Select All
  • sejarah | [izzaya]
    10.1K 1.3K 13

    in which i found another side of you. - your favourite crime. .・:*:・゚'✫,'✫'゚・:*:・˙ .・:*:・゚'✫,'✫'゚・:*:・˙ > text malaysian au > tw : pelik, calming (?), swag, smooth > idk tbh when will this end > thankyew, have a great day <33

  • highschool love [nasya]
    45.8K 5.8K 29

    in which i found pure happiness in you. - forever, till death do us apart. [ highschool : au ] warning - lots of fluff, geram, butterflies, cringe (?), swag > hadir dari tiktok ke tu asjsbdlfcqilxcwy > thanks for supporting, have a great day! ♡ '・ᴗ・ '♡ tw : aesthetic love story <3

    Completed  
  • INARA : His Eternal Love
    964K 87.9K 71

    [Complete] 1st romance Known as I N A R A ↳ ,, Adrian & Inara⌇·˚ ༘ Pertama kali bertembung mata dengan jejaka dingin itu, hati Inara mula terpaut. Bayangkan lah betapa susahnya dia nak mengurat lelaki tersebut? Ini tidak boleh jadi! Buat pertama kalinya Inara yang cantik dan seksi ini ditolak! "You tak nak tahu nama...

    Completed  
  • Mrs. Riyaz: The Royal Diva
    3M 172K 44

    (ON GOING) Apa akan jadi bila si diva dan inspektor beku mula tinggal serumah? "Abang jangan lupa basuh pinggan!" "That's your job sayang!" Siapa kata mereka pasangan serasi? "Sayang nak pergi Itali" "Nope! Kita ke Thailand." Dari titik mula pertemuan mereka di Istana Werland,Tengku Juliana dan Inspektor Riyaz m...

  • Mrs. King: The Queen From Marhaen
    9.8M 455K 74

    (COMPLETED) Dia satu-satunya cinta. Sejak pertama kali aku menjejak ke sini, hanya dia menjadi sebab aku memilih untuk tinggal di 'neraka' itu. Menjadi isterinya adalah angan-angan terbesar. Mengapa bukan cita-cita? Angan dan cita berbeza. Cita untuk sesuatu yang boleh digapai. Angan? Dia Si Putera Raja. Pewaris tungg...

    Completed   Mature
  • Perfect Antithesis ✓
    464K 62.8K 79

    "Dr. akan menyesal dengan keputusan ni. Kita tak ditakdirkan bersama. Nothing about us match. Saya api, Dr. ais batu. Saya tanah, Dr. langit--" -AREESHA HUMAYRA "K" - RAYYAN ESKANDAR "Hah? K apa??" "K, ada saya kisah?" Setelah ditinggalkan dengan lelaki yang dianggap akan menjadi suaminya, dengan tidak berfikir panjan...

    Completed  
  • Mrs. Uwais: My Wife From Heaven
    9M 399K 74

    (COMPLETED) Nur Hasya, atas alasan yang dia sendiri tidak tahu, dia telah menjadi buruan sesetengah pihak yang menyebabkan dia kehilangan seluruh ahli keluarganya sendiri. Uwais muncul sebagai hero dengan niat untuk melindungi gadis itu. Perkahwinan yang awalnya atas dasar simpati berubah kepada cinta. Uwais protectiv...

    Completed   Mature
  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    4.7M 274K 74

    (COMPLETED) AIDAN HARIZ "Janji adik akan tunggu abang?" NUR TASNIM "Adik janji" 🌼🌼🌼 Dua insan, Satu janji. Dan disini, kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil, menyahut! Bila abang cakap pandang mata abang!" Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim. Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang m...

    Completed  
  • Mr.Headprefect Poyo [Edit]
    1.2M 61.1K 71

    "Aku Danish Izmeer.Headprefect sekolah ni" Danish Izmeer? Seorang jejaka di SMK Damai yang digilai ramai kerana ketampanan dan populariti yang dimiliknya. "Hai,nama aku Ayreen Qaisara.Panggil aku Reen" Kehadiran seorang pelajar perempuan yang baru berpindah ke SMK Damai menimbulkan perasaan cemburu kepada peminat Dan...

    Completed  
  • SUPER MAMA (HOLD)
    1.2M 82K 76

    Seawal usia 20-an , aku terpaksa bekerja sebagai pengasuh kepada anak-anak encik duda demi tiga ribu sebulan . Pada pandangan orang kaya , tiga ribu tu apalah sangat . Tapi pada aku ..tiga ribu tu besar ya bapak bapak ibu ibu! Anak dia bukan satu , bukan dua tetapi tiga ! Perangai anak-anak encik duda, Isyraf Ayriel...

