Select All
  • Her [KTH]
    3.3K 555 23

    Pertemuan kami langsung tidak dijangka. Diri ini dianggap sebagai peneman oleh si dia. Sungguh aku mengaku, mata gadis itu hanya terpancar sinar kesedihan dan kedukaan. Persoalannya, mampukah aku hilangkan semua itu? A/N : Sambungan Her; Today. Boleh cari di senarai works saya. Start: 27/12/2019 End: 30/12/2019 This...

    Completed  
  • OG | Today [KTH]
    1.7K 319 19

    Bagaimana seorang gadis yang sudah meninggal dunia hampir 3 bulan, kini berada dalam keadaan sihat sejahtera di hadapan aku? Sungguh akal waras menidakkan kewujudannya, tetapi aneh. Hati aku seakan-akan sudah tahu perkara itu akan berlaku. 30 December. Tarikh yang sangat bermakna. Terima kasih, Tuhan. Start : 22 March...

  • ✓ OUR PURE CHARACTER『 kth 』
    5.3K 1.7K 36

    𝗞𝗜𝗠 𝗧𝗔𝗘𝗛𝗬𝗨𝗡𝗚 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗜𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 Genre : 𝘳𝘰𝘮𝘢𝘯𝘤𝘦 Status : 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘵𝘦𝘥 Bukan kisah biasa dimana ini ialah sambungan cerita asal yang perlu dilengkapkan agar semua persoalan terjawab dan dia boleh pulang ke dunia asal dimana semuanya bermula dengan bantuan salah seorang 'main character' yang se...

  • LIBRARY BOUND KIM TAEHYUNG KUN
    1.6K 201 6

    " khabar angin mengatakan yang dekat sekolah ni ada 7 ekor hantu yang menghantui sekolah kita. Tapi, hantu yang ketujuh jika kita seru dia, dia boleh kabulkan segala permintaan kita dengan segera. " - lee hyuaoi " hah? Boleh kabulkan segala permintaan? " - gyeun cae " ya, tapi- bayarannya mahal. " - lee hyuaoi " macam...

  • 𝙇𝙞𝙖𝙧 ; 𝙠𝙩𝙝 [ Ongoing ]
    163 50 23

    kau tak layak dapat kepercayaan aku lagi. " t-tapi saya pregnant.. " " Kenapa aku perlu kisah? Bukan anak aku pun " @kxtaein 2021 fanfiction. Start : 1 July 2021 End :

  • ✓ 𝖲𝗈𝗎𝗅𝗆𝖺𝗍𝖾 || 𝖵𝖬𝖨𝖭
    1.1K 545 15

    Park Jimin, Kim Taehyung, and soulmate. Start : 270721 End : 030921 © smallr- storyline 2021

    Completed  
  • [C] Just One Day || KTH
    311 150 11

    [ COMPLETE ] ' i wish i can go back in time, i'm sorry '

    Completed  
  • Painful Truth | Kim Taehyung
    1.6K 435 16

    [2021] + this is our painful truth, darling Kim Taehyung, sanggup ingin membunuh isterinya yang sarat mengandung semata-mata inginkan wang insurans dan hidup bahagia bersama kekasih gelapnya. Itulah hakikat menyakitkan buat seorang Bae Haneul. Antara ikatan perkahwinan yang kekal utuh atau terkandas di tengah jalan...

    Completed  
  • Winter Bear | Kim Taehyung
    1K 350 10

    [2021] + someday the winter bear will meet his snow flower but until that day come, let me accompany you my dear s t a r t : 6 June 2021 e n d : 6 June 2021 - a sad romance short story - cover by @jeonnyjeongguk

    Completed  
  • 『𝐂』 rajuk | kth
    2.4K 842 12

    ❝ Tae, Jay Why Pee lagi hensem dari awak. ❞ - Kim Yoora ❝ Ish, saya nak majuk lah. ❞ - Kim Taehyung 2nd short story © enolkim gorgeous cover : @-zhongc Highest ranking : #1 in fanfiction #2 in kth #1 in kimtaehyung

    Completed  
  • SAYANG | Kim Taehyung ✓
    537 188 8

    "𝒍𝒆𝒕'𝒔 𝒈𝒆𝒕 𝒊𝒕" Kim Taehyung Short Fanfiction 21 July 2021 - Start 21 July 2021 - End cover by @najmcore

    Completed  
  • 𝘩𝘦𝘳 ; 𝘦𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘭 | ✓
    877 213 22

    "Everyone should deserve second chance, right?" Hilang kepercayaan daripada keluarga sendiri, dihina, dicerca, dicemuh. Itulah nasib yang dia alami selama hampir 20 tahun menjejak kaki di bumi. Kasih sayang? Apa itu. Yang dia tahu hanyalah penderaan. Penderaan fizikal dan mental. Hasil tangan abang-abangnya sendiri. ...

    Completed   Mature
  • 𝘷 | ✓
    590 178 11

    An iconic lines of Kim Taehyung and his legend moments as V .

