Select All
  • MR POPPA MAFIA (TAJUK ASAL: MR DADDY MAFIA | TERBIT 2021 | ARS •7•
    3.6M 73.8K 32

    [ 7th BOOK = ARS ] ___________________ | C O M P L E T E D | Emeer Isyraf seorang yang beku tentang cinta . Perempuan sebelah mata pun dia tidak pandang apatah lagi mahu memberikan hati dia . Muka beku 24 jam dan digelar ' Mr Heartless ' kerana tidak mempunyai perasaan . Dia seorang yang gila kerja . Digelar ' workhol...

    Mature
  • M Y E N C I K M A F I A
    1.6M 63.8K 75

    Action | Romance BAHASA MALAYSIA Kenangan dan memori. Tidak pernah dia membayangkan kepentingannya selama ini. Bagai perasa dalam sebuah kehidupan. Sungguh, 'dia' bersumpah. Kehilangannya adalah seperti hilang segala upaya untuk terus melangkah lebih jauh. Kerana hilangnya segala kenangan, maka hilang juga rasa cinta...

    Completed   Mature
  • Mr. Duda
    1.5M 101K 83

    • romance • ( 1st stand alone series ) "Medina Azyara Binti Hamid, aku ceraikan kau dengan talak satu!" - Syed Dariel Hakiem. Perkahwinan yang terbina atas dasar cinta kini termeterai kerana orang ketiga. Sakit? Huh, Medina Azyara bukan seperti gadis di luar sana yang jatuh saat diceraikan malah dia bangkit untuk memb...

    Completed  
  • MR. MAFIA
    274K 16K 62

    RAYYAN ROBERT-Lelaki yang paling diingin di dunia. Lelaki yang paling kejam di dunia juga dia. seorang lelaki yang jutuwan di Malaysia. Juga mempunyai rupa yang kacak itu mampu mengoyahkan semua wanita yang memandangnya. Namun tiada siapa yang dapat memiliki hati si begu itu. Dalam dia seperti seorang yang berjaya, di...

    Completed  
  • Buku Pertama 2016: 𝐓𝐮𝐚𝐧 𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐊𝐨𝐧𝐤𝐫𝐢𝐭 ✓
    2.2M 59.4K 61

    AMARAN : HARAP SEBOLEHNYA TAK DIBACA ATAU DILAWAT SEBAB SAYA MALU T A M A T Iloveyou 100% in the name of Allah " sopan sikit tak boleh ?" Kataku. Lelaki itu membisu,tak nampak pula muka dia dengan jelas bila dia memakai cermin mata hitam. Eh..orang apa pakai cermin mata hitam kat hari panas macam ni ? _ ANISA KAIRA. "...

    Completed   Mature
  • Ketua Pengawas Vs Tunang
    7.2M 125K 23

    Air yang tenang, Jangan disangka tiada buaya. Bukan buaya aje malah kuda laut,singa laut, ikan jaws pun ada"-FARHAN "Adeh....keluar dari mulut buaya,Masuk pulak mulut pedas abang pengawas ni. Tension!"-MAIRA. "Alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal ketiak! Eh silap. Pangkal lengan! " -HADZRIQ. "Usaha ta...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    8.2M 437K 72

    Highest Rank #1 in Romance [IN EDITING PROCESS] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama l...

    Completed  
  • Suami Aku Gengster!!
    386K 11K 26

    Seorang gadis yang berkahwin dengan lelaki yang dia tidak tahu asal usul. Cara kehidupan yang senang dan punya mummy and daddy yang pelik. Gadis ini juga tidak ingat akan kisal silamnya. Apakah puncanya? Bacalah kalau nak tahu kisah romatik ni.

    Completed   Mature
  • MR MAFIA MISS SPY
    606K 32.1K 81

    status ; complete start ; 23 MEI 2019 end ; 6 OKTOBER 2019 karya pertama @sweetyairin QUIN ARIANA QAISARA Gadis yang baru meningkat dewasa tetapi sudah menjalani pelbagai cabaran hidup yang sukar. Tugasnya tidaklah semudah ABC dan 123, tetapi cukuplah tugasnya menjadi hobi tetapnya. Menjadi perisik rahsia bukan sesu...

    Completed  
  • My DEVIL's HUSBAND
    150K 3.6K 26

    Kisah seorang gadis yang polos secara tidak sengaja bertemu sang jejaka yang dikenali sebagai "Devil" yang telah mengubah kehidupannya 360°. "ARGh!!!!! "aku menjerit "AHHH!!! TOLONG Darrel tolong BERHENTI..PLEASE jangan buat saya macam ini !!"tetapi Darrel tidak berhenti HE kept doing what he want !!!!!with fariuosly...

