Select All
  • MAFIA BOSS GIRL
    65.7K 3K 50

    COMPLETED . follow and Vote before read ★♔ . William Mackenzie seorang boss mafia italy yang terkenal dengan sifatnya yang dingin, egois dan kejam.menjual barangan terlarang secara illegal juga merupakan sesuatu yang sudah biasa baginya, namun tanpa sengaja bertemu dengan gadis yang membuatnya tertarik lalu memaksa g...

    Completed  
  • Love Mafia (C)
    1.4M 68K 74

    Highest Ranking-#1inRomance (7/7/21) Book 1 of Austen's family 🖤 [Completed] Evelyn Rose, keputusannya untuk melangkah masuk ke dalam dunia gangster dan mafia itu ialah kerana ingin membalas dendam. Dia sendiri tak kisah jika nyawanya berada di hujung tanduk sekalipun. "Aku akan pastikan, aku akan bela kematian pa...

    Completed  
  • Marry Me, Mafia √
    340K 11.9K 19

    1ST SHORT STORY BY _AISYWA Start : 20 October 2018 End : 13 April 2019 [ with special chapters ] SHORT STORY OF THE YEAR 2019 - THE ICE AWARD - WINNER ROMANCE 2019 - EXANDER AWARD - ____________ Sekali pandang, terus jatuh cinta. Aurora Eva tekad untuk mengahwini lelaki misteri itu. Mereka bertemu sekali lagi di suat...

    Completed  
  • The Ring | ✓ {#2}
    64.7K 4K 27

    [ Highest ranking #2 in action 21.08.19 ] [Sambungan Mafia Leader] "Sudikah kau menjadi isteriku?" - Red "She's my wife! Don't you dare touch her!" - Max "Kau yang tak layak jadi wife dia!" - Samuel "I will protect you, my princess." - Alex Danny Carter, namanya yang digunakan di London. Dulu semasa pertama kalinya Da...

    Completed  
  • Mafia Leader | ✓ {#1}
    153K 7.2K 31

    [ Highest ranking #2 in action 9.06.19 ] Book 2 : The Ring Kehidupan Dani kacau bilau apabila keluarganya kemalangan langgar lari . Dani terserempak dengan ketua mafia dan dia ingin menjadikan Dani anak angkatnya. Demi mencapai impiannya, Dani terpaksa berpindah ke London, England. Boleh ke Dani survive di London deng...

    Completed  
  • Akak Aku Ketua Mafia ! || ✔
    111K 4.4K 26

    Siapa sangka akak sendiri adalah ketua mafia ? Status ; completed Start ; 1/9/18 End ; 8/11/18 High rank #9 Mafia

    Completed  
  • Be Mine Forever [COMPLETE]
    93.8K 3.9K 38

    -First series of Epic Game- "Aku ceraikan kau dengan talak 2" dengan sekali lafaz seorang wanita diceraikan oleh sang suami akibat fitnah yang dilemparkan oleh keluarganya sendiri.Dia dihalau oleh keluarganya sendiri.Terus dia membawa diri.Cukup bertuah apabila si adik turut mengikutinya Bak kata orang,sudah jatuh di...

    Completed  
  • My Dear , Mr. Danial √
    112K 3.9K 70

    4 - My Dear , Mr. Danial [ COMPLETE ] DANIAL UMAR | IZYAN SYAZRINA " Kau seakan menempah malaikat maut kalau kau sentuh dia " Disebabkan insiden kecil mereka bertemu . Disebabkan Nial mereka bertemu . Bagi Danial dia sudah selesai berurusan dengan Izyan tetapi lain pula jadinya bila Izyan diheret masuk ke dalam masala...

    Completed  
  • She's My Heroin : My Mr. Mafia
    693K 28.2K 61

    He's evil, he's bad boy, he's ignorant, he's arrogant and he's addicted. Addicted with love which is someone who can control him with one directions.

    Completed  
  • MY GREY GUY ✔️
    991K 51.8K 70

    LUTH AELDEN EVRARD seorang lelaki yang tampan , mempunyai mata yang berwarna grey serta kacukan malay dan france. CEO bagi DEVEN HOLDING , syarikat yang dibangunkan sendiri dengan hasil titik peluhnya. Mempunyai kerja kedua , di mana menampakkan sisi hitamnya di sebalik jejaka kacak ini. MADIENA DELISHA seorang peremp...

