Select All
  • JUBAH RAYA MAWAR
    27.4K 1.9K 11

    Mawar. Dalam comelnya, clumsy tu ada. Macam manalah Asyraf tidak terpikat. Misi nak rasa berpuasa di kampung dah jadi misi nak lamar Mawar. Raya ke empat pulak tu! Haru Mawar jadinya.

  • You're Mine, Little Candy! [2021]
    27K 2K 58

    CoverBy: Me Action | Romance PERTEMUAN buat kali pertama yang langsung tidak dijangka oleh Zuyyin menyebabkan ada satu perasaan yang kembali menyapa di hati. Ya, iaitu perasaan bersalah. "I'm Zuyyin. Zuyyin Nashwa. Saya yang jumpa anak awak tadi. " - Zuyyin. "Aku Dayyen. Tengku Dayyen Hanafie. For your information...

  • Hana Sara ✔️
    472K 14.5K 25

    ILHAM ARIFF - Ikatan perkahwinan dengan menantu pilihan mummynya diterima walau tanpa rasa cinta. NURHANA MAISARA - Seorang anak yang patuh kepada kata orang tua. Dia rela berkorban segalanya demi untuk menggembirakan kedua orang tuanya. Hidup di bawah satu bumbung. Macam-macam yang terjadi. Tatkala masing-masing me...

    Completed  
  • Istimewanya Sharmila ( ✔ )
    78K 4.8K 12

    Shukri y Sharmila

    Completed  
  • De Cuento ✔️
    13.3K 1.3K 38

    [THE WATTYS 2020 WINNER | SCIENCE FICTION] (COVER BY : TBS AWARD 2020 ) DE - The { T͟Hē, T͟Hə } CUENTO - Cerita pendek dalam Bahasa Sepanyol Sebuah buku kompilasi cerita pendek dari seketul penulis yang bernama ShaDhia yang terdiri dari pelbagai genre. Kudrat yang digembleng, Membentuk akal dan idea, Taipan kata satu...

    Completed  
  • [TAMAT] SHORT STORY 2020
    84.8K 5.2K 61

    THANK YOU 2.6K READS! (1 Syawal) Sekadar mengisi masa lapang. Support lah sis! ♥️ Dah lama sangat tak update story. Ni sebagai hadiah sebab you guys still menunggu cerita dari sis. ♥️ - 2020

    Completed  
  • Assalamualaikum, Ramadhan!✔
    79.2K 3.6K 18

    cerpen sempena bulan ramadhan...

  • RAMADAN YANG DINANTI
    73.3K 4.6K 16

    MUHAMMAD SYAWAL AHMAD + SAFAR ADELIYA CERPEN SEPANJANG BULAN PUASA 2018

  • ELHAQ (COMPLETED)
    135K 6.4K 22

    ELHAQ. Dulu... polosnya seorang El mengukir nama itu bersama Haq. Naifnya seorang El melakar cinta dengan Haq. Tanpa sedar cinta ELHAQ mula membunuh kehidupan seorang El. Kerana cinta dia hilang segala. Haq punca kematian ibu bapanya. Haq punca kehancuran abangnya. Haq punca kehilangan cintanya. Dihalau. Dan kini le...

    Completed  
  • LILY [COMPLETED]
    115K 5.1K 18

    CALLA LILY Sebab dia satu-satunya bunga dalam keluarga mereka. Lily yang cantik, Lily yang manis... Tapi dalam hati Lily cuma satu... Along . Lily sayang Along.

  • HER, COFFEE | completed ✓
    33.6K 3.4K 16

    𝐀𝐌𝐀𝐘𝐀 𝐀𝐃𝐙𝐑𝐀 - Dia sukakan kopi. Cintakan minuman itu sehingga kini bergelar pengusaha francais kopi terkemuka, Her Cuppucino. Dan sebagaimana kopi, sebegitulah Amaya. Keras dan pahit. Tapi, Amaya bencikan kopi hitam! Jangan setitik pun kopi hitam muncul di depan mata! 𝐈𝐙𝐙 𝐈𝐒𝐇𝐑𝐀𝐐 - Dia pengarah muda...

    Completed  
  • Kompilasi Cerpen
    28.5K 1K 5

    Sesuai untuk para pembaca yang tidak sukakan komitmen untuk menunggu bab-demi-bab dari novel. So, this one is for you guys ❤️ p/s semua cerpen disini adalah karya asli saya dari dulu sampai sekarang. ada yang saya dah pernah publish di blogger, wordpress dan penulisan2u. jadi tiada istilah meniru karya sesiapa di sini...

  • The untold stories...
    651K 33.6K 95

    Kisah kami, yang belum diceritakan...

  • CERPEN: LITTLE LOVE STORY
    30.2K 3.1K 15

    Di sini tercampaknya kisah-kisah antara dua hati... "I am half of yours, and you are half of mine... ...and in the end, we are one." "Love is indeed beautiful... ...now lets colours it with rainbow and unicorn." ©PRIMROSE ©ALL RIGHTS RESERVED

    Mature
  • SHORT STORY 🎬
    144K 10.5K 45

    Short Story merupakan koleksi cerita² pendek yang bergenre romance.

  • 𝒄𝒆𝒓𝒑𝒆𝒏
    9.5K 373 23

    Beautiful cover:@mekoniiii -List of short malay stories 20 cerpen

  • Cerita Pendek
    75.3K 2.4K 10

    Himpunan cerita pendek. Cerpen. Sebab tiada niat untuk panjangkan. Hanya cerita ringan-ringan sahaja. Senarai :- 1 | i love you, Budak! [Part 1] [Part 2] 2 | Janda Dia. [Part 1] [Part 2] 3 | My Nerd My Badgirls. [Part 1] [Part 2] [Part 3 ] 4 | Harapan 5 | Girlfriend olok-olok 6 | Sepupu 7 | (soon) Okey selamat memb...

    Completed