Select All
  • Abang Komander ✔
    2.7M 120K 62

    Highest #1 in teen fiction (under major editing) Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. "Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. "Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more" Aisya meronta-ronta melepaskan diri. . . . . "Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh...

    Completed  
  • Uwais Pierre | From Sir To Lovely Husband
    111K 4.7K 46

    Cliche story, 1 hero 2 heroin... Peramah, pervert dan mudah bergaul, ya. Itu sesuai untuk orang bernama Uwais Pierre. Seorang guru yang mengajar di sekolah menengah. Namun siapa sangka, disebalik tawa riangnya. Dia menyimpan sebuah rahsia yang sangat besar. Kehadiran Irma di sekolah itu membuatkan Sir Uwais terkaku d...

  • LUTH MAHFUZ : JALAN TAUBAT ✓[C]
    24.9K 4.9K 45

    BOOK #4 of 𝕳𝖎𝖏𝖗𝖆𝖍 𝕰𝖉𝖎𝖙𝖎𝖔𝖓 Bismillah LUTH. Seorang lelaki yang diibaratkan budak jalanan sejak kecil. Membesar di setiap lorong bagi mencari sesuap nasi. Tiada kasih sayang ibu bapa. Larinya dari rumah anak yatim kerana satu trajedi. MAHFUZ. Ringkasnya seorang anak ustaz. Pelajar Usuluddin yang baru pulan...

  • RS 1 : PENGGODA MR DUDA
    22.7K 1.1K 19

    [FIRST ROMANCE SERIES] TENGKU DAYREN DANIEL ~ Seorang duda yang kehilangan isterinya akibat kemalangan yang tidak dapat menyelamatkan nyawa isterinya. Hidupnya berubah serta merta. Ketawa yang dulu meriah kini sudah hilang tuannya. Senyuman yang selalu terukir sudah pudar dibawa sang isteri bersama. Bagaikan hidup han...

  • Mr.Hoodie Pujaan Hati 2
    780K 63.9K 46

    The second book is a gift for you, LeenLadies! ❤️ •Get MHPH 1 versi cetak ( Bakal Terbit ) P/s: MAKNANYA BUKU NI HADIAH. BOLEH BACA FREE. TAPI NI BUKU 2, BUKU 1 BAKAL TERBIT SO KALAU NAK BACA BUKU 1 TUNGGULAH TERBIT DULU DALAM VERSI CETAK. mengapa perlu ditanya berulang kali astaghfirullah. You read novels kut, kenapa...

    Completed  
  • Mr.Hoodie Pujaan Hati
    3.6M 68.3K 21

    [ BAKAL TERBIT ] "Hanya perlu ada dia, selamat jiwa dan raga," *** Bagi Dhia, tak salah rasanya kalau dia cuba mencari kawan baru dan berbaik dengan semua orang. Boleh juga mengelakkan permusuhan. tak gitu? Tapi, mamat ber'hoodie' hitam ini pula tunjuk perilaku sombong. Pelawaan Dhia untuk menjadi kawan ditolak menta...

    Completed  
  • Mrs. Isaac: Cinta Yang Tak Biasa
    27.2K 3.5K 3

    (ON GOING) Afifa tak suka bola sepak, tapi Afifa suka pemain bola sepak. Isaac Louis namanya. Dari pertama kali melihat perlawanan bola sepak Piala Dunia di kedai mamak, Afifa mula menjadi peminat nombor satu pada pemain bola sepak dari negara German itu. Nama pun sudah seksi, apatah lagi rupanya. Auch! "Abang Zek...

  • BABY GIRL MR ICEBERG (EDISI RAYA)
    26.6K 4.9K 10

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] 🌼 BGMI EDISI RAYA ❤️ Random part : "Hmm, hubby..." "What?" "Puasa dah dekat. Lagi tiga hari je." Arya memulakan bicaranya. "Then?" Sepatah Rayyan menyoal. "Hmm, boleh tak kalau tahun ni kita puasa dekat kampung saya? Boleh tak?" "Kampung?" Arya angguk kepala seperti burung bel...

  • Mr Mama - [ɌIȺN]
    789K 43.2K 54

    -"Adakalanya, tempat paling bahaya ialah tempat paling selamat untuk berlindung"- ----- PENUH misteri dan perahsia. Itulah sifat asli yang ada dalam diri seorang Dhean Arriyan. Dia tegas. Dia dingin. Dia pemarah. Hidupnya hanyalah atas dasar nyawa. Namun tak disangka, kehadiran seorang ba...