    Completed  
  • Dalam Jagaan Devil [NOVEL]
    1.5M 88.5K 59

    Top 1 [Amazing Romance Genre🏅] Top [ GOOD STORYLINE 🏅] "Ini bukan syurga, ini neraka! Kalau duduk dengan syaitan, sudah semestinya dia akan membawa aku ke neraka." Kemunculan Rayden Hidayat dalam hidupnya membawa satu makna. Lelaki berdarah kacukan cina itu dilahirkan daripada keluarga kongsi gelap. Dia tidak menyan...

    Completed  
  • I MAFIA U MAFIA WE MAFIA [complete]
    46.4K 1.6K 49

    #buku1 Jenayah berleluasa tapi polis dibantu satu kumpulan jenayah. Siapa mereka? Semakin lama semakin hangat menjadi cerita di Sekolah Tinggi Berasrama Gopeng. Banyak juga kes aneh yang terjadi di sekolah itu. Setelah lama menjalankan pelbagai misi dan tugas yang diberi, akhirnya dia mula merasai kehilangan. Kerana...

    Completed  
  • MR SWEET MAFIA (©)
    313K 23.7K 27

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] BOOK 3 CTNORLIANA'S MAFIA SERIES (Rayfal Daniel × Aifa Aireen) "You're my only one, sweetheart..." Perkahwinan mereka adalah sesuatu yang di luar jangkaan. Berkahwin atas dasar keselamatan di awalnya, dan kemudian memutikkan bunga cinta di hati masing-masing. RAYFAL DANIEL, seorang...

    Completed  
  • The Mafia Story!! (COMPLETE)
    130K 5K 28

    Kisah mengenai seorang gadis yang tidak pernah merasai kasih sayang seorang ibu.Dia hanya mendapat kasih seorang ayah.Semua ini berlaku disebabkan ibu bapanya bercerai.Dia mula mengikuti jejak langkah ayahnya semenjak dia masih kecil lagi.Tetapi setelah dia meningkat remaja ayahnya meninggalkan dirinya yang masih belu...

    Completed  
  • Mr Tengku & Mafia[S2]
    37K 1.3K 28

    [Sambungan Mafia Girl In Highschool] Tengku Rizqin Raiqqal Tengku Syed Rayyen Irqrie Tengku Syed Rayyan Iriq Tengku Syed Rayhan Iraq Tengku Syed Rayzan Irieq Tengku Sharifah Rayzia Irisqa Penganti Airiss dan Ryan.Mereka akan mengambil tempat ibu bapa mereka.Musuh mereka kembali lagi selepas tiada khabar tanpa berita...

    Completed  
  • MS MAFIA VS STEP BROTHER
    94.7K 2.9K 35

    mengisahkan seorang anak yang terjebak dalam gejala mafia dan dia juga merupakan seorang ace.Dia juga mempunyai seorang ibu tiri dan seorang abang tiri.Mempunyai abang tiri amatlah menyakitkan terutama apabila dia seorang yang amat penyibuk!!.Mampukah dia bertahan dengan abang tirinya yang kuat penyibuk... "Oii janga...

    Completed  
  • You're My Stella ✔
    1.1M 46.7K 79

    ⇨ SIRI PERTAMA ╰ HIGHEST RANKING IN LOVE╮ ╰ HIGHEST RANKING IN FRIENDSHIP╮ Haufan Hazzan- Seorang jejaka kacukan malay-chinese yang merupakan seorang CEO syarikat yang ternama serta mempunyai sisi gelapnya tersendiri iaitu seorang mafia yang digeruni. Seorang yang sangat dingin dan kejam apabila berdepan dengan musuhn...

    Completed  
  • Mr Mafia & Mrs Mafia ✔
    1.2M 36.7K 70

    Tengku Airell Zafran Dia seorang yang mempengaruhi, kaya , bekerja sebagai CEO yang terkenal,licik tetapi bijak,mempunyai wajah yang tampan yang boleh tergoda kalau gadis tengok wajahnya, sangat kejam apabila musuh ditangannya dan dia mempunyai kerja 'kedua' sebagai KETUA MAFIA yang ditakuti oleh orang ramai! Ariesya...

    Completed  
  • Ti Amo, Mia Bella [E-BOOK]
    982K 23.1K 24

    Dia pelik dan gila. itu je yang ada dalam kepala Damia Nabella bila seorang lelaki secara tiba tiba muncul dan paksa dia menuduh lelaki itu cuba merogol dia. gila? Mungkin. tapi lama kelamaan, perangai lelaki itu makin pelik. sehinggalah dia dipaksa nikah! Tok dia, apa mamat tu ingat nikah ni macam main pondok pondok...