  • Stay With Me
    727K 59.7K 97

    Menjadi mangsa buli merupakan satu perkara lazim baginya apabila menjejakkan kaki di sekolah baru. Baginya, semua benda yang jadi adalah perkara yang cliche. Tak ada satu pun yang menarik perhatian, atau luar biasa. Tak pernah ambil serius keadaan sekeliling sudah semestinya sifat dia yang paling kukuh dalam dirinya J...

    Completed  
  • Mrs. Aathif Naufal ✓
    913K 72.9K 88

    "𝑻𝒉𝒆 𝑻𝒓𝒖𝒆 𝑳𝒐𝒗𝒆 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆𝒔 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒗𝒆 𝑬𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈𝒔" Tuan Aathif Naufal vs Aura Medina TUAN AATHIF NAUFAL - Seorang lelaki berkerjaya. CEO di sebuah syarikat milik keluarganya. Dingin, sombong. Mamat kerek. Itu panggilan yang diberikan oleh seorang wanita kepada lelaki itu. Kacak? Ya, sehinggak...

    Completed  
  • B.E.A.S.T
    59.9K 9.5K 11

    Cover by @the_nismicha "Lee Han. They call him beast but I call him husband."- Wang Niu _____ Lee Han. Seorang pendakwa raya yang terkenal di seluruh negara. Tak pernah dia kalah dalam kes mahkamah. Semuanya diselesaikan dengan mudah. Wang Niu. Seorang jurugambar profesional di Londo...

  • The Zarif Haikal Possession
    1.9M 100K 91

    Zarif Haikal menatap Zara tajam. Gigi diketap kuat menahan perasaan geramnya pada Zara. Zara menunduk diam. Getaran pada badan Zara boleh dilihat dengan jelas. " Jangan harap kau boleh pergi dari aku Zara ". Ujar Zarif sinis. Zara tergamam. Apa yang dia boleh lakukan? Lelaki di hadapan dia ini punyai segalanya. Man...

    Completed   Mature
  • his little princess | √
    1M 66.2K 75

    "Our encounter is a mathematical formula." In which story where's a dwarf, meet her prince charming.

    Completed  
  • [C] President's Badgirl Tales
    274K 28.9K 65

    "𝙒𝙚'𝙫𝙚 𝙜𝙤𝙩 𝙙𝙞𝙧𝙩𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙙𝙨, 𝙬𝙞𝙡𝙙 𝙝𝙚𝙖𝙧𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙤𝙡𝙙 𝙨𝙤𝙪𝙡" "Do you believe in fairytales?" "no,why?" "I just want you to know that I'm the hero of our fairy tale" "Sorry Noah, but badgirl doesn't suit goodguy" "Mind to tell me why?" "Because they say all the badgirls can go to hell" "But,thi...

    Completed  
  • [C] Tunang Paling Sweet
    448K 29K 53

    "𝙮𝙤𝙪 𝙧𝙚𝙩𝙪𝙧𝙣 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙖𝙪𝙩𝙪𝙢𝙣 𝘼𝙣𝙙 𝙞 𝙛𝙖𝙡𝙡 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙩𝙞𝙢𝙚" Aku menantikan Harraz memujuk aku tapi tak, dia terus menghidupkan enjin kereta dan keretanya mula bergerak meninggalkan kawasan kolej. Sunyi seketika suasana di dalam kereta Harraz dan itu membuatkan aku ternyanyi sendiri. "You ain't...

    Completed  
  • [C] Tengku Naufal's Babygirl
    1.1M 44.5K 62

    "𝙨𝙝𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙨𝙚𝙙 𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙢𝙮 𝙙𝙚𝙢𝙤𝙣𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙧 𝙞𝙣 𝙝𝙚𝙧 𝙚𝙮𝙚𝙨" Known as My Fierce Headprefect WARNING! Sumpah cerita ni cringe dan noob namati ! Nak delete tapi sayang. Hiks ಥ‿ಥ Tengku Firash Naufal Ft Tengku Helen Naura First Teenfic Start: 17Jan2018 End: 12Jun2019

    Completed  
  • Tale : Armored Beast
    173K 18.1K 48

    "𝗬𝗼𝘂 𝗯𝗿𝗼𝗸𝗲 𝗵𝗲𝗿 𝘄𝗶𝗻𝗴𝘀 , 𝘁𝗵𝗲𝗻 𝘆𝗼𝘂 𝗽𝘂𝗻𝗶𝘀𝗵𝗲𝗱 𝗵𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘁 𝗸𝗻𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗳𝗹𝘆" First Tale : Armored Beast "Aku dah kata kan, kau isteri aku. Kau ratu dalam istana aku. Kau kena percaya diri kau. Kau kuat kan?" Tabahnya si suami menyalurkan semangat sedangkan matanya se...