    Completed  
  • Wives of Bad Boys
    60.1K 7.7K 25

    Widya Arluna - Jenis yang degil lagikan tak makan saman. Kalau Raf kata 'A' dia tetap akan pilih 'B' sampai Raf terpaksa pilih 'B' Aileen Helena - Kombinasi antara lembut dan kasar. Kasar apabila dia mahu mempertahankan diri dan orang yang dia sayangi dan lembut apabila dengan Rian. Sebut aje nama Rian, Aileen yang te...

    Completed  
  • Dia , Bidadari Tak Bersayap
    373K 17.2K 38

    Kerana kehilangan kehidupan Taufiq Al-Iman berubah hitam . Dirinya hanya diselubungi dendam . Kehidupannya menjadi liar . Hanya kerana satu dendam . Dendam yang tersemat di dada dia berubah menjadi lelaki yang digeruni di kehidupan gelap . Kiri, kanan , depan , belakang ada mata-matanya sedang memerhati . Pantang ji...

    Completed  
  • His Baby Girl : My Last Love
    425K 21K 36

    Perkahwinan antara Aisy Zahra dan Eiden Rian bukan seperti pasangan yang lain . perlukan rasa cinta untuk bersatu . tidak ! Mereka disatukan secara tanpa rela untuk menutup malu kelurga Eiden Rian kerana pengantin perempuan Rose Emilyn mengambil keputusan untuk berkhawin dengn pilihan hati sendiri . Eiden Rian buka...

    Completed  
  • My Faith , Thats Bad Boy | complete
    874K 41.8K 57

    " Tak sangka di taman perumahan elit ni juga jodoh kita bertemu . " *smirk* - Qaz Aldine ft Raiya Hana - " you're sweet talker badboys that i love you until heaven . " Lelaki yang berperangai badboy cuba untuk melindungi gadis jual mahal itu dengan pelbagai cara . Tetapi satu cara yang agak kotor mengikat mereka berd...

    Completed  
  • My Devil Boyfie ✓
    955K 44.4K 32

    Suka diingatkan bahawa kisah ini adalah satu kisah yang ditulis ketika saya mula menapak di wattpad. Umur waktu tu pun baru 17. So banyak sangat kekurangan dalam story ni. But please don't make this stop you from reading. MY DEVIL BOYFIE "Izz Adam, sometimes he is an evil sometimes he is an angel and i hate that im ge...

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    1.8M 81.4K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Opps!!! I LOVE YOUUU
    136K 9.4K 19

    Selepas semua kepayahan yang telah dilalui oleh alyaa dalam zaman remajanya..kini diri dia lebih matang..dan lebih banyak cabaran yang perlu dihadapi lebih lebih lagi bila berkaitan dengan hal perkahwinan..adakah cintanya akan kekal bersama amril? atau ada orang baru yang akan berkenalan dengannya? ((you need to read...

  • Dalam Sepi Ku Bertasbih (COMPLETED)
    57.5K 3.7K 31

    Mengapa rindu mu pada ku, Tak sebesar rasa sayang ku pada mu? Mengapa cinta mu pada ku, Tak bisa seluas lautan? . Mungkinkah ada cinta kepada sang kedua? Atau sebaliknya, hanya mampu menjadi bahan yang diambil apabila perlu sahaja? Tuhan tahu lebih daripada itu. Oleh hal yang demikian, Dia ciptakan aku, kamu... dan ju...

  • BABY GIRL MR ICEBERG (©)
    2.3M 142K 76

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] Dingin, beku, cerewet, ego dan kejam. Antara sifat yang dimiliki oleh si dia. Tiada sesiapa yang berani untuk mendekatinya. Bahkan mahu menjadi sahabatnya juga perlu berfikir 1000 kali. Antara hidup atau mati. Dialah, lelaki yang digelar Iceberg, RAYYAN LOUISE. "Don't mess with me...

    Completed  
  • Dia Ustaz Silent (COMPLETED)
    641K 25.2K 47

    Ya Rabb, tuntunlah aku di jalan-Mu. Jangan biarkan aku leka dalam dunia yang penuh fana ini. Hadirkanlah aku seseorang yang boleh membimbingku ke arah kebenaran - Ayuna Ziha Ya Fattah, andai dia jodohku, dekatkanlah dia pada aku .. Andai dia tidak ditakdirkan menjadi teman hidupku maka berikanlah aku petunjuk itu - Um...

