Select All
  • My One True Love (HIATUS)
    6.7K 223 60

    The black organization had been defeated 1 weeks ago.Shinichi got his normal life back.FBI ask shinichi to join them due to his intelligence.Will shinichi accept the offer???Everything will be answered when you read this book.

  • OG | TENGKU ARQIF MIKAEL
    201 30 7

    [ F I R S T S T O R Y 🖤 ] TENGKU ARQIF MIKAEL, bekerja sebagai Juruterbang dan pada masa yang sama dia mempunyai sisi gelap yang dirahsiakan. Tetapi, disebabkan kemalangan yang berlaku semasa dia memandu kapal terbang menyebabkan dia kehilangan pekerjaan sebagai juruterbang dan kakinya cedera. Punca kemalangan berlak...

  • Until I Found You [lengkap]
    30.4K 4.3K 15

    ⋆.ೃ࿔*:・ Silly Love Universe 𝗟𝗶𝘁𝘁𝗲𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆, 𝗨𝗻𝘁𝗶𝗹 𝗜 𝗙𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗬𝗼𝘂 ❝Aku jatuh cinta dengan segala yang diciptakan tuhan, bunga, senja, kupu-kupu dan kamu,❞ >>> "I would never fall in love again, until i found him." Damien, pemain bola sepak negara yang terkenal, secara diam-diam menjalinkan...

    Completed  
  • Lecturer Paling 'Hot'
    1.7M 71.5K 54

    Irfan Hakimi. Seorang pensyarah muda yang paling terkenal di kampus atau erti kata lainnya Lecturer Paling 'Hot'. 'Hot' sangat ke? Eleh, semua tu tak penting untuk si gadis bernama Nura Ariana. 'Hot' macam mana pun ada dia kesah? Dah lah kuat perasan, tak habis-habis nak menyakat aku. Benci! "Nura?" "Ye, Dr.?" "Kenap...

  • Tips Penulisan
    18.6K 2.2K 11

    tiada perkataan rugi dan sia-sia jika anda melangkah masuk ke dalam buku ini. Anda akan keluar dengan perasaan membara untuk memulakan sebuah cerita. Percayalah, jika kita sering menuntut ilmu pasti akan memudahkan kita untuk membuat sesuatu. 🌸Saya akan bantu setulus hati saya. Saya pun bukan pro sangat.

  • Ketua Pengawas Suamiku! [COMPLETE]
    82.3K 6K 25

    [COMPLETE] LUQMAN HAKIMI×NAILA KHAISARAH Perkahwinan diatur oleh kedua keluarga mereka. Adakah cinta akan berputik diantara mereka? Dapatkah Naila menerima kehadiran Luqman sebagai suaminya? ✓COMPLETE ✓MY FIRST BOOK ✓BORED ✓HAMBAR;) ✓CRINGE‼️ Ranking: #5 random [21 6 2022] #3 teenfiction [6 6 2022] #4 teenfiction [8 6...

    Completed  
  • DERITA YANG KUDAMBA
    4.8K 947 11

    Angel_k20

  • Our Memories [C]
    73.5K 4.7K 54

    Book 2 Ada ka orang yang Kecik-kecik dah pandai jatuh cinta?. Yes, ada. Nelyna Naira, dia lah orang yang telah jatuh hati pada si Dia. Tapi, Nelyna Naira tidaklah sampai tegedik-gedik. Cuma melihat dari jauh. Disaat usianya menginjak 17 tahun. Dengan tiba-tiba si Dia bercakap dengannya pada hari terakhir mereka bers...

    Completed  
  • Gadis Purdah Itu Maid Aku?
    116K 5.5K 14

    FAQIHA ZAHRA seorang gadis yang bertudung labuh dan berpurdah sentiasa, mengambil keputusan untuk bekerja sebagai orang gaji di sebuah rumah Tan sri. Gadis yang berumur 20-an yang baru kehilangan seorang bapa ini merupakan anak orang berada tetapi tidak diketahui oleh sesiapa kerana kehidupannya yang amat bersederhana...