Select All
  • [C] Jamais Vu ;; PJM
    6.2K 826 12

    "Jimin? " Eunhae "Something lost from you" Jimin "Eh eh kau kenapa gelabah sangat? ". ChangMin [Complete]

    Completed  
  • [✔]STRAY KIDS RAMADHAN
    27.5K 3.1K 26

    вıłα sтяαy kı∂s ƒıяsт тıмє вєяρυαsα.. мαcαм-мαcαм ∂υgααη yαηg ρєяłυ мєяєkα тємρυнı.. łαgı-łαgı ηαƒsυ мєяαkα yαηg kυαт мαkαη тυ.. START: 19 Mei 2018 END:16 Jun 2018

  • mafia husband(HIATUS)
    77.1K 3.9K 15

    hidup jung ari brubah 100% . disebabkn bpaknya trdesak duit bpknye snggup mnjual nya kpde mafia dan siapa sngka mafia itu jtuh cnta dgn dye. first time buat fanfic sorry la author x pndai sgt wt ff tpi aii cbe.

    Completed  
  • [ og ] MY BOSS IS MY HUSBAND S1 + S2 | 박지민
    121K 14.2K 59

    S1 [ C O M P L E T E ] S2 [ O N - G O I N G ] Apa perasaan korang bila diri sendiri dituduh mempunyai hubungan sulit dengan boss ditempat kerja dan yang menuduh itu adalah kakak kandung kau sendiri? Jujur aku katakan sakit. Dia adalah kakak yang aku sayang tapi kenapa dia sanggup buat aku macam ni? Adakah kebaikan yan...

  • Stalker ; kth 2
    23.4K 2.1K 32

    Tak salah kan kalau 'hero' milik Kim Hani ini membuat comeback? *** >>Ini adalah siri kedua bagi buku Stalker, KTH. Anda dijemput dan dialu-alukan untuk membaca siri pertama terlebih dahulu ;)

  • Stalker ; kth ✓
    46.3K 3.4K 28

    I see you , I want you, I stalk you, I meet you, I talk to you, I kidnapped you. **** Hi, saya Kim Taehyung." Teguran tu. Sejak teguran tu, hidup aku jadi lain. Merana. Aku tak tahu kenapa hidup aku tiba-tiba berubah tapi aku pasti, lelaki ini ada kena mengena dengannya. Kim Taehyung. **** >>Buku ini adalah siri pert...

    Completed  
  • [C] MAFIA SARANGHAE | JEON JUNGKOOK
    246K 16.5K 71

    Dia, gadis naif dan bermulut murai berumur 17 tahun mampu membuatkan seorang mafia yang dingin dan ego itu menjadi seseorang yang lain. Gadis yang pada mulanya dianggap sebagai bahan melampiaskan nafsu dan amarah telah bertukar kepada gadis yang amat disayangi dan dilindungi. Start:-030720 End:-300820

    Completed  
  • °you're mine! ok?~jimin & jin
    15.3K 1.4K 25

    ♀i love everything about you except that youre not mine♂

    Completed  
  • ✓ | ❥mafia chérie ⸙͎۪۫ eunwoo
    5.6K 416 13

    ❝ You always drive me insane. Every freaking day ❞ ➛ SUMMARY ✎ Mafia dan gangster, nama yang tidak asing dari telinga manusia. Berjumpa dengan salah satu ahli mafia? Satu mimpi ngeri untuk mereka. Namun, mimpi ngeri tersebut menjadi kenyataan buat Yuna, seorang gadis yang mempunyai rupa paras yang menawan. Sudahlah...

    Completed  
  • MAID || Cha Eunwoo
    22.9K 1.4K 11

    "We met again. Do you still remember me?"

    Completed  
  • Marriage Life [✔]
    11.9K 700 15

    "aku serabut sial ngan pompuan ni" "Jibake kau!! mana phone akuuuu!!" "CARI LAH!!! TU KAU DUDUK ATAS TU BENGONGG"

    Completed