  • B1 : Cinderella Untuk Mafia
    861K 26K 41

    Tiada istilah 'sakit ' didalam kamus kehidupan Alesha. Menempuh pelbagai cabaran kerana telah melarikan diri dari perkahwinan yang telah ditetapkan oleh ibu bapanya. Harus belakon menjadi 'Cinderella' yang dibeli oleh Tengku Fawwaz 10 tahun telah berlalu, "Saya akan tetap sayang awak walaupun selama ni awak dera saya"...

    Completed  
  • 𝐇𝐞'𝐬 𝐀 𝐁𝐚𝐝 𝐆𝐮𝐲
    255K 15.4K 69

    [𝐂 𝐎 𝐌 𝐏 𝐋 𝐄 𝐓 𝐄 𝐃] -𝐈𝐧 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠- ♡ 𝐊𝐚𝐫𝐲𝐚 𝐤𝐞𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐌𝐫𝐇𝐚𝐳𝐑𝐞𝐲𝐳 ♡ ★𝐒𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐨𝐟 𝐌𝐫𝐬. 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐳𝐳★ ★𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐫 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞𝐝★ ★𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐜𝐞 + 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧★ ✧Terselitnya kesudahan kisah Hector's Family iaitu anak-anak buah Denizz✧ Dihalau k...

    Completed   Mature
  • HELLO, ABANG BODYGUARD! 2
    26.6K 3K 16

    RAYYAN RAZIEN - Keselamatan dirinya terancam. The Great Father terang-terangan melancarkan tentangan dan bersumpah mati akan membunuhnya. "Walau apa pun yang berlaku, aku tetap akan melindungi kau, Hana." - Rayyan Razien. HANA MIKAYLA - Nyawanya menjadi taruhan. Tentangan The Great Father kepadanya semakin hebat, dia...

  • MR MAFIA MISS INSPECTOR (©)
    2.4M 155K 72

    [ Cover by :: @SignorinaRoselle ] BOOK 2 CTNORLIANA'S MAFIA SERIES (Andri Fedric × Afya Aileen) ANDRI FEDRIC LESTER... Jejaka berusia 30 tahun yang tidak pernah matang. Dilahirkan menjadi seorang lelaki yang biadab, kurang ajar, bodoh, hodoh dan banyak lagi. Namun di sebalik ketidakmatangan Andri itu, ada sesuatu...

    Completed  
  • CIK ANGGUN ENCIK MAFIA ✔️
    616K 27K 42

    MY ACHIEVEMENT 🏆THE ROYAL BOOK OF THE YEAR 🏆THE LAUREL RANDOM 2021 🏆TOP 3 THE BEST ACTION OF NOVELIS AWARD 🏆THE BEST ACTION 2021 🏆BEST ANGLE ACTION 🏆TOP 5 ACTION DREAMHIGH 🏆DE BRILLANTE ACTION 2020 🏆THE BEST FLORIARITY ACTION 2020 🏆LUCKY PERSONA AWARD 2020 🏆THE BEST ACTION ETERNAL AWARD 🏆THE TOP HERO 2020 E...

    Completed  
  • Mr Mafia & Mrs Mafia ✔
    1.8M 71.7K 70

    Tengku Airell Zafran Dia seorang yang mempengaruhi, kaya , bekerja sebagai CEO yang terkenal,licik tetapi bijak,mempunyai wajah yang tampan yang boleh tergoda kalau gadis tengok wajahnya, sangat kejam apabila musuh ditangannya dan dia mempunyai kerja 'kedua' sebagai KETUA MAFIA yang ditakuti oleh orang ramai! Ariesya...

    Completed  
  • MR SWEET MAFIA (©)
    647K 43.4K 27

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] BOOK 3 CTNORLIANA'S MAFIA SERIES (Rayfal Daniel × Aifa Aireen) "You're my only one, sweetheart..." Perkahwinan mereka adalah sesuatu yang di luar jangkaan. Berkahwin atas dasar keselamatan di awalnya, dan kemudian memutikkan bunga cinta di hati masing-masing. RAYFAL DANIEL, seorang...

    Completed  
  • Mr.Bad Guy✔
    2M 47.8K 43

    Aku dibeli dengan harga Rm 500 000oleh seorang Tengku yang aku sangkakan baik tapi ternyata silap , dia membeli aku untuk kepuasan nafsunya sendiri aku disimpan seperti seorang perempuan simpanan di sebuah kondo , ye memang tak dinafikan semua keperluan aku lengkap dan cukup tapi bukan itu yang aku mahu , aku mahuka...

    Completed  
  • Kembar Ku Dari NERAKA [ C ] [S1]
    808K 42.3K 74

    (KARYA PERTAMA KHAISHIF) Asli daripada : KhaiShif Beautiful cover by : KhaiShif [The Ice Award #Romance no. 2] [Siri L&D] B1 NO COPY! ⚠️ Kehidupan aku tak seperti apa yang digambarkan oleh orang yang berada di luar sana. Hidup bersama keluarga yang berada malah dilimpahi pelbagai jenis kemewahan, siapa sahaja yang...

