8K 868 30

    In editing "Banyak benda yang aku lalui di sini...contohnya berjumpa dengan kalian semua." Tentang Jihoon dan orang sekelilingnya. (Cerita ni pasal keluarga, brotherhood dan persahabatan.) Treasure Fanfiction Cover by me

    Completed  
  • boy next door ; k. junkyu
    99.6K 7.1K 29

    what would happen if a girl who is forbidden to touch anything outside falls in love with the boy next door? - treasure's junkyu fanfic - lowercase intended - narration | epistolary [ UNEDITED ]

    Completed  
  • Mrs. Hacker | CHOI HYUNSUK
    14K 2.3K 30

    (calling out for those who found this book from tiktok, boleh tak send link video tu, just nak tengok, tq <3) "Oh jadi awak fikir sayalah yang buat semua ni? Sangat cerdik awak. Otak letak kat mana, kat lutut!" "Hey pempuan! Kau jangan cabar kesabaran aku. Aku nak kau delete balik apa yang kau buat tadi. Aku tahu otak...

    Completed  
  • Crush Made In Japan ; Takata Mashiho
    31.9K 5.3K 87

    ❝ Crush Made In Japan , Aishiteru ❞ Mashiho TREASURE Malay Fanfiction

    Completed  
  • Bloody Knuckles [TSxSKZxNCTD]
    1.8K 146 17

    3 puak dari negara yang berbeza. Mereka mafia yang ditakuti oleh semua orang. Sebut saja D'Lord, Fayed dan Quelle, semua orang tunduk tetapi musuh lama muncul kembali. Musuh mereka yang satu ini tidak gentar sama sekali untuk berhadapan dengan mereka. Orang muslim pun boleh jadi mafia? Tak takut Tuhan sendiri ke? - D...

  • everyone has lies [✓]
    307K 35.5K 10

    [Telah Dibukukan] *Sebagian part dihapus, untuk kepentingan penerbitan. ❝𝐊𝐢𝐦 𝐃𝐨𝐲𝐨𝐮𝐧𝐠 𝐬𝐮𝐝𝐚𝐡 𝐦𝐚𝐭𝐢. 𝐃𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐬𝐞𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐤𝐢𝐭𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐦𝐛𝐮𝐧𝐮𝐡𝐧𝐲𝐚.❞ 𝐄𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐥𝐢𝐞𝐬, 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐬 𝐥𝐢𝐞𝐬 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐚...

    Completed  
  • [끝] with you ; kim doyoung
    9.2K 1K 15

    Disebabkan kau comel aku jatuh cinta dengan kau , Kim Doyoung start ; 16 January 2019 end ; 9 February 2019 cover by myeong-minho

    Completed  
  • LET ME LOVE YOU || 𝐓𝐑𝐄𝐀𝐒𝐔𝐑𝐄
    12.4K 1.3K 26

    𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲ᵍʳʳ ✔︎ " 𝒄𝒊𝒌𝒈𝒖 𝒌𝒆𝒏𝒂𝒑𝒂 𝒅𝒊𝒂 𝒌𝒆𝒏𝒂 𝒅𝒖𝒅𝒖𝒌 𝒌𝒂𝒕 𝒔𝒆𝒃𝒆𝒍𝒂𝒉 𝒔𝒂𝒚𝒂𝒂 ? " " 𝒂𝒌𝒖 𝒔𝒖𝒌𝒂 𝒅𝒊𝒂𝒂𝒂𝒂 𝒄𝒐𝒎𝒆𝒍 𝒕𝒉𝒐 𝒑𝒆𝒏𝒅𝒆𝒌2 𝒌𝒆𝒕𝒐𝒕2 𝒈𝒊𝒕𝒕𝒖𝒘𝒘 ~ " " 𝒂𝒌𝒖 𝒉𝒂𝒓𝒂𝒑 𝒌𝒊𝒕𝒂 𝒌𝒆𝒌𝒂𝒍 𝒎𝒂𝒄𝒂𝒎 𝒏𝒊 𝒋𝒆 " " 𝐘𝒐𝒖 𝒔𝒉𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒍𝒆𝒕 𝒎𝒆 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖...

    Completed  
  • R a i n 》Haruto
    102K 5.5K 21

    When a girl meets the same guy every time it rains. "YAH WATCH OUT-"

    Completed  
  • LET ME LOVE YOU || 𝐓𝐑𝐄𝐀𝐒𝐔𝐑𝐄 𝐒2
    3.4K 373 17

    ✨ season 2✨ " 𝘬𝘦𝘯𝘢𝘱𝘢 𝘬𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘶𝘢𝘵 𝘬𝘪𝘵𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘤𝘦𝘯𝘪 ? 𝘴𝘦𝘫𝘢𝘬 𝘬𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘢𝘭𝘪𝘬 𝘔𝘢𝘭𝘢𝘺𝘴𝘪𝘢, 𝘬𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘦𝘳𝘶𝘣𝘢𝘩.. " " 𝘬𝘪𝘵𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘢𝘥𝘦 𝘴𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘯𝘥𝘪𝘳𝘪.. 𝘮𝘢𝘢𝘧𝘬𝘢𝘯 𝘬𝘪𝘵𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨.. 𝘰𝘯𝘦 𝘥𝘢𝘺 𝘬𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘶 𝘬𝘪𝘴𝘢𝘩 𝘴𝘦𝘣�...

    Completed  
  • Hortus ||Park Jihoon
    31.2K 2K 17

    In which a guy regularly meets a quiet girl in the garden where he visits. Knowing what future unfolds is more worse than you think, cause not everyone's is a fairytale. But atleast you can prepare. Was it really worth it? Either way it will happen. Started on : March 10, 2019 Ended on : April 16, 2019.

    Completed  
  • La Maison [Treasure]
    45.4K 5.7K 36

    [La Maison]: Sebuah tempat bagi mereka yang sedih, susah, gelisah, gembira, senang dan bahagia. Tempat berteduhnya mereka dari sakitnya luka dan tempat mengadunya mereka ketika suka cita datang. Tanpa mereka, baik aku, dia dan kita semua bukan apa-apa.

  • Revenge | TREASURE
    809K 161K 33

    "Tᥱrᥒყᥲtᥲ ρᥱᥒᥱror ιtᥙ tᥱmᥲᥒ kιtᥲ sᥱᥒdιrι."

    Completed  
  • Revenge 3 | TREASURE
    202K 53.5K 31

    "Karena kalian udah keseret dalam lingkar permainan Garis Takdir." ft. TXT

    Completed  
  • Revenge 2 | TREASURE
    439K 104K 34

    "Apa yang terjadi selama ini bisa aja gak akan terjadi di masa yang akan datang."

    Completed