    Mature
  • Dr. Adam Ukasyah
    2.6M 147K 59

    Nakal, gedik, sexual harassment dan banyak lagi gelaran yang diberikan oleh Irish Arissya kepada Dr. Adam Ukasyah, merangkap pensyarah mudanya. Hubungan Irish dan Dr. Adam boleh diibaratkan seperti kucing dan anjing. Tak pernah nak sebulu. Lebih-lebih lagi apabila Irish mempunyai masa silam menyebabkan dia membenci le...

    Completed  
  • [B3] TAQI
    202K 39.7K 44

    Book 1: MAHFUZ Book 2: LUTHFI Book 3: TAQI

  • [B2] LUTHFI √
    758K 104K 75

    Baca Mahfuz dulu. Nak kenal siapa Eshan, baca book 1. Jangan skip, nanti tak tahu apa-apa hehe. Kawasan bahaya! HAHA.

    Completed   Mature
  • [B1] MAHFUZ √
    1.7M 157K 71

    PRIVATE dan bakal diedit tak lama lagi. "Mungkin sudah tertulis disana, kau dan aku bukan takdir" - kawasan bahaya HAHA

    Completed   Mature
  • Tawanan Cinta
    2M 101K 67

    WARNING (cerita ni belum tamat. sebab penulis kekurangan idea. Entahlah bila akan tamat huhu) Ranking number one in romance (28/12/2019) "Aku akan seksa dia, sepuas mana dia menyeksa hati orang yang aku sayang. Dia takkan terlepas menjadi tawanan aku! " TUAN ARSHAD MIKAIL. Demi adiknya Tuan IRSHAD HARIZ, dia sanggup...

  • Gadis Pujaan Setan | DIBUKUKAN
    1.3M 71.8K 81

    Cover by @nurflwr AVAILABLE FOR PREVIEW ONLY BACAAN HANYA UNTUK BAB AWAL Terbitan September 2020 | NAS CREATION ENTERPRISE WARNING: UNEDITED VERSION THE DYREN'S SERIES: GADIS PUJAAN SETAN Setiap manusia mempunyai kisah tersendiri dan ini kisah aku. Papa aku curang sewaktu mama sedang bertarung nyawa melawan penyakit...

    Completed  
  • Dalam Jagaan Devil [NOVEL]
    1.8M 102K 62

    Top 1 [Amazing Romance Genre🏅] Top [ GOOD STORYLINE 🏅] HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA SUDAH DIJADIKAN NOVEL "Ini bukan syurga, ini neraka! Kalau duduk dengan syaitan, sudah semestinya dia akan membawa aku ke neraka." Kemunculan Rayden Hidayat dalam hidupnya membawa satu makna. Lelaki berdarah kacukan cina itu dilah...

    Completed  
  • MR LUTH: AKU BUKAN MALAIKAT |NOVEL|
    1.2M 82.6K 61

    |ROMANCE+THRILLER| HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA TELAH DIJADIKAN NOVEL "Ya, aku memang gila. Gila cintakan isteri aku. Hawa Sofiah." Siapa sangka? Pertemuan yang tak dirancang itu telah menyatukan Hawa dan Luth kerana perbuatan terkutuk orang ketiga di dalam rumah agam Tuan Haji Zamani. Hari itu, telah merasmikan Ha...

    Completed  
  • Her Scar Series #2 | Not Her Fault [ C ]
    770K 61.7K 57

    ━ 𝐋 𝐈 𝐋 𝐘 𝐑 𝐎 𝐒 𝐄 ❝The symbol of purity and refined beauty❞ ••• Rupawan namanya, seindah maksudnya. Seperti lili, hatinya suci dan empati, Umpama mawar, dia mekar di celahan ranting berduri, Tapi, apakah nasibnya secantik namanya? ❝Ingat ni sampai mati, Warda. Kau pembunuh! Pembunuh Bella! Sampai mati pun ak...

    Completed  
  • NUR QASEH | EBOOK ✔️
    2.2M 66.5K 37

    [NUR QASEH 2017©] "Kerja kau senang. Kau hanya mengandungkan anak aku." Masuk akalkah tawaran itu bagi Nur Qaseh?

    Completed  
  • Dahlia
    122K 15.1K 32

    Nik Firash | Adira Dahlia Dek keletah Aisyah, pertumuan tak terduga seorang Nik Farris dan Adira Dahlia bermula. Kerana wanita itu, Farris mula mengenali hakikat cinta pandang pertama. Ye, dia jatuh cinta. Bukan detik itu tetapi bertahun dulu. ••• "Ya Allah, saya minta maaf. Sumpah saya tak sengaja" "Eh tak ap...

    Mature