    Completed  
  • The Invisible Love
    23.4K 3.3K 8

    [ Koleksi Cerpen since 2020 ] Cinta itu tidak terlihat. Kau pusinglah satu dunia, untuk mencari bagaimana bentuknya cinta, tak akan kau temui. Kerna cinta itu lahirnya dari hati dan jiwa. Bukan bisa madah yang keluar dari kata kata. Sejauh mana pengertian kalian tentang cinta? Bagaimana ingin mempamerkan rasa cinta ya...

    Completed  
  • JIBRAEL KHAN (COMPLETED)
    118K 5.9K 24

    Akibat tersalah masuk tandas perempuan, Jibrael dituduh mengendap dan merakam salah seorang mahasiswi yang sedang mandi sehingga menyebabkan Jibrael bakal dibuang universiti. Susulan daripada kejadian itu, muncullah babak-babak yang 'tidak menarik' sehingga menyebabkan hal yang tidak diingini berlaku. Apakah kesudahan...

    Completed  
  • Isteri Mr Chen ✔
    69.6K 3.7K 10

    😎 Mr Chen tu, mulut dia pedas 👑 8 #shortstory on 30 Januari 2019 👑 4 #shortstory on 6 Januari 2019 👑 2 #shortstory on 22 Feb 2019 👑 1 #shortstory on 28 Feb 2019 👑 10 #wattys2019 on 20 Mac 2019

  • Lion ✔ [Bakal Diterbitkan]
    1.2M 33.8K 38

    Ranked #1 in Romance #1 in Cinta ♡♡♡ Adira menjinjit sedikit untuk berbisik ke telinga Arif. "Ayang, jom pergi tempat lain" Arif memandang Adira. Pandangannya serius. Dia serius kerana tak percaya dengan apa yang dia dengar tadi. Adira panggil Arif apa? Adira mengangkat ken...

    Completed  
  • Hero Dalam Irama
    267K 42.9K 57

    [ 2020 ] "Dia bukan penyanyi, tapi nyanyiannya tembus hingga ke hati," *** Ini adalah kisah gadis Melayu Sarawak dengan Heronya. Pertemuan mereka langsung tidak indah, malah, lebih kepada memalukan! Kalau dah sampai orang ramai di taman itu tergelak sakan, mana Si Dayang ni nak sorok dia punya muka? "Tak apa, awak tak...

    Completed  
  • His Baby Girl : My Gangstar
    147K 9.6K 21

    Mikael Rayyan , masih ingat tentang dia ? Anak buah lelaki bernama Eiden Rian . Ini kisah tentang dia . Tentang Mikael Rayyan yang bengis dan baran bukan lagi Mikael Rayyan yang 'kepala gila-gila' . Dia menjadi ketua menggantikan kedudukkan Eiden Rian yang sudah 'cuci tangan' . Dia lelaki kejam lebih kejam dari mana...

  • BABY GIRL MR SILENT
    273K 36K 31

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] Dua jiwa, satu perwatakan. Itulah pasangan 'silent' antara ISMA FATIEHA dan KANG GI YOUNG. Kehadiran lelaki itu membawa cahaya menyinari dunia gelapnya. Tapi setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. KG terpaksa mengundur diri demi dirinya sendiri. Dia ditinggalkan dengan persoalan yang...

  • Mikayla: Luth's Angel
    434K 24.9K 36

    Atiya Mikayla & Luth Qidran ❝She's the one that always have a part of me❞ "I am so sorry"-Luth Tangisannya seolah-olah tiada erti,disebabkan sesuatu yang tidak diketahuinya mereka berpisah. Tapi aturan tuhan siapa yang tahu. "I hate you,Awak tinggalkan saya dua kali tahu tak? ! "-Atiya >> Di sebalik wajah Luth yang...

  • Izz Rael
    1.7K 271 12

    "Kau kenal gambar siapa ni?" "Dia abang saya." "Well, that's the point." ... "Abang kau dah buat salah besar dengan aku. And for that, i want him to beg in front of me." "He won't. Just let me go." ... "Please. You hurt me." "Do i look like i care?" "Please encik. Let me go. Why you this to me? I don't even know your...

  • Garisan
    588K 27K 49

    Cerita yang berkisar mengenai Arina Nadirah yang menyimpan perasaan cinta kepada abang kandungnya sendiri, Khairul Aqil. Dugaan Allah itu hebat, Arina diuji tinggal serumah bersendirian dengan abangnya yang masih kelu tentang perasaan adiknya. Munculnya Hishamuddin Akhbar menjadi pemulih Arina. Namun sebenarnya, ada r...

    Completed