    Completed  
  • MR.MAFIA MISS DINGIN [SLOW UPDATE❌]
    123K 3.5K 33

    kisah antara DHYNASH & DHEA DHEA QHAYSARA...seorang gadis yang sangat ceria boleh dikatakan friendly lah dengan semua orang...pada usia 20 tahun...semuanya hancur dengan satu fitnah oleh darah dagingnya sendiri...dan diri dia sudah ubah 360 darjah...kepada dingin... DHYNASH KHAIRYL...seorang jejaka kacukan france...r...

  • BAD
    1.5M 59.2K 73

    [LIT ROMANCE BOOK FLAMEAWARDS] 『❁ Apa kau rasa bila sedar sahaja kau berada di tempat lain? Kemudian, lelaki di hadapan kau tersenyum sambil meminta sesuatu yang tak dapat kau lakukan dan mengugut untuk membunuh keluarga kau jika kau tak mahu?』 Ya, aku tahu ini klise. Tapi dengarkan cerita aku. Cerita seorang perempua...

    Completed  
  • My Obsession
    416K 14.7K 35

    "Remember you're always mine" Luke Aiden "I'm sorry luke,Nia janji tak buat lagi" Tania Mikayla *** "I'm warning you, stay away from my girl! Aku boleh hancurkan hidup korang sekelip mata. Mark my words!" kata luke sambil memandang tajam kearah lelaki-lelaki itu, membuatkan Mereka yang berada disitu rasa seram sejuk. ...

  • DHEO'S
    500K 18K 16

    Tajuk: DHEO'S Penulis: Anjell Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-469-090-8 Muka Surat : 672 Harga: RM28.00 (Semenanjung) // RM31.00 (Sabah & Sarawak) Terbitan : Julai 2018

  • ROS MR MAFIA
    804K 24.5K 39

    Seorang gadis yang telah dijual oleh pakciknya disebabkan tidak dapat melangsaikan hutangnya. Gadis yang lemah akhirnya dijual pada manusia yang kejam atau gelaran mereka mafia. " Tolong pakcik, Ros merayu jangan jual Ros. Apa salah Ros pakcik" Rose Erika "Ahh! peduli apa aku. Kau menyusahkan aku. Lebih baik aku jua...

    Completed  
  • BABY GIRL MR SILENT
    550K 62.9K 53

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] Dua jiwa, satu perwatakan. Itulah pasangan 'silent' antara ISMA FATIEHA dan KANG GI YOUNG. Kehadiran lelaki itu membawa cahaya menyinari dunia gelapnya. Tapi setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. KG terpaksa mengundur diri demi dirinya sendiri. Dia ditinggalkan dengan persoalan yang...

  • Isteri Encik Mafia [C]
    2.4M 99.8K 52

    "She is my weakness and my beautiful little secret." Syed Ashrell Lee | Dheya Nasuha ⚠️ Dalam proses edit balik ⚠️ Ayat tunggang langgang ALL RIGHT RESERVED BY @Nuristina__

    Completed  
  • Swift
    308K 4.1K 7

    🦋PART LENGKAP HANYA TERSEDIA DI DREAME/INNOVEL🦋 Penulis: @firza532

    Completed  
  • My Boss Mafia
    717K 38.7K 65

    STEVEN LEE! Annoying guy!but cool! Steven Lee merupakan seorang mafia yang mempunyai perangai yang sangat selamba. Tak kesah pasal ape pun yang dia rasa tak penting. Termasuklah perasaan yang dinamakan CINTA. GABRIELLA DYLAN! Seorang perempuan yang berperangai lelaki . Dengan rambutnya yang pendek dan topi yang sen...

    Completed  
  • DISEBALIK MALAIKAT [ HOLD ]
    10.4K 1.2K 17

    [ 𝐊𝐚𝐫𝐲𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐭𝐚𝐦𝐚 ] [ 𝐏𝐮𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐂𝐢𝐧𝐭𝐚 -> 𝐃𝐢𝐬𝐞𝐛𝐚𝐥𝐢𝐤 𝐌𝐚𝐥𝐚𝐢𝐤𝐚𝐭 ] Kepercayaan adalah kunci kebahagiaan. Namun, adakah ia akan berkekalan? Setiap manusia pernah membuat dosa dan tanpa kita sedar, akan ada lebih banyak kejutan yang kita hadapi satu hari nanti. Lari bukanlah penyelesaian...

  • HELLO, ABANG BODYGUARD! [COMPLETED]
    335K 30.6K 57

    RAYYAN RAZIEN - Cool, berkarisma, kacak dan bergaya. Senyumannya mampu mencairkan hati wanita. Pengarah syarikat sekali gus ketua bodyguard Campbell Corporation ini sangat tangkas bergasak pantas menyerang. Namun, di sebalik personalitinya yang sentiasa tenang, wujud satu rahsia besar efek daripada kemalangan yang ham...

    Completed