    Completed  
  • 𝐌𝐞𝐞𝐭 | 김태형 .
    2.6K 1.3K 10

    ❝ Semua ini hanyalah sekadar petanda atau amaran? ❞ - Kim Taehyung Start : 240721 End : 240721 Highest rank ; #2 in short #18 in fanfiction #3 in kth © itsdeehere | 2021

    Completed  
  • Letter . 뷔민 | ✓
    683 407 14

    ─── 𝗩𝗠𝗜𝗡 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗜𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 ❛ The story of our life is ended because you're not here to complete it with me. ❜ Menyangkakan rakannya itu berlaku khianat, namun semua itu hanya salah faham yang remeh. Surat yang pelbagai warna diterima tetapi di manakah dia? genre : 𝖺𝗇𝗀𝗌𝗍 . 𝗌𝖺𝖽 / 𝖿𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗌𝗁𝗂𝗉 stat...

    Completed  
  • 𝐇𝐈𝐋𝐀𝐍𝐆 - BTS
    964 533 12

    Apa yang kau rasa apabila tersedar dari tidur dan mengetahui 7 orang remaja lelaki yang amat kau sayangi dan minati tiba-tiba hilang tanpa berita? Malah orang sekeliling kau juga tidak mengetahui kewujudan mereka; seolah-olah mereka tidak pernah wujud. Itulah apa yang berlaku kepada Park Ara. Apakah yang akan dilakuk...

  • © born to another , kth
    696 469 12

    ❝ dia dilahirkan tanpa mengetahui identiti dirinya yang sebenar ❞

  • © lif , kth
    2.6K 1.1K 11

    ❝ Ini bukan realiti ❞ p/s : penulisannya seperti bangunan runtuh. maaf bangunan itu tidak dapat diselamatkan.

  • © cruel mistake , kth
    1.3K 581 15

    ❝ terbunuh tanpa sengaja . tak apa kan ? ❞

  • © stalker kim , kth
    15.7K 4.6K 20

    ❝ shh, aku sedang perhatikan dia ❞

    Completed  
  • Humanoid¹ : | The Secret Path |
    4.6K 681 38

    +: "Orang tua tua pesan, kalau kita terjun dalam kolam di pulau sunyi ni pada waktu bulan purnama, kita akan berubah jadi duyung!" :+ +¤ : "lakukan 1000 kebaikan, kalian akan kembali menjadi gadis normal semula" : ¤+ *kita tak boleh bersama. Kerana kita adalah spesies yang berbeza. ^: "darah yang mengalir dalam tubuh...

    Completed  
  • ✓ ii, disorders.
    2.9K 851 37

    ❝ semua gila sampaikan kawan sendiri pun sanggup bunuh . ❞ thriller bangtan fanfiction storyline melonsy- ©2020 cover by snowybea ⛓️ trigger warnings : brutal scene , violence and disturbing. not smut or pornografi.

    Completed  
  • ✔️checkmate | jjk+kth
    8.6K 1.2K 6

    [2020] [Collabration Short Story with @iamyourcupcake] "Life is like a game of chess. To win, you have to make a move. Knowing which move to make comes with in-sight and knowlegde and by learning the lessons that are accumulated along the way. We become each and every piece within the game called Life." Ch 1-5 = baekn...

    Completed  
  • 𝐃𝐚𝐝𝐝𝐲 | KTH ft JJK
    2.8K 409 48

    :- Maka bermulalah muka surat pertama kisah dimana seorang lelaki terjumpa seorang gadis remaja yang ditinggalkan dihadapan tempat perhentian bas didalam keadaan badan yang penuh dengan kesan lebam dan luka pada wajahnya . Lelaki itu nekad untuk membawa gadis tersebut pulang ke kediamannya yang didiami oleh tiga orang...

  • [H] Reliance: Dionysus | KTH
    712 206 17

    [Remake] Reliance: Dionysus Your destiny is only with me Warning: 17+ --- Start: 08.10.2021 End:

  • [DIBUKUKAN] HIS MISTRESS ❬MAFIA SHADOW SERIES: 1❭ | KTH
    129K 6.5K 43

    [ACTION-ROMANCE FANFICTION] ❬MAFIA SHADOW SERIES: 1❭ "Take off your clothes." "No." "Then I will help you." SINOPSIS: Ryu Sujeong telah dijual oleh ayah tirinya di kelab malam dan dipaksa menjadi pelacur. Memandangkan Sujeong masih baru, muda dan dara, dia akan melayan tetamu VVIP khas yang berkerabat dan berkuasa. P...

    Completed   Mature
  • (C) crush °kth
    10.7K 815 43

    kan bagus kalau crush suka kita takdelah bertepuk sebelah tangan dalam diam je [ongoing dan masih terus ongoing sampai kesudah]

  • LOCO • kth
    174K 6.1K 15

    『 in editing 』 a romancethriller story. old title -: His Bad Girl highest #15 in fanfiction start; 01022019 end; 25052019

    Completed  
  • 𝑯𝒊𝒄𝒌𝒆𝒚 . • kth
    30.3K 4.2K 32

    You're a fuckgirl , Changing dicks day by day like clothes off a hanger . hurting each heart as if none of it was a big deal . Yet after slept with one hot stranger , changed everything . Park jimin , the playboy . Jeon jungkook , the holy ex . Then theres him . the boy that could actually change everything for you . ...

    Completed   Mature