    Completed  
  • Mr. Mafia's Girl [C]
    133K 4.6K 41

    RAIFAN ANTHONY -Jejaka tampan kacukan Melayu-America. Anak kepada salah seorang bangsawan terkaya dan bakal pewaris Anthony Holdings. Pada usia yang muda, jejaka ini menjadi ketua Mafia yang paling digeruni di dunia kegelapan. Seorang yang dingin, tegas dan sentiasa berwajah ketat. Sesiapa sahaja yang berani me...

    Completed  
  • {C}GIRL MAFIA ✓
    156K 7K 46

    Hi surprise suka tak hadiah dari aku?! Haha kelmarin kau mandikan aku. Harini aku mandikan kau. Kau nak tahu tak tu air apa. Haha tu air longkang. And kelmarin juga kau malukan aku kan. Have a good day Nadine. From now war will start. From your beloved enemy A.Q❤️ "Erghh tak guna punya perempuan" Amaran! Jalan cita ya...

    Completed  
  • Mrs. Mafia
    824K 29.1K 42

    1 -ADRIAN UNTUK DHIANDRA🔫💀- Sniper menjadi peneman setia buat Adrian Benjamin. Membunuh sebagai hobi tradisinya. Darah yang menitis menjadi kegemarannya. Senyuman sinis menjadi senyuman berharga buatnya. Dialah Adrian, si pemilik hati Dhiandra Sofea. Pertemuan selepas 12 tahun berpisah menjadi pertemuan paling di b...

    Completed  
  • Ma Sweet Mafia!
    2.6M 93.1K 46

    "I hate you!" - Aisya Zahra "But I love you." - Airil Iskandar Seorang wanita yang kena tangkap basah dengan anak bossnya sendiri? Dia, lelaki mafia yang terlampau sweet. Enjoy! Special thanks to karmadahlia for this beautiful cover 🖤

    Completed  
  • ROS MR MAFIA
    621K 15.6K 39

    Seorang gadis yang telah dijual oleh pakciknya disebabkan tidak dapat melangsaikan hutangnya. Gadis yang lemah akhirnya dijual pada manusia yang kejam atau gelaran mereka mafia. " Tolong pakcik, Ros merayu jangan jual Ros. Apa salah Ros pakcik" Rose Erika "Ahh! peduli apa aku. Kau menyusahkan aku. Lebih baik aku jua...

    Completed  
  • Kerabat Diraja Mafia! [C]
    163K 6.7K 38

    Kerabat Diraja. Semua orang ingat kerabat diraja hanya mengayunkan kaki mereka. Apa yang diminta, itulah yang mereka dapat. Sebenarnya tidak. Mereka tidak tahu betapa susahnya satu kerabat diraja. Lebih-lebih lagi apabila keluarganya merupakan ketua sebuah negara. Musuh ada dimerata-rata tempat. Sekali mereka terleka...

    Completed  
  • Never Far Away From Badboy | Complete
    496K 24.9K 55

    " I've told you .Touch my girl , you dead. " - Ayyen Kaage ft Naila Afreen - " Without you, the dark night, the cold world, it's too hard for me. " Dia, lelaki berperwatakan dingin terpaksa menerima kehadiran si gadis; pelawan pedang sebagai ' guardian ' nya demi menyelamatkan nyawa dia daripada musuh...

    Completed  
  • BAD MAFIA [COMPLETED]
    1.1M 41.9K 52

    "Daddy always said not all the people in your life will stay with you, he was right. Cause he was the first to leave." **** Bella Najwa. Kisah kanak-kanaknya amat menyedihkan. Ditengking? Dipukul? Perkara itu bagaikan makanan harian buat Bella dan mummynya . Dia bukanlah "The Little Princess" daddynya lagi .. Kini...

    Completed  
  • 3 | Cinta Hati Mr Mafia ✔️
    139K 7.5K 42

    [KKarya ketiga queenzfina] [1st of DR series] [Beautiful cover by @AdiFurqan] 🏅Achievement 🏅 🏆Top 2 Of Action | Bronze Award 2020 🏆The Best Of Action | Theetherealaward 2020 🏆The Les Lumière Hero 2020 | Les Lumière Award 2020 🏆The Best Lumière Action 2020 | Les Lumière Award 2020 Jalan cerita masih sama tetapi a...

    Completed  
  • Mafia Girl In Highschool{COMPLETED}
    151K 5.5K 32

    Tengku Airiss Irene seorang perempuan berkacukan France-Malay-Taiwanese.Setelah 6 tahun meninggalkan Malaysia,dia kembali ke sana semula.Tetapi kepulangannya itu bukanlah dengan hati yang gembira.Melainkan dendam.Dendam yang selama ini belum tertunai. Tengku Syed Ryan juga seperti Airiss.Dia juga ingin membalas dendam